Sieg Heil, herr Orbán!
Beigazolódtak a szocionista sajtó dörgedelmei: a Fidesz valóban nyit a szélsőjobb felé. Igaz, nem a magyar, hanem az izraeli náciknak nyújt kezet a Likud testvér-pártja. Ha az izraeli kormányválság alakulása is lehetővé teszi, a Fidesz tisztújító kongresszusának vendége lesz Benjamin Netanjahu Izrael volt miniszterelnöke, fajüldöző, szélsőséges cionista politikus. A neokohn, Schmidt Maca-közeli Heti Lóf@sz tapsikol.

Nem büdös a Fidesznek a szélsőjobb, ha zsidó
Összenő, ami összetartozik, s végre láthatóan is. A keresztényellenes, muszlimgyűlölő, véreskezű Netanjahut kedves barátként fogadja a Fidesz. Nincs mit csodálkozni, hiszen az álmagyar párt vezére, Orbán Viktor 2005-ben Izraelben járva testvérpártnak minősítette a soraiban, vezetői körében háborús bűnösöket, köztörvényeseket is felvonultató szélsőjobboldali Likud pártot, amelynek színeiben Netanjahu egykor zsidó miniszterelnök volt. A többek közt az Árpád-sávos lobogó gyalázásáról hírhedt, protoszdsz-es Heti Válasz szerint a több ezer palesztin meggyilkolásáért felelős politikus készséggel tesz eleget az invitálásnak. Az alacsony példányszámú neokonzervatív és cionista-barát hetilap valóságos hozsannát zeng a "történelmi eseményről".  Valóban az lesz: magyar párt eddig még egyszer sem látott vendégül tömeggyilkost.

Az MNO-nak fideszes források is megerősítették a Heti Válasz arról szóló értesülését, hogy a Fidesz május végi tisztújító kongresszusának vendége lesz a véreskezű cionista. A politkus és pártja nyíltan is mássággyűlölő politikát folytatott és folytat. Illegális zsidó megszálló telepek tömkelege épült a judeonáci Netanjahu kormánya alatt is palesztin területen, és természetesen felelős a palesztinok ellen folytatott folyamatos irtóhadjáratért, civilek, nők, gyerekek, öregek ezreinek meggyilkolásáért, kitelepítésükért, földjük ellopásáért, emberi jogaik tiprásáért.

A hetilap szerint a politikus készséggel tesz eleget az invitálásnak, tehát most már csak a tel-avivi kormányválság vethet gátat azon történelmi esemény elé, hogy először szólaljon föl Fidesz-rendezvényen egy volt izraeli főgengszter.

A Kuruc.info üdvözli a Fidesz nyílt cionizálódását, hiszen több magyarnak eshet le, hogy mit is képvisel valójában a Gyurcsány-rezsim életben tartásában is vétkes, szájmagyarkodó operettellenzék.

A hetilap arról is ír cikkében, hogy többen videoüzenetet küldenek, de személyesen lesz jelen az Európai Néppárt európai parlamenti frakcióvezetője, Joseph Dahl, akinek a francia államfővé választott Nicolas Sarkozyhez fűződő kapcsolatát a magyar jobboldal ki szeretné aknázni.
Az MNO értesülései szerint a Fidesz meghívását Wilfried Martens, az Európai Néppárt elnöke is elfogadta. Vendég lesz a kongresszuson az osztrák néppárt főtitkára Hannes Misethon, és elképzelhető, hogy jelen lesz az eseményen Sarkozy főtanácsadója Alain Lamassoure, az alakuló francia kormány egyik lehetséges minisztere.

A határon túli magyarságot Tőkés László Királyhágó-melléki református püspök és Csáky Pál, a Magyar Koalíció pártjának nemrégiben megválasztott elnöke képviseli majd. Ők információink szerint beszédet is mondanak a tisztújító kongresszuson.
(MN korrigálva - Kuruc.info)