A Bombagyár információi szerint épp egy 3 fős csoport ragasztotta a Boráros téri aluljáróban Tomcat plakátjait, amikor egy kapucnis férfi - miután felismerte a plakáton a bloggert - az egyik aktivista combjába szúrta kését. Az áldozatot kórházba szállították, bővebb információkkal később jelentkezünk. Hírportálunk mielőbbi gyógyulást kíván a megsérült magyarnak.
Habár a rendőrség próbálja elhallgatni, de a támadás egyértelműen politikai indítékú volt, a Number  becenévre hallgató hazafi pedig napokig kórházban marad. Valószínűleg csak a szerencsének köszönheti, hogy ennyivel megúszta. Még a "jobboldali" médiumok sem méltatják egy szóra sem, hogy egy magyart támadtak meg hovatartozása miatt.
Blogin tájékoztatása szerint Number jobban van, de az izomszövetét metszette el a penge, a késelés pedig súlyosabban végződhetett volna, lehet, hogy gyilkossági kísérlet miatt indítanak nyomozást.
Alább egy, a helyszínen jelenlévő szemtanú beszámolója. Elmondása szerint az elkövető kivételesen NEM cigány volt.
"A kapucnis, 25 év körül férfi ránk szólt mikoron is az aluljáróban, a telefonfülkék melletti falra, a már itt is bemutatott plakátot akartuk ragasztani. Kisebb vita alakult ki arról, hogy miért pont oda rakjuk ki. A fiatalember azt javasolta, hogy inkább a mögöttünk lévő, tiszta ablakfelületet válasszuk. Válaszunkban kitértünk arra is, hogy ablakra nem, meg mellé úgyis teszünk. De csak hajtotta a magáét, hogy ha feltesszük ő bizony leszabja. Ha már egyszer felragasztóztuk a felületet a képet is feltesszük. Miután a plakátot neki is megmutattuk és felhelyeztük a kiszemelt helyre hirtelen Tamás felé fordult támadólag. Megpróbálta őt megütni, ez nem sikerült, Tamás (az áldozat  - a szerk.) hátrálni kezdett. Néhány pillanattal később, a hirtelen meglepődésből ébredve az vettem észre, hogy a támadó és barátom néhány méterrel hátrébb a földön fekszik, s dulakodnak.
Ekkor odafutottam én is. Közben hangosan fenyegetőztem, rendőrrel és egy 44-es bakanccsal a szájába. Ez sem használt neki, mikor én is tettlegességet alkalmaztam volna, ugyanolyan hirtelenséggel, mint ahogy támad felkelt és elfutott a közeli lépcső felé. Tamás ekkor már felkelt és azt mondta megszúrta. Láttam, ahogy a vér csurog a combjából és már tiszta vér volt a nadrágja is! Ahogy azt ilyenkor kell a mentőket hívtam és felszaladtam a támadó után, hátha… De már sehol sem találtam."
Mint ismeretes, a januári ferencvárosi időközi választásokon indul Tomcat is, aki nemrégiben középutas "zöld" politikusként próbálkozik. Sajnos nem látja be, hogy ezekkel nincs mit egyezkedni, kötelethúzogatni, nem szabad és nem is lehet a magyarokat zsigerből gyűlölőkkel barátkozni.
Kuruc.info Bombagyár, Jézus szíve nyomán
Kapcsolódó cikk: