2020. március 29., vasárnap, Auguszta napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
08:39 Már kétezer felett a halálos áldozatok száma az Egyesült Államokban, de az "Amerika-ellenes" karantén elmarad08:25 Észak Korea megint kilőtt valamit a tengerbe08:12 408-ra nőtt hazai koronavírus-fertőzöttek száma, újabb két idős beteg hunyt el07:59 Az éjjel elvesztettünk egy órát07:34 Komoly fagyot ígér jövő hétre az OMSZ06:54 Tizenegymillió nevet utaztat a NASA a Marsra 23:07 Sánchez: minden leáll két hétre, ami nem létfontosságú22:49 Tizenegy város piacain segítettek be a honvédek22:32 Bolsonaro sajnálja, hogy néhányan meghalnak, de hát ilyen az élet22:14 Trump nem szívesen, de belengette három állam karantén alá kerülését21:57 A globalizmus vége?21:41 Megugrott a halottak száma Franciaországban - több mint egymilliárd maszkot rendeltek21:04 Budapesten egy órára kissé sötétebb lett20:45 Tízezer fölött a Covid-19 halálos áldozatainak száma Olaszországban20:17 Hétvégenként négyszer is oláh himnusszal üdvözlik a koronavírust - ha ettől nem futamodik meg...
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Antimagyarizmus ::

Indítsanak eljárást a hányingerkeltés ellen, a trágárkodás mellett kiállók kérjenek bocsánatot a magyarságtól!

Reklám

A homoszexuálisok szombati deviáns parádéján feltűnt és az interneten is látható trágárságok, magyar- és keresztényellenes gyalázkodások okkal és joggal háborították fel a tisztességes embereket szexuális orientációjuktól függetlenül - olvasható a Jobbik hivatalos közleményében.
Mivel ezek a megbotránkoztató megnyilatkozások kimerítik a garázdaság szabálysértési tényállását, így a Jobbik felszólítja az illetékes hatóságokat, hivatalból indítsanak eljárást. Ennek során vonják felelősségre a hányingerkeltő feliratok és jelmezek készítőit, viselőit, valamint a szélsőségesen liberális szervezőket, akik nem távolíttatták el azokat! - írja Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivője.
"Követeljük, hogy a devianciát jelenlétükkel is támogató szélsőliberális politikusok erkölcsi minimumként kérjenek bocsánatot a keresztény egyházaktól és a tizenötmilliós magyarságtól. Miért nem akadt köztük egyetlenegy sem, aki követelte volna a felháborító magamutogatás megszüntetését és a trágár felirat eltávolítását?" A nemzeti párt egyúttal várja a többi közjogi méltóság azonnali elhatárolódását is.
A Jobbik szerint a tegnapi aberrált vonulás tartalmában és stílusában egyaránt bizonyította, miért nem szabad teret adni a devianciának.
Néhány életkép a liberálisok örömünnepéről:
Zoom
Idén is bebizonyították, hogy mindössze vidáman, barátságosan vonulnak fel a jogaikért
Zoom
Lám-lám, okkal tartanak a fartúróktól a nemzeti radikálisok
Zoom
Büszke lehet rá
Zoom
Bőven akad olyan viccpárt, mely támogatásával képes tovább diszkreditálni az eseményt
Zoom
Nem veszélyesek a gyerekekre
Zoom
A ZSVG összeállítása:
Csupán egy maroknyi rendpárti állt kiállt a normalitás mellett
Zoom
Zoom
Zoom
Érpatak polgármesterének nem járnak a TASZ-osokat megillető szabadságjogok
Frissítés: Itt tartunk: az aberrált rohangálhat meztelenül, de a polgármester nem mehet az Andrássy útra
(Kuruc.info összeállítás)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready