2020. február 18., kedd, Bernadett napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
11:11 Ennek az öregezőnek sem segítettek megjavulni az enyhe büntetések10:30 Több mint száz agyonvert kutya maradványait találták meg Hajdúsámson mellett10:10 Kiscsaládi program délutánra: anya és fia órán, a többi gyerek előtt verte meg az osztálytársat09:51 Sophia Loren úgy látta jónak, ha négerbabusgató holotúlélőként tér vissza09:32 Még néhány ilyen "keto siker", és Norbi is elmehet dolgozni09:10 Korán kelt tegnap néhány unokázós cigány, és a térkő is hideg volt08:50 Meg akarja nézni, ki juttatta börtönbe Budaházyékat? - A Fővárosi Törvényszéken megteheti!08:20 Csokifütyizés helyett rendőrt hívott egy budapesti nő, így fogtak el egy körözött nigériai bűnözőt07:44 Lecsengőben van a koronavírus-járvány Kínában07:32 Idén is élőben követhető a gemenci fekete gólyák élete06:54 A járvány ellenére nem lanyhul a vadállatok iránti kereslet Kínában21:32 Vona már azon agyal, mivel tudna katartikus élményt szerezni keresztgyermeke, az összeborult ellenzék21:18 Nahát, valaki nem helyeselte, hogy hazánk szovjet megszállása alkalmából koszorúztak az egyik holoemlékműnél21:05 Karanténba kerül az óceánjáróról hazatért két magyar20:21 Rekordszámú "antiszemita incidens" történt tavaly Hollandiában - de legalább jön az újabb kárpótlás
24 óra legolvasottabbjai

Friss hírek :: :: Hozzászólások

Így leplezhetjük le az ajánlásokkal csaló pártokat

Reklám

Leplezzük le az ajánlásokkal csaló pártokat! Gyakran élnek vissza egyes pártok személyes adatainkkal úgy, hogy valamilyen korábbi aláírásgyűjtésből származó adatokat másolnak rá az ajánlásgyűjtő ívekre. A Mi Hazánk elkötelezett a választások tisztasága iránt, ezért arra buzdítja a választópolgárokat, hogy egy emailben kérjék ki a választási irodától, hogy mely párt(ok) ajánlóívén szerepel most a nevük. Amíg az íveket nem semmisítik meg, ezt meg tudja válaszolni a választási iroda - írja Fb-oldalán Novák Előd, alább a folytatás.
Korábban több jelöltet sikerült már kizáratnom a választásból efféle visszaélések miatt.
Kérem, amennyiben Önnek is fontos a választás tisztasága, az alábbi emailt küldje el (és amennyiben meglepő választ kap, tájékoztasson a novak.elod@mihazank.hu címen):
Tisztelt Nemzeti Választási Iroda!
Kérem szíves tájékoztatásukat, hogy a 2019. évi európai parlamenti képviselők választásán mely jelölő szervezet ajánlásgyűjtő ívén szerepelek - akár érvényesen, akár érvénytelenül - ajánlóként.
Az ellenőrzés elvégzéséhez alábbiakban küldöm adataimat.
Nevem:
Személyi azonosítóm:
Lakcímem:
Köszönettel:
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready