2020. június 2., kedd, Kármen, Anita, Csilla napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
17:02 Mirkóczki "amit 2010 előtt mondtunk, nem volt igaz" Ádám is elhagyja a süllyedő hajót - de nem azért...16:47 Most épp az ún. Szlovákiával dúl a szerelem, még az is kiderült, hogy Pozsonynak szívügye a felvidéki magyarság16:16 Vajon csak a Mi Hazánk megemlékezésétől rendült meg az ORÖ, vagy Rácz László szexuális szokásai is megérintették őket?16:03 "Semlegesítik" Hitler szülőházát a szellemiségétől ma is rettegő demokraták15:46 Egy kis nosztalgia az őszödi beszéd évfordulójának árnyékában: az MSZP frakcióvezetője azt szerette volna, ha újra oszlatják a rendőrök a "rasszistákat"15:31 Találós kérdés: honnan lesz Nike-cipője a niggernek?15:22 Felmérés: nincs olyan magyar, aki ne úgy gondolná, hogy a trianoni diktátum igazságtalan és túlzó volt15:08 Salvini: számunkra Magyarország példakép14:35 Ha nem cigány témáról van szó, még Balognak is vannak értelmes gondolatai14:29 Ausztráliában is beindította a tüntetéshullámot az amerikai néger halála14:13 Száz néptáncos közös előadása emlékeztet a diktátumra a Hősök terén13:54 Rablóink rokonszenve: legkevésbé az oláhok és a rácok kedvelnek minket - az érzés kölcsönös13:34 Lesz Himnusz június 4-én a zsidó/ballib tévékben és rádiókban? Hamarosan kiderül13:22 Országos tisztifőorvos: a járvány egyértelműen lecsengőben van12:45 15 évesen már el volt tiltva a vezetéstől, de hajtotta a vére a "fiút"...
24 óra legolvasottabbjai

Friss hírek :: :: Hozzászólások

Dúró: SZDSZ-es tempó akkor is itthon keresni a felelősöket, amikor külhoniakat ér támadás

Reklám

A Mi Hazánk elnökhelyettesének Fb-bejegyzése:
Ismét átlépett egy határt a Momentum hazudozása, amikor az úzvölgyi barbárokat Toroczkai Lászlóhoz hasonlította. Nyilván ők is tudják, hogy a Mi Hazánk elnöke soha nem rongált semmilyen sírt, soha nem tört be semmilyen temetőbe, és kegyeleti jogait soha senkinek nem sértette.
Az lenne a legkevesebb, hogy bocsánatot kérnek, magukba szállnak, és elgondolkodnak azon, hogy ilyenkor nem hazánkban kell a felelősöket keresni. Azonban Gyurcsány Ferenc szövetségeseitől nyilván nem várható sem az, hogy ne hazug csúsztatásokkal próbálják keresni külföldi gazdáik kegyeit, sem az, hogy megértsék a keresztény alapértékeket.
Az úzvölgyi eset sajnos nem egyedüli esete annak a közel száz éve tartó időszaknak, amelyben a határon túli magyarokat ért jogtiprások lényegében folyamatosak. Nem az a hibás, aki a "minden magyar felelős minden magyarért" elv alapján felemeli szavát mindezek ellen, hanem éppen az impotens magyar külügy, amely most is meghátrált. Látjuk, hogy ez a politika hova vezetett: lélekszámában fogyatkozó magyarsághoz a szomszédos országokban is, ahol nem átallanak betltani a Himnuszunkat vagy meggyalázni őseink sírjait.
És a Momentum által is oly nagyra tartott Európai Unió mit csinál? Hallgat. Ha például a Momentum is olyan határozottan állna ki az elszakított nemzetrészeken élő magyarok jogaiért is, ahogy például a homoszexuálisokért aggódik, sokkal több eredményt érhetnénk el. De nem érünk. Persze mit is várjon az ember egy olyan párttól, amely maga is az SZDSZ örökösének tekinti magát?
Reklám




Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready