2019. június 18., kedd, Arnold, Levente, Levéd napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
06:53 Pedofil oldalakat blokkolt Izrael22:56 Az MMS-csepp sem a HIV-et, sem a rákot nem gyógyítja, de legalább káros22:31 A fordítóprogram hiányosságait szoknya alá nyúlással pótolta az ukrán lányka lőrinci lovagja22:05 Szegény tulaj könnyen megfoghatja a bokáját, mert nem adta ki lakását a farbérlőknek21:27 A buzihavi provokáció egyik legveszélyesebb része: iskolai propagandafilmek bemutatása21:01 Folytatódik a statisztikai bűvészkedés Putyin népszerűsége körül20:40 Egy autós letarolta a benzinkutat Martonvásárnál 20:05 És egy újabb gyilkosság a két hetes rend országából: húgát ölhette meg egy 20 éves Biatorbágyi férfi19:59 Gyilkosság Érden is: Tárnokon fogták el a gyanúsítottat19:15 A Fidesz ugyan tudomásul vette, de a magyaroknak nem kötelező: tüntetés az úzvölgyi temetőért Csíkszereda főterén19:03 Ezúttal nem ítélték halálra, mégis a bíróságon vesztette életét Mohamed Murszi megbuktatott egyiptomi államfő18:54 Kést rántottak a rendőrökre egy Somló melletti faluban18:17 Ha metélt tésztát adott Jákob Orbánnak, akkor az tényleg poén - mai országgyűlési adok-kapok17:39 Úzvölgye után Csíksomlyó jön?17:14 Megszökött egy rab egy budapesti kórházból - erről a 19 éves lányról van szó
24 óra legolvasottabbjai

Friss hírek :: :: Hozzászólások

Dúró: SZDSZ-es tempó akkor is itthon keresni a felelősöket, amikor külhoniakat ér támadás

Reklám

A Mi Hazánk elnökhelyettesének Fb-bejegyzése:
Ismét átlépett egy határt a Momentum hazudozása, amikor az úzvölgyi barbárokat Toroczkai Lászlóhoz hasonlította. Nyilván ők is tudják, hogy a Mi Hazánk elnöke soha nem rongált semmilyen sírt, soha nem tört be semmilyen temetőbe, és kegyeleti jogait soha senkinek nem sértette.
Az lenne a legkevesebb, hogy bocsánatot kérnek, magukba szállnak, és elgondolkodnak azon, hogy ilyenkor nem hazánkban kell a felelősöket keresni. Azonban Gyurcsány Ferenc szövetségeseitől nyilván nem várható sem az, hogy ne hazug csúsztatásokkal próbálják keresni külföldi gazdáik kegyeit, sem az, hogy megértsék a keresztény alapértékeket.
Az úzvölgyi eset sajnos nem egyedüli esete annak a közel száz éve tartó időszaknak, amelyben a határon túli magyarokat ért jogtiprások lényegében folyamatosak. Nem az a hibás, aki a "minden magyar felelős minden magyarért" elv alapján felemeli szavát mindezek ellen, hanem éppen az impotens magyar külügy, amely most is meghátrált. Látjuk, hogy ez a politika hova vezetett: lélekszámában fogyatkozó magyarsághoz a szomszédos országokban is, ahol nem átallanak betltani a Himnuszunkat vagy meggyalázni őseink sírjait.
És a Momentum által is oly nagyra tartott Európai Unió mit csinál? Hallgat. Ha például a Momentum is olyan határozottan állna ki az elszakított nemzetrészeken élő magyarok jogaiért is, ahogy például a homoszexuálisokért aggódik, sokkal több eredményt érhetnénk el. De nem érünk. Persze mit is várjon az ember egy olyan párttól, amely maga is az SZDSZ örökösének tekinti magát?
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready