Újraindulásunk óta folyamatosan hangoztatjuk, hogy Szaakasvilit Amerika és Izrael juttatta (ráadásul puccsal) hatalomra, s ahogy Koszovó a Balkánon, Grúzia is a cionista érdekek szigete a Kaukázusban. Pénzelik is a héberek rendesen, s a fegyvert sem sajnálja tőle sem a zsidó terrorállam, sem nagyobb testvére. Most a minden eddiginél egyértelműbb bizonyítékot maga a választási csaló, tömeggyilkos grúz elnök szolgáltatta.
English version below
Miheil Szaakasvili grúz elnök igen tömören és frappánsan összegezte a helyzetet, mondván hogy a háború és béke egyaránt izraeli zsidók kezében van. Szavait a Háárec nevű vezető izraeli baloldali napilap idézte. Az elnök éppen az izraeli fegyverek hatékonyságát ecsetelte (jóllehet az oroszok pillanatok alatt lesöpörték a jenki-zsidó arzenált), majd azt mondta:
"Két izraeli kabinetminiszterünk van, az egyik háborúval foglalkozik (David Kezerasvili honvédelmi miniszter), a másik pedig tárgyalásokkal (Timur Jakobasvili területi egységért felelős államminiszter), és itt az izraeli részvétel: háború és béke egyaránt izraeli zsidók kezében van."
"We have two Israeli cabinet ministers, one deals with war [Defense Minister David Kezerashvili], and the other with negotiations [State Minister for Territorial Integration Temur Yakobashvili], and that is the Israeli involvement here: Both war and peace are in the hands of Israeli Jews." - Mihail Saakashvili, the Georgian president said in an interview quoted by Israeli left-wing daily newspaper Haaretz.
(Kuruc.info - Háárec)