2020. március 30., hétfő, Zalán napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:55 Eljött a fehérorosz labdarúgó-bajnokság ideje22:41 A Közel-Keleten is terjed a Covid-1922:29 Emberi csontokat találtak egy szentendrei ingatlan udvarán22:03 Az antifa csokit, a Fidesz mottót lopott - Heti progresszió, XXI. rész (16+)21:29 Fertőzöttek millióira és akár 200 ezer halottra lehet számítani az Egyesült Államokban 20:57 A katasztrófavédelem kész csatlakozni a RescEU-programhoz20:33 Moszkvában meghaladta az ezret a fertőzöttek száma - kötelező házi karantént rendeltek el20:10 A járványgörbe lefele ível Lombardiában19:47 Spanyolországban több mint nyolcszázzal nőtt a halottak száma egy nap alatt - leállítják a nem létfontosságú ágazatokat19:39 Átlépte a tízezret az igazolt fertőzöttek száma Belgiumban19:07 Egy vármegyés lány a jövő generációjának kineveléséről18:48 "Mészáros Géza repülőhadnagy úr, jó repülést az ég felé!" - a harmadik emlékséta18:30 Minél rosszabb a piac, annál jobb lehetőségek vannak a profitra - a koronavírus haszonélvezői17:45 "Asszed, zászló vagy, oszt izé vagy?" - kátrányos helyzetű polgártársunk és a buszsofőr esete17:20 Párizs 2024: felül kell vizsgálni az olimpiai terveket
24 óra legolvasottabbjai

Friss hírek, Videók :: :: Hozzászólások

HVIM: pánik helyett ima, liberalizmus helyett fegyelem!

Reklám

Az Istennel, a Hazáért imacsoport tagjai, ezen a héten (március 23-29.) az alábbiak szerint imádkoznak mindennap 20 órakor.
Mindenható Urunk, Szent Királyunk! Aki megbüntetsz, de nem pusztítasz el, Aki megerősíted az esendőket, felemeled az elesetteket, és gyógyulást adsz az emberi test gyötrelmeire! Könyörgünk Hozzád, Istenünk, látogasd meg irgalmaddal beteg szolgáidat! Bocsásd meg nekik minden szándékos és nem szándékos vétkezésüket! Igen, Uram, küldd le a mennyekből gyógyító erődet, érintsd meg testüket, enyhítsd szenvedéseiket és minden lappangó gyöngeségüket! Légy a Te szolgáid orvosa, gyógyultan és teljes egészségben emeld fel őket betegágyukból, a nyomorúság fekhelyéről, ajándékozd őket a Te Egyházadnak, hogy Néked tetsző módon szolgáljanak és a Te akaratod teljesítsék. Mert Te irgalmazhatsz nekünk és üdvözíthetsz minket, mi Istenünk! S Néked zengünk dicsőséget, az Atyának, Fiúnak és Szentléleknek, most, mindenkor és mindörökké! Ámen!
Korábban írtuk: A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom nem osztogat kéretlen tanácsokat az állami döntéshozásnak a kialakult járványügyi helyzetben, és nem is teszünk pusztán lájkvadászat céljából felajánlásokat és hangzatos nyilatkozatokat. Amit tudunk, megteszünk egyéni szinten, a hatóságokkal együttműködve. Alább olvasható a mozgalom vezetősége közleményének folytatása.
Zoom
Egyértelműen bebizonyosodott, hogy a multikulturalizmusra építő fogyasztói társadalom megpróbáltatott és gyengének találtatott. A megszüntetett határok, a nyitott társadalmak melegágyai lettek a világjárványnak. A HVIM arra szólít fel mindenkit, hogy szakítson a felelőtlen, liberális, a folyamatosan nyüzsgő és a “nekem minden jár” jelszót hangoztató individualista életvitelével! Aki teheti, maradjon otthon szeretteivel, vagy akár tartson egy komoly önvizsgálatot, aminek egyébként is itt van az ideje a nagyböjtben! De ugyanilyen erőteljesen felhívjuk a figyelmet arra, hogy őrizzük meg józanságunkat, lépjünk egy lépést hátra a pánikkeltő médiatematizációtól, és amit tudunk, tegyünk meg hazánk működőképességének fenntartása érdekében!
Bízunk benne, hogy a járvány lefutása utáni globális átrendeződést tekintve a legoptimistább forgatókönyv valósul meg, és a liberális, egypólusú világrend nem csak ideiglenesen szűnik meg, hanem végleg: a határok maradnak ellenőrzés alatt, és az egyes állami szuverenitások megerősödnek, elsodorva az utópisztikus, az emberiséget egy nagy, homogén masszaként kezelő világképet. Reméljük, hogy a járványügyi helyzet felébreszti a multikulti híveit is, és belátják, hogy a helyben való termelés, fogyasztás és szórakozás az elemi érdekünk, és csak ezáltal tudjuk megőrizni a világot olyannak, amilyen, csak így maradhat fent minden nép és kultúra sajátos tradíciója.
Az egészségügyben dolgozó vármegyések az első sorokban harcolnak, ahogy a rendvédelmi szervekben és az államigazgatásban jelenlévő tagjaink is. Őértük, családtagjainkért, a betegekért és egész Hazánkért imacsoportot szervezünk! A pánikkeltés és hisztéria helyett az imának van helye! Minden nap 20 órakor (március 19-étől) elmondunk egy imát, amit az “Istennel, a Hazáért” nevű Facebook-csoportban hirdetünk ki. Ezt mindenki egyénileg, otthon tudja imádkozni. Várjuk a csatlakozásokat és várjuk imák ajánlását, beküldését is!
Mutassuk meg, hogy a Hitünk a legerősebb és együtt le tudjuk győzni a járványt ugyanúgy, mint a járványért felelős, az államokat felszámoló kultúra- és hagyományellenes világrendet!
Frissítés: az első ima videója és az imádság szövege:
Istenünk, hozzád fordulunk imádságunkkal, mert Te vagy a szeretet! Eléd hozzuk most nemzetünk sorsát: örömeinket és gondjainkat egyaránt. Nálad keressük a békét, amelyet a világ nem adhat meg, és a boldogságot, amelynek egyedül Te vagy a forrása. Ma azért imádkozunk, hogy ebben a nehéz helyzetben se fordítsd el arcodat, Urunk, szolgáid felől! Adj gyógyulást a betegeknek, erőt és kitartást az orvosoknak és minden, a járványban helytálló, szolgáló személynek! Nemzetünkért és nemzetünk nevében felemeljük a szívünket, hogy a Te közelségedben megtisztuljanak gondolataink, értelmünk és akaratunk. Vezess minket az örökkévalóság útján, napról napra közelebb ahhoz a célhoz, amelyet elterveztél számunkra! Áldd meg és őrizd meg népünket, hogy általunk és közöttünk felépülhessen a Te Országod! Amen.
/Forrás: Emeljük fel a szívünket! Imalánc Magyarországért; 2006/
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready