2019. május 22., szerda, Júlia, Rita, Ugocsa napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
07:31 Szlovénia újsághirdetésben keres titkosügynököket06:55 Kalandpark és sportsziget is lesz a Városligeti Gyermeknapon22:22 Ez nem zavarja Macront: vadak százai özönlötték el a repülőteret, azt kiabálva, hogy Franciaország nem a franciáké21:54 Macron a nacionalistáktól félti a saját elvtársai által tönkretett EU-tákolmányt21:25 A cigányterror és -bűnözés ellen tüntettek Törökszentmiklóson21:10 A lengyel kormányfő "izzó vassal égetné ki" a pedofíliát20:55 Az EU betiltja az egyszer használatos műanyagokat20:42 May: elmaradhat a Brexit, ő már az újabb népszavazást sem ellenzi19:17 Huawei-alapító: Amerika alábecsül minket18:56 Az Európai Bíróság szerint jogsértő a magyar földtörvény18:31 Eközben Vona Gábor...18:18 Megint Wass Albert miatt vegzálják az erdélyi magyarokat az oláh megszállók18:03 Az FPÖ részéről csak a külügyminiszter maradt az osztrák kormányban17:46 Zelenszkij kiírta az előrehozott választást17:00 Hat éve lett öngyilkos Dominique Venner
24 óra legolvasottabbjai

Friss hírek :: :: Hozzászólások

Így leplezhetjük le az ajánlásokkal csaló pártokat

Reklám

Leplezzük le az ajánlásokkal csaló pártokat! Gyakran élnek vissza egyes pártok személyes adatainkkal úgy, hogy valamilyen korábbi aláírásgyűjtésből származó adatokat másolnak rá az ajánlásgyűjtő ívekre. A Mi Hazánk elkötelezett a választások tisztasága iránt, ezért arra buzdítja a választópolgárokat, hogy egy emailben kérjék ki a választási irodától, hogy mely párt(ok) ajánlóívén szerepel most a nevük. Amíg az íveket nem semmisítik meg, ezt meg tudja válaszolni a választási iroda - írja Fb-oldalán Novák Előd, alább a folytatás.
Korábban több jelöltet sikerült már kizáratnom a választásból efféle visszaélések miatt.
Kérem, amennyiben Önnek is fontos a választás tisztasága, az alábbi emailt küldje el (és amennyiben meglepő választ kap, tájékoztasson a novak.elod@mihazank.hu címen):
Tisztelt Nemzeti Választási Iroda!
Kérem szíves tájékoztatásukat, hogy a 2019. évi európai parlamenti képviselők választásán mely jelölő szervezet ajánlásgyűjtő ívén szerepelek - akár érvényesen, akár érvénytelenül - ajánlóként.
Az ellenőrzés elvégzéséhez alábbiakban küldöm adataimat.
Nevem:
Személyi azonosítóm:
Lakcímem:
Köszönettel:
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready