A Magyar Menedék Könyvesház ajánlója. A termékeket a megfelelő linkeken lehet megrendelni, vagy személyesen a boltban lehet megvásárolni.

Összeesküvés: a Bilderberg Csoport igaz története
Mindannyian hallottunk a Bilderberg csoportról, de még hazánkban nem olvashattunk róluk... eddig. Léteznek, tevékenykednek, ismerjük meg őket!
Tényfeltáró kötet a világot irányító titkos társaságról
Léteznek-e titkos társaságok, melyek a háttérből irányítják a politikát? Lehetséges-e, hogy bizonyos személyek egyenlőbbek másoknál csak azért, mert sok pénzük van? Vannak-e összefonódások a bankrendszer, a multinacionális vállalatok és a politikai közszereplők között? A szerző mindhárom kérdésre igennel felel.
Könyve kétségbevonhatatlan bizonyítékokkal szolgál a Bildenberg-csoport létezéséről: belső források, bizalmas dokumentumok segítségével leplezi le a XX. század egyik legtitokzatosabb érdekszövetségét, mely minden évben más helyszínen, de azonos titoktartással rendezi meg összejöveteleit. Tényfeltáró könyve izgalmas olvasmány lehet mindenki számára, aki be kíván pillantani korunk nagypolitikai kulisszái mögé.
A könyvet megrendelheti ide kattintva!
 

Drábik János: Orwellia
Ha látni akarja a jövőt, akkor képzeljen el egy csizmát,amint az ember arcát tiporja örökké. (Orwell) E kötetnek a címe - Orwellia - a George Orwell világsikerű könyveiben megismert utópikus társadalomra és világbirodalomra utal. A XXI. század utópikusnak tűnő állama, a pénzhatalom magánbirodalma - Orwellia - azonban nem utópia, hanem létező valóság.
Ahogy a cukor eltűnik a pohár vízben, úgy létezik rejtőzködve ez a világbirodalom a látható államok nemzetközi rendszerében. A háttérhatalomnak ez a privatizált impériuma globális diktatúraként működik, s napjainkra a kibontakozó új világrend modern leviatánja lett. Orwelliában a hatalom a pénz- és korporációs oligarchia kezében van. Az tartja kézben a piacnak nevezett szervezett pénzügyi hatalmat. A korábban a társadalom és a közérdek szolgálatában álló nemzetállamot saját szolgáltató intézményévé alakította át. Ez a nemzetek feletti oligarchia gondosan felügyel arra, hogy a hatalom gyakorlása globálisan valamint az egyes államokon belül is mindig a saját emberei kezében legyen. Ma már e csatlós államok szervezik azokat a zsoldos seregeket, amelyek szükség szerint a föld bármely részén bevethetők. Ez a privatizált világbirodalom gondoskodik tisztségviselői kiképzéséről, akik a zsoldos hadseregek parancsnokaiként és kollaboráns helytartókként közreműködnek az önrendelkezésért és nemzeti érdekérvényesítésért küzdő mozgalmak féken tartásában, Orwellia tartományainak a működtetésében.
A könyvet megrendelheti ide kattintva!


Ladányi Attila: A holokauszt-mítosz - mint a liberálnáci diktatúra alapja
A liberálnácizmus történelmi újszerűsége abban áll, hogy totálissá tette a múlt bitorlását. Nem csupán megvalósítja a múlt szellemi uralásának sohasem ártatlan műveletét, hanem olyan módon és olyan totális jelleggel valósítja meg, ahogyan egyetlen korábban létezett ideológia sem. A múltat a jelenbe vetíti, valami egészen új minőséget hozva létre: egy világot, ami nincs. Ez természetesen nem öncélú cselekvés, hanem a történelem eltérítésének eszköze. Az eltorzított múlt a liberálnácik számára nem pusztán hivatkozási alap, hanem olyan álvalóság, amelyet a hazudozás és a hatalommal való visszaélés különféle módozatait alkalmazva a jelen helyébe állítanak. Így teremtik meg azt a helyzetet, amelyben mindig másról beszélhetnek, mint amiről szó van. (A Szerző)
Ladányi Attila könyve még a megjelenése előtt felborzolta a könyvterjesztők idegeit. Terjesztését még kiadása előtt megtagadták, forgalmazását nem hajlandóak végezni. A sajtótájékoztatóját a könyvnek majdnem minden médium bojkottálta. Napjainkban nem szabad ezen meglepődnünk, ez a téma ugyanis kimondatlanul is benne él a közéletben, mindenki életébe akarva-akaratlanul belopakodik. Sokan szeretnék azt láttatni, hogy csak egy oldalú az érme. Nem, minden érme kétoldalú. Ez az az oldala annak a bizonyos érmének amelyik oldalt nem szeretnék megismertetni az emberekkel. A demokrácia alapja a nyílt párbeszéd. Ha már elhallgatásokra van szükség bizonyos (akármilyen) nézetekkel szemben, ott már diktatúráról, a diktatúra különféle válfajairól beszélhetünk. Akárhogyan is gondolkodunk, a könyv megjelent, és ha nem is árulják majd a nagy terjesztők, íme beszerezhető, és értelmes párbeszédre alapot adóként elolvasandó. Aztán pedig értelmezze mindenki a saját gondolatai szerint. Demokráciában erre mindenkinek joga van. Minden oldalról. A könyvet megrendelheti  ide kattintva!


Norman G. Finkelstein: A HOLOKAUSZT-IPAR
Gondolatok a zsidó szenvedés tőkésítéséről
Finkelstein könyve, A Holokauszt-ipar arról szól, hogy nagy hatalmú cionista amerikai zsidó szervezetek hogyan használják fel a náci holokausztot politikai és gazdasági céljaik érdekében. Ezek a szervezetek (és külföldi leányvállalataik világszerte) a náci népirtást bunkósbotként használják, amellyel elhallgattatják Izrael cionista törekvéseinek bírálóit, és dollárok millióit zsarolják ki különböző európai országokból. Ezek a szélhámosok hitvány céljaik érdekében a náci holokausztot kisajátították, a tényleges zsidó szenvedés emlékét beszennyezték, kiforgatták, és megmérgezték a zsidók és nem-zsidók közötti viszonyt. Mindannyiunk - zsidók és nem-zsidók - érdekében le kell őket lepleznünk, és el kell őket távolítanunk a közéletből. Ez a könyv a tisztánlátás érdekében minden könyvespolcon ott kéne, hogy legyen. Antiszemitizmussal érdekes lenne megtámadni ezt a munkát, már csak Finkelstein bevallottan zsidó származása miatt is. Nem véletlenül hallgatják el a könyvterjesztők a Holokauszt-ipart. Kötelező
információkat tartalmaz mindenki számára ebben a mindannyiunkat érintő témakörben.
A könyvet megrendelheti  ide kattintva!


Kéri Edit: Kik lőttek a Kossuth téren '56-ban?
Igen, ez az a könyv amelyet mindenkinek kötelező elolvasnia! Igen ez az a könyv amely régóta váratott magára. Igen ez az a könyv, amelyben benne vannak. Mind. Névvel. Fényképpel...
Egy hihetetlenül fontos könyv amelyet mindenkinek el kell olvasnia!
Kéri Edit 56-os történelmünk leghomályosabb, legjobban eltitkolt epizódját, az október 25-ei Kossuth téri sortüzet, a véres csütörtököt vette górcső alá, és kutatta éveken át. Egy cikkéből éveken át tartó partizán-pere is lett. De lassan előjöttek adatok az igazi történésekről, a tűzparancsról, annak irányítóiról és az elkövetőkről: ÁVH-s kormányőrökről, karhatalmistákról, veterán partizánokról és 53-ban kiszuperált ÁVH-sokról. Kéri Edit szerint több mint 1000 halott borította a másfél órán át tartott sortűz után a teret. Körömi Teréz gyűjtését is tartalmazza a könyv, 234 ott meghalt áldozat nevével.
A könyv elolvasása után, kérjük terjessze nemzettársaink körében a benne található információkat.
A könyvet  megrendelheti  ide kattintva!
(Magyar Menedék Könyvesház - a termékeket a Márvány utcai boltban is meg lehet vásárolni, a címet megtalálja a honlapjukon!)
Kapcsolódó cikkek: