Egy nap alatt azonosították és elfogták a nagybajomi emberölés gyanúsítottját. A nyomozók szerint egy 23 éves helyi nő gyanúsítható megalapozottan a bűncselekmény elkövetésével. A gyanúsítottat őrizetbe vették, és kezdeményezték az előzetes letartóztatását.
Az eddigi adatok alapján szerdán nagybajomi otthonában bántalmazás áldozata lett egy 24 éves nő, aki a helyszínen életét vesztette.
A Kapos.hu szerint a lány holttestét a családja találta meg az ágyneműtartóban. Egy környékbeli szerint a lány fejét teljesen szétverték.
Frissítés: testvére élettársa ölte meg

A gyengébb képességű hozzászólók kedvéért: ő az áldozat...
Nem engedték, hogy megnézzem Zsuzsi arcát, annyira össze volt zúzva – mesélte könnybe lábadt szemmel Irma, annak a lánynak az édesanyja, akit tulajdon barátnője ölt meg.
M. Krisztina, a gyilkossággal gyanúsított nő kalapáccsal támadt barátnőjére, és addig nem csillapodott, amíg szilánkosra nem törte Zsuzsi koponyáját. A vérben úszó holttestet végül az ágyneműtartóba tuszkolta, és mint aki jól végezte dolgát, átsétált a szomszéd házikóba, ahol áldozata öccsével élt.
Ördögi tervét régóta szövögethette, türelmesen kivárta, amíg kettesben maradt Zsuzsival. – Nem mentek már? Siessetek, mert be fog zárni a kisbolt – így sürgetett aznap. Nem is értettem, miért siettet annyira – pörgette vissza emlékeit az édesanya, akit Krisztina azzal hitegetett, lánya Kaposvárra ment a barátjával albérletet keresni. – A lelkemre kötötte, hogy ne menjek be a lányom szobájába.
Az ágyneműtartóban Zsuzsi holtteste mellett közben folyamatosan ott berregett a lány mobiltelefonja. Édesanyja és édesapja is többször hívta a lányt.
– Egy belső hang azt súgta, most azonnal keressem meg a lányomat, én pedig Zsuzsi szobájába siettem – folytatta az édesanya. – A falon mindenütt a lányom vérét láttam, az ágyból pedig kilógott a két lábfeje. Csak sikítani bírtam.
M. Krisztina rezzenéstelen arccal tagadott, pedig az egész család jól tudta, a gyilkosság idején rajta kívül senki más nem volt otthon. Végül aztán beismerte a bestiális gyilkosságot.

... és a kitakart szemű, láthatóan ribanc kinézetű a gyilkos
– Azért kellett meghalnia a nővéremnek, mert nem akart prostiként dolgozni – suttogta Róbert, Zsuzsi öccse, aki négy hónapja élt együtt a kurvával. – Állítólag azt mondta a rendőröknek, hogy rá akarta venni Zsuzsit, dolgozzon örömlányként, a testvérem viszont ebbe nem akart belemenni.
A gyilkos évek óta Németországban árulta bájait. Rövidebb időre mindig hazalátogatott, az ősi mesterséget pedig Róbert miatt hagyta ott néhány hónapja.
(Blikk nyomán)
2. frissítés: "nagyon szekszi vagy" - néhány kép Mencseli Krisztina, a gyilkos szajha Facebook-oldaláról:




Korábban írtuk: A rendőrség ügyeletére érkezett bejelentés 2013. november 13-án, hogy a Somogy megyei Nagybajom településen egy holttestet találtak. A beszerzett adatok alapján a 24 éves nő bűncselekmény áldozata lett.
A rendőrség haladéktalanul, jelentős erők bevonásával megkezdte a helyszíni szemlét és az adatgyűjtést.
Az ügyben a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.
Az egyik helyi lap információi szerint a nőt csak rövid időre hagyták magára a szülei. Úgy tudják, az áldozatot fejbe verték, s az ágyneműtartóba tették.
(Police.hu - Sonline - MTI - Origó - Kapos nyomán)