"Exkluzív információk jutottak a Sorry magazin birtokába: Gáspár Győző régóta dédelgetett álma vált valóra, a rapper ugyanis súlyos milliókat nyert el különleges pályázatával. Hamarosan filmvászonra viszi a Rómeó és Júlia roma változatát, mely egyben megdöbbentő és megható pillanatokat is tartogat a nézőknek. Értesüléseink szerint Győző két éve adta be pályázatát a Rómeó és Júlia roma filmváltozatának megrendezésére, és most már biztos, hogy a Romantic egykori frontembere megnyerte a pályázati pénzt, így nekiláthat a forgatásnak" - írja az Új Ász. 
Zoom
A két bűnöző a bíróságon - Orbániában mindent megúsznak
A hír hallatán legalább két kérdés fogalmazódhat meg az olvasó fejében:
1. Hogy kaphat közpénzt egy nyilvánvalóan tehetségtelen, semmihez sem értő cigány arra, hogy értéktelen, közérdeklődésre számot nem tartó fércmunkát készítsen?
2. Hogy nyerhet pályázaton egy köztudottan pénzmosó cigánybűnöző, aki ráadásul ugyanerre a célra egyszer már nyert 22 millió forint állami pénzt, de azt akkor egyszerűen elsikkasztotta?
A kérdések sajnos költőiek, alább folytatódik a bulvárlap cikke:
A Gáspár család feje ebben a 90 perces mozifilmben szeretné megmutatni országnak-világnak, hogy bizony rejteget számára sikereket a filmipar is. A nem mindennapi alkotás cselekménye valóban izgalmas perceket kínál majd a nézőknek, hiszen a tervek szerint a történet igazodik a roma kultúrához: cigány verekedések, átkok, temetési szertartás is lesz benne, sőt híres roma származású színészek, énekesek játsszák majd a főszerepeket. (Szóról szóra ugyanezt mondta el a fent linkelt korábbi pályázat esetében is - a szerk.)
Mindez természetesen a showman rendezésében tárul a közönség elé, aki minden bizonnyal azon lesz, hogy minél lebilincselőbb és figyelemfelkeltőbb alkotást hozzon létre, amolyan győzikés stílusban. A sorry! magazin szerint Győző és családja nem állnak majd a kamerák elé, hiszen a pályázat alapján a showman csakis direktori feladatot láthat el a filmben, kizárólag a pályázati feltételek alapján költheti el a megnyert pénzt.
Győzőnek saját alapítványa van, melyben ügyvezetői igazgatói szerepet lát el. A hírek szerint sikeres pályázatának elnyert összege, amely nem kevesebb mint 45 millió forint, már át is lett utalva az alapítvány bankszámlájára, így a forgatás bármelyik pillanatban megkezdődhet.
Hogy kik lesznek azok a sztárok, akiket felkér a szerepekre, arról egyelőre nincsenek hírek. Egy azonban biztos, élete legnagyobb álma vált valóra a showmannek azzal, hogy megkapta a lehetőséget a filmrendezésre.
Lapunk megkereste a Győzőt, aki szűkszavúan reagált.
– Senkinek semmi köze ahhoz, hogy mit és mennyit nyertem! A témával kapcsolatban egyelőre nem szeretnék nyilatkozni!
(Kuruc.info - Új Ász nyomán)