Júniusban indul Goda Krisztina új filmjének, a Veszetteknek a forgatása. A rendvédelmi szervezetbe, egyfajta gárdába "keveredő" fiatalokról szóló alkotás főszereplője ifj. Vidnyánszky Attila és Klem Viktor lesz, a karizmatikus vezetőt Fenyő Iván játssza.

Goda Krisztina és Divinyi Réka - tele jó szándékkal
A 73 naposra tervezett forgatás Kazincbarcikán kezdődik, majd a nyár folyamán várpalotai és budapesti helyszíneken folytatódik. A Megafilm gyártásában készülő film, két vidéki fiú története, akik egy karizmatikus vezető hatására csatlakoznak egy rendvédelmi szervezethez, hogy így tegyenek a bűnözés ellen.

Jó kezekben a pénzünk
A fiúk szerepében ifj. Vidnyánszky Attila és Klem Viktor lesz látható. A történet kulcsfiguráját, a karizmatikus vezetőt Fenyő Iván fogja alakítani. További fontos szerepekben Györgyi Anna, Molnár Piroska, Nyári Oszkár, Törőcsik Franciska, Bán Bálint, Béli Ádám és Fritz Attila is látható lesz.
A Goda Krisztina - Divinyi Réka alkotópáros ezúttal Czető Bernát László dramaturg és forgatókönyvíró Kakukk című kisregényét használta alapul a film forgatókönyvéhez. Az operatőr Babos Tamás lesz.
A Veszettek gyártását 693 millió forinttal támogatja a "Magyar" Nemzeti Filmalap, a film producere Kálomista Gábor.
(HVG nyomán)
Korábban írtuk: