A szolnoki rendőrök ismét a lakosság segítségét kérik.
A Szolnoki Rendőrkapitányság 16010/157/425/2020. körözési számon eljárást folytat Kolompár Eszmeralda Rozália eltűnése ügyében. Az 13 éves szolnoki lány 2020. június 15-re virradóra testvére szolnoki lakásából engedély nélkül eltávozott, és azóta is ismeretlen helyen tartózkodik.
Zoom
Ugye milyen jól működik a rendőrségi fehérítő?
Az eltűnt személy körülbelül 160 centiméter magas, átlagos testalkatú. Haja barna, középhosszú, mely általában oldalra van felkötve. Az eltűnésekor fekete melegítőalsót viselt.
A Szolnoki Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Kolompár Eszmeralda Rozáliát felismeri, vagy a tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szolnoki Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-56-501-600 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámon - olvasható a rendőrségi közleményben.
A kis Eszmeralda legutóbb egyébként alig két hete kötött le feleslegesen némi rendőri kapacitást, akkor éppen szülei szolnoki lakásából távozott "engedély nélkül ismeretlen helyre".
(Kuruc.info)
Frissítés: A jászberényi vasútállomáson találtak egy Eszmeraldát
Ha már úgyis szivárványos hónap(ok) jönnek. Csak meg ne vakuljunk...