2020. szeptember 22., kedd, Móric napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
16:03 Megkérdőjelezték a faji sokszínűség egyik elméletét15:21 Már a gyümölcslével nyakon öntött zsidós poénokat is levadássza az érinthetetlenek legújabb számítógépes projektje14:54 Tucatnyi tűzoltót kötött le egy korlátok közé szorult észlény a Boráros téren14:31 Müller Cecília: különösen javasolt odafigyelni a D-vitamin-bevitelre14:16 Hitler kedvenc szobrászának egy elveszett művét találták meg Berlinben - egy cigányt ábrázol13:54 Finn demokrácia: a rasszistákat nem illeti meg a véleménynyilvánítás szabadsága13:34 Aláírták a szerződést az észak-erdélyi autópálya újabb 31 kilométeres szakaszának tervezésére és építésére13:07 Potenciális terrorista került átadási letartóztatásba Budapesten12:58 Minden vádlottat bűnösnek találtak a sószórási kartell ügyében12:48 Operatív törzs: a külföldről érkezőkre tíznapos karantén vár12:38 Egyre biztosabb, hogy Mel Gibson folytatja a Passiót12:31 Kirabolt egy idős házaspárt, majd Angliába szökött - hat év után megy végre fegyházba12:17 Próbára bocsátották a lovasíjászt, aki megsebesített egy nézőt Esztergomban11:54 Délután megkezdődik a csillagászati ősz11:02 Szegény "nemzeti" Fidesz-rajongók: médiabohócaik még a DK-t is előzik zsidóimádatban
24 óra legolvasottabbjai

Friss hírek :: :: Hozzászólások

Dúró: SZDSZ-es tempó akkor is itthon keresni a felelősöket, amikor külhoniakat ér támadás

Reklám

A Mi Hazánk elnökhelyettesének Fb-bejegyzése:
Ismét átlépett egy határt a Momentum hazudozása, amikor az úzvölgyi barbárokat Toroczkai Lászlóhoz hasonlította. Nyilván ők is tudják, hogy a Mi Hazánk elnöke soha nem rongált semmilyen sírt, soha nem tört be semmilyen temetőbe, és kegyeleti jogait soha senkinek nem sértette.
Az lenne a legkevesebb, hogy bocsánatot kérnek, magukba szállnak, és elgondolkodnak azon, hogy ilyenkor nem hazánkban kell a felelősöket keresni. Azonban Gyurcsány Ferenc szövetségeseitől nyilván nem várható sem az, hogy ne hazug csúsztatásokkal próbálják keresni külföldi gazdáik kegyeit, sem az, hogy megértsék a keresztény alapértékeket.
Az úzvölgyi eset sajnos nem egyedüli esete annak a közel száz éve tartó időszaknak, amelyben a határon túli magyarokat ért jogtiprások lényegében folyamatosak. Nem az a hibás, aki a "minden magyar felelős minden magyarért" elv alapján felemeli szavát mindezek ellen, hanem éppen az impotens magyar külügy, amely most is meghátrált. Látjuk, hogy ez a politika hova vezetett: lélekszámában fogyatkozó magyarsághoz a szomszédos országokban is, ahol nem átallanak betltani a Himnuszunkat vagy meggyalázni őseink sírjait.
És a Momentum által is oly nagyra tartott Európai Unió mit csinál? Hallgat. Ha például a Momentum is olyan határozottan állna ki az elszakított nemzetrészeken élő magyarok jogaiért is, ahogy például a homoszexuálisokért aggódik, sokkal több eredményt érhetnénk el. De nem érünk. Persze mit is várjon az ember egy olyan párttól, amely maga is az SZDSZ örökösének tekinti magát?
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready