A Magyar Menedék Könyvesház ajánlója. A termékeket a megfelelő linkeken lehet megrendelni, vagy személyesen a boltban lehet megvásárolni.

Árpád-sávos szilikon karkötő
Néhány éve a Kossuth téren jött divatba a magyar emberek körében a piros-fehér-zöld szilikon karkötő viselése, ezzel is egy újabb közösségformáló tényező jött be a köztudatba. Emberek az utcán figyelték egymás karját, és mosolyogtak egymásra, ha a nemzeti színeket ötvöző szilikon karkötőt láttak a másikon. Ennek az Árpád-sávos változatát hordhatják azok, akik Árpád hon(vissza)foglaló magyarjainak leszármazottjának tartják magukat, és ezt büszkén vállalják is a hétköznapokban!
A karkötőt megrendelheti ide kattintva!
 
 

Kocsis István: Magyarország Szent Koronája
Ez immáron a negyedik átdolgozott kiadása ennek a műnek, amely annyira fontos legalább minden háztartásba mint a Biblia, de fontossága sosem volt ennél égetőbb mint napjainkban. Egy teljesen nemzetidegen alkotmányt javítgatnak, egészítgetnek ki immáron 18 éve, mikor van nekünk, magyaroknak egy sajátunk is. Kötelező olvasmány annak aki először hall a könyvről, kötelező olvasmány annak aki már hallott róla de még nem olvasta, és főleg kötelező olvasmány a magukat baloldalinak tartó honfitársaink számára is, ismerjék meg! És elolvasása után gondoskodjanak arról, hogy eljusson egy másik kézbe is, olyanba amelyben még előtte ilyen könyv nem járt sosem.... Sokan kérdezik, hogy miként lehetne elérni a valódi rendszerváltást. Ebben a könyvben van a válasz. Legalábbis az első lépést ebből a könyvből tudhatjuk meg.
A könyvet megrendelheti ide kattintva!
 

Színia: A magyar ház mágikus titka
Van egy álmom?
Ebben az álomban Magyarországon olyan házak épülnek, amelyből teljesen egyértelműen kiderül egy idegen számára, hogy csakis Magyarországon járhat. Ezek a házak őseink tudása alapján, természetes anyagokból, a magyar térrendezés jól bevált szabályai szerint készülnek, és jó bennük élni. Ezek a házak nem mediterrán házak, nem alpesi faházak, nem kínai pagodák, és még csak nem is a kínai feng shui elveit követik. Nekünk, magyaroknak ugyanis olyan magas szintű építészeti, térrendezési hagyományunk és jelképrendszerünk van, amely minden utánzást fölöslegessé tesz, és amelyben az idegen elvek meghonosítása csupán zürzavart okoz.
Ebben a könyvben megtalálhatók azok az elvek, amelyek szerint őseink építkeztek, így az is kiderül, hogy a magyar ház szerkezete bizony olyan kozmikus alapokon és jelképrendszeren nyugszik, amelyek a Teremtés folyamatának valós ismeretéből születtek.
Nem véletlenül négyszögletes a házak alaprajza, nem véletlen az ablakok formája, osztása, nem véletlen a házak tájolása, a kapuk elhelyezése, és nem véletlen a különböző díszítések használata sem, ugyanis a magyar ház egy térbeli összetett rovásjel, amely a jelképek ismerői számára pontosan olvasható; olvasata pedig a legmagasabb rendű dolog, ami a földbolygón létezik, és amely így hangzik: ISTEN.
A magyar hagyományban is léteznek évezredek óta használt térrendezési szabályok, amelyek sokszor egybeesnek a kínai feng shui törvényeivel, de sokszor gyökeresen eltérnek attól. Magyarországon éppen ezért nem alkalmazható egy az egyben a kínai feng shui tanítása. Figyelembe kell venni a térelemzésnél többek között a magyar gondolkodásrendszert, világképet, és a magyar hagyományokat. Amikor a hagyomány megszületett, nagyon-nagyon régen, az emberek pontosan tudták, mit miért építenek éppen úgy, és nem másképp. Minden építészeti elem valamilyen máig működő szimbólum, amely az életet, az embert szolgálja. A ház nem egy rakás tégla és némi faanyag. A ház az ember testének folytatása, amely védi, és egyben összeköti a Világegyetemmel. Amennyiben tudjuk, hogyan építsük meg helyesen?
Feng Shui? Minek... ebből is van saját! Ez a Magyar Feng Shui!
A könyvet megrendelheti ide kattintva!
 
 

Bunyevácz Zsuzsa: A Szent Grál üzenete
Bunyevácz Zsuzsa újságíróként - a neves külföldi szerzők által felvetettek alapján - közös nyomozásra hívja az olvasót. Elsősorban nem arra kereste a választ, hogy mi is az a Szent Grál, hanem annak eddig kevésbé kutatott, Kr. e. 1000 előtti és Jeruzsálemen kívüli vonatkozásaival foglalkozott... És a hivatalos állásponttól merőben eltérő következtetésre jutott például az utolsó vacsora kelyhével, a Torinói lepellel, a szabadkőművesség eredetével vagy a holt-tengeri tekercsekkel kapcsolatban. Bunyevácz Zsuzsa hosszú hónapokat töltött el eme könyv megírásával, egy igazán gazdag kötet melyhez nagyon kevés fogható a nemzeti könyvpiacon. Aki még nem olvasta, gyorsan pótolja ezt a hiányosságát, hiszen Zsuzsa lassan elkészül a folytatással amely az első rész hatalmas sikerét az előzetes felmérések szerint még akár felül is fogja múlni!
A könyvet megrendelheti ide kattintva!
 

Mátyás Szabolcs: Tudnom kell, mert magyar vagyok!
Mátyás Szabolcs könyvsorozatának első darabja eme kötet. Voltak a történelemnek olyan időszakai, amikor arra akarták kényszeríteni ezt a nemzetet, hogy megtagadja múltját, elferdítve tanulja meg történelmét és elfeledje ősei vallását. Sajnos ez igen mély nyomot hagyott emberekben, így generációk nőttek fel egy szellemi nihilben, akik így már sajnos maguk sem tudták átadni utódaiknak azt, amit egy folyamatosan fejlődő társadalomban az előző nemzedék átad a következőnek. Szilárdan hinnünk kell abban, hogy ez nem ismétlődik meg, és nemzetünk függetlensége soha többet nem fog veszélyben forogni. Mátyás Szabolcs könyve egy Széchenyi idézettel is nyit, mely így hangzik: Magyarország nem volt, hanem lesz! A könyv forgatása közben varázsütésre szűnik meg minden negatív sztereotípia ami nemzetünkkel kapcsolatosan a tudatalattinkban van. Egy olyan élményben lesz részünk, hogy a könyv végére merünk majd nagyok lenni! Soha többé kis nemzet, utolsó csatlós, vesztes nép beidegződés! Konzervatívoknak ajánlott, egyéb ideológiájú honfitársainknak szintén kötelező!
A könyvet megrendelheti ide kattintva!
(Magyar Menedék Könyvesház - a termékeket a Márvány utcai boltban is meg lehet vásárolni, a címet megtalálja a honlapjukon!)
Kapcsolódó cikkek: