Az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, a 123-as Győr-Pápa csomópontnál három kamion ütközött össze, a baleset miatt a sztráda ezen oldalát lezárták - közölte az Útinform péntek délelőtt a honlapján. A rendőrség közlése szerint a balesetben egy ember életét vesztette, hárman pedig megsérültek. /Bővített hír./
A police.hu oldalon azt írták, hogy a rendőrök a szemle és a műszaki mentés idejére az autópálya érintett szakaszát teljes szélességében lezárták, torlódásra kell számítani. A Budapest felől érkezők rendőri irányítás mellett a 123-as csomópontban le illetve vissza is tudnak térni az M1-es autópályára.
Az Útinform tájékoztatása szerint nézelődők miatt a sztráda másik oldalán is torlódik a forgalom, így mindkét irányban már több mint 5 kilométer hosszan araszolnak a járművek, ezért aki teheti, válasszon másik útvonalat.
Frissítés: Félpályán újra járható pénteken kora délután Hegyeshalom felé az M1-es autópálya, melyet a 123-as kilométernél kamionbaleset miatt korábban teljesen lezártak - közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.
Délelőtt Ausztria felé a Győr-Pápa csomópontnál három kamion ütközött, egy ember meghalt, hárman megsérültek. A helyszín közelében rendőri irányítás mellett egy sávon halad a forgalom.
(MTI)