Bezár!
2020. augusztus 10., hétfő, Lőrinc, Csilla napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
19:06 FIFA21: Puskás Öcsi bekerül a legnépszerűbb labdarúgó-videojátékba18:34 Lemond a libanoni kormány18:29 Két osztrák diplomata megfigyelőként jelen volt a fehérorosz elnökválasztáson, de állásfoglalást nem tesznek közzé - akkor jó, hogy ott voltak18:09 Lengyel ügyészségi vizsgálat is indult a buszbaleset ügyében17:48 Petrov Anatolij nevét vette fel a pécsi uszoda17:27 Belorusz elnökválasztás: a 10 százalékos Szvjatlana már a hatalom békés átadásáról tárgyalna 16:54 Kiváló fiaitól veszi el az állampolgárságot a hálátlan Belgium16:33 Már a németországi szocdemek is a jobbszéltől várják a megváltást16:05 Vonat elé hajtott egy autó Szügyben - egy gyereket is kimentettek a járműből 16:01 Az öt pont teljesítéséről írt hosszú levelet Orbán Kövérnek15:21 Kínai vadászgépek kóstolgatták a tajvani légteret az amerikai miniszter látogatása alatt14:58 Puskás-musicalt mutatnak be augusztus 20-án az Erkel Színházban14:32 Mielőtt meghalt, az őrökre támadt egy dühöngő cigány a sátoraljaújhelyi börtönben - így kell mártírt csinálni belőle13:56 Természetesen egy zsidó készíti el a világ legdrágább védőmaszkját 13:19 Országszerte folytatódik a vérszívóirtás
24 óra legolvasottabbjai

Friss hírek :: :: Hozzászólások

Szájába gyűrte a pénzt, amikor meglátta a rendőröket

Reklám

Egy sértett 2020. május 10-én délután értesítette a rendőrséget arról, hogy bankkártyáját, melynek tokjára felírta a PIN-kódot is, elvesztette. Ezután a telefonjára több üzenetet kapott, hogy a bankkártyájával fizettek, valamint pénzt is vettek le a számlájáról több mint százezer forint értékben.
A rendőrök adatgyűjtésbe kezdtek, melynek eredményeként azonosították, majd rövid időn belül az egyik helyi vendéglátó üzlet mellékhelyiségében elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 46 éves pápai férfit. Az elkövető, miután meglátta a rendőröket, a szájába gyűrte a pénzt, melyet előzőleg a bankkártyával vett le. A férfit előállították, és készpénz-helyettesítő fizetési eszközzel visszaélés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták.
A nyomozás vizsgálati szakaszában a pápai rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat átadták az illetékes ügyészségnek.
A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság újra emlékeztet arra, amit már mindenkinek tudni kellene:
  • ne tartsák a bankkártyájukhoz tartozó PIN-kódot a kártya mellett!
  • Ha nem tudják megjegyezni, megoldás lehet például, ha a mobiltelefonban egy fiktív névhez rendelt telefonszám utolsó négy számjegyeként mentik el.
  • A bankkártya használatakor ügyeljenek rá, hogy senki ne láthassa a PIN kód beütését!
  • Elvesztés, lopás esetén a bankkártyát azonnal tiltassák le!
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready