Bezár!
2019. augusztus 19., hétfő, Huba napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
14:12 Ilyen egy XXI. századi EU-tagállam: 2000 román iskolában az udvaron van a WC14:02 Mi Hazánk-családi nap augusztus 20-án13:48 Elhagyta Gibraltárt az iráni olajszállító - Amerika nagyon nem örült neki13:16 Orbán Merkelnek örvendezett Sopronban13:01 A családvédők a kormánytól várnák a kólás buzipropaganda megállítását12:52 Ötre emelkedett a tomboló román alkoholista áldozatainak száma12:14 Rendszeresen égő cigarettával kínozta, ütötte és falhoz verte, de értsék meg: nagyon szerette a gyereket!11:47 A vártnál is melegebb lesz ma11:18 Jól jött volna egy kis ruhatárfrissítés, de a rasszisták miatt már ezt sem lehet10:39 Ötvenéves palackpostát talált egy alaszkai férfi09:57 Sajtóeligazítás Amerikában: az orosz mese nem jött be, le kell cserélni a rasszizmuslemezre09:08 Okostelefonra költözhetnek az ügyfélszolgálatok08:19 Árpinak nem volt pénze tetkóra07:50 Még évekig eltarthat a sziámi ikrek rehabilitációja07:27 Trumpot tényleg érdekli Grönland megvásárlása
24 óra legolvasottabbjai

Friss hírek :: :: Hozzászólások

Dúró: SZDSZ-es tempó akkor is itthon keresni a felelősöket, amikor külhoniakat ér támadás

Reklám

A Mi Hazánk elnökhelyettesének Fb-bejegyzése:
Ismét átlépett egy határt a Momentum hazudozása, amikor az úzvölgyi barbárokat Toroczkai Lászlóhoz hasonlította. Nyilván ők is tudják, hogy a Mi Hazánk elnöke soha nem rongált semmilyen sírt, soha nem tört be semmilyen temetőbe, és kegyeleti jogait soha senkinek nem sértette.
Az lenne a legkevesebb, hogy bocsánatot kérnek, magukba szállnak, és elgondolkodnak azon, hogy ilyenkor nem hazánkban kell a felelősöket keresni. Azonban Gyurcsány Ferenc szövetségeseitől nyilván nem várható sem az, hogy ne hazug csúsztatásokkal próbálják keresni külföldi gazdáik kegyeit, sem az, hogy megértsék a keresztény alapértékeket.
Az úzvölgyi eset sajnos nem egyedüli esete annak a közel száz éve tartó időszaknak, amelyben a határon túli magyarokat ért jogtiprások lényegében folyamatosak. Nem az a hibás, aki a "minden magyar felelős minden magyarért" elv alapján felemeli szavát mindezek ellen, hanem éppen az impotens magyar külügy, amely most is meghátrált. Látjuk, hogy ez a politika hova vezetett: lélekszámában fogyatkozó magyarsághoz a szomszédos országokban is, ahol nem átallanak betltani a Himnuszunkat vagy meggyalázni őseink sírjait.
És a Momentum által is oly nagyra tartott Európai Unió mit csinál? Hallgat. Ha például a Momentum is olyan határozottan állna ki az elszakított nemzetrészeken élő magyarok jogaiért is, ahogy például a homoszexuálisokért aggódik, sokkal több eredményt érhetnénk el. De nem érünk. Persze mit is várjon az ember egy olyan párttól, amely maga is az SZDSZ örökösének tekinti magát?
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready