Bezár!
2020. augusztus 14., péntek, Marcell napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:38 Összeborultak Gyurcsány körül a ballibek: minden körzetben egy jelöltet indítanak22:14 London 2012 - eddig 139 doppingesetre derült fény21:42 Az Egyesült Arab Emírségek békemegállapodást kötött Izraellel - azt hazudják, ez menti meg Palesztinát21:23 WHO-szakértő: a lazább magatartásnak is köszönhető a járvány újabb előretörése21:05 Vicces jenkik: ők mindenhol beavatkoznak, de ha más teszi, akkor "aggódni" kezdenek19:44 Bejrút: az FBI is részt vesz a nyomozásban19:14 Letartóztatták Azerbajdzsán szerbiai nagykövetét18:52 Moszkva: külső erők próbálják destabilizálni Fehéroroszországot18:31 Horvátországban új rekordot döntött a fertőzöttek száma17:50 Raktárba került jobboldaliság: anarcho-kommunistákat pénzel a kormány17:22 Egymillió alá csökkent az első alkalommal munkanélküli segélyt kérők száma az Egyesült Államokban16:56 Romániában ismét csúcsot döntött a napi megbetegedések és elhalálozások száma16:35 Szükségállapotot vezettek be a libanoni fővárosban16:07 Mindenki megnyugodhat: Biden alelnöke ugyan színes, de a családja zsidó, és támogatja Izrael telepespolitikáját is15:47 Netanjahu: az Egyesült Államok állította le az annektálást
24 óra legolvasottabbjai

Friss hírek :: :: Hozzászólások

Szájába gyűrte a pénzt, amikor meglátta a rendőröket

Reklám

Egy sértett 2020. május 10-én délután értesítette a rendőrséget arról, hogy bankkártyáját, melynek tokjára felírta a PIN-kódot is, elvesztette. Ezután a telefonjára több üzenetet kapott, hogy a bankkártyájával fizettek, valamint pénzt is vettek le a számlájáról több mint százezer forint értékben.
A rendőrök adatgyűjtésbe kezdtek, melynek eredményeként azonosították, majd rövid időn belül az egyik helyi vendéglátó üzlet mellékhelyiségében elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 46 éves pápai férfit. Az elkövető, miután meglátta a rendőröket, a szájába gyűrte a pénzt, melyet előzőleg a bankkártyával vett le. A férfit előállították, és készpénz-helyettesítő fizetési eszközzel visszaélés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták.
A nyomozás vizsgálati szakaszában a pápai rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat átadták az illetékes ügyészségnek.
A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság újra emlékeztet arra, amit már mindenkinek tudni kellene:
  • ne tartsák a bankkártyájukhoz tartozó PIN-kódot a kártya mellett!
  • Ha nem tudják megjegyezni, megoldás lehet például, ha a mobiltelefonban egy fiktív névhez rendelt telefonszám utolsó négy számjegyeként mentik el.
  • A bankkártya használatakor ügyeljenek rá, hogy senki ne láthassa a PIN kód beütését!
  • Elvesztés, lopás esetén a bankkártyát azonnal tiltassák le!
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready