Két ismerőse bántalmazott 2013. augusztus 21-én este egy férfit Pápán az autóbusz-pályaudvaron.
A Pápai Rendőrkapitányság garázdaság bűntett, súlyos testi sértés bűntett, valamint könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a 21 éves B. Balázs pápai lakos és a 37 éves homokbödögei B. Róbert, továbbá a pápai 20 éves K. Nikolett Kornélia ellen.
A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint B. Balázs és B. Róbert gyanúsítottak 2013. augusztus 21-én, este 18 óra körül a pápai autóbusz-pályaudvaron odarohantak egy vanyolai férfi ismerősükhöz, akit bántalmazni kezdtek. A földre kerülő sértettet több ízben megrúgták, valamint B. Róbert a nála levő fém bottal többször megütötte. A férfi párja is kapott egy kisebb pofont, amikor a védelmére kelt.
A helyszínen végzett adatgyűjtés eredményeként rövid időn belül ismertté vált a két támadó kiléte, akik ellen a Pápai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya elfogatóparancsot bocsátott ki. B. Balázst a rendőrök még aznap elfogták és őrizetbe vették. Társát, B. Róbertet ezután is nagy erőkkel keresték az egyenruhások, aki ennek hatására másnap délután önként feladta magát a rendőrkapitányságon, ahol őrizetbe vették. A nyomozók három személyt, köztük B. Balázs barátnőjét, a bűnsegédként eljárás alá vont K. Nikolett Kornéliát – aki a nyomozás jelenlegi adatai szerint a bántalmazás helyszínére hívta a 29 éves sértettet, illetve a támadásnál is jelen volt – gyanúsítottként hallgatták ki. A Pápai Rendőrkapitányság előterjesztést tett a két férfi előzetes letartóztatásának indítványozására – olvasható a Police.hu-n.
Egy olvasónk szerint az alábbi elkövetőkről van szó:
B. Róbert = Bogdán Róbert, Facebook-oldala itt.

B. Balázs = Beéry Balázs (talán annak a Beéry családnak a tagja, akik annak idején a Cozma-gyilkosságban is érintettek voltak), Facebook-oldalán azonban Báro Balázsóként szerepel, mert az sokkal rajosabb (mint ahogy a fenti cigány sem Róbert, hanem Roberto).
Zoom
K. Nikolett = Kamondi Nikolett, azaz Bubi, Facebook-oldala itt.