2020. május 30., szombat, Janka, Zsanett, Vászoly napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
17:57 Lengyelországban nem kell már maszkot viselni a szabadban és az éttermekben17:38 Rendelőben lopott telefont ez a fiatalember17:21 Tévéseket robbantottak fel Kabulban16:59 Már Bugárnak sem volt bőr a képén tovább ragaszkodni a pártelnöki székéhez16:40 Von der Leyen és Borrell a WHO-ban maradás mellett győzködi Trumpot16:24 Jeruzsálemben egy autista palesztint szabályosan kivégeztek a kiválasztottak16:13 Drogos Tamás kórházba szállítás közben a mentősökre támadt15:54 Az Osztrák Nagydíjjal indulhat a Forma-1-es szezon15:37 Babis holdingja szárnyal: háromszorosára hízott az Agrofert profitja15:11 Hongkong Peking-barát igazságügyi minisztere: "szó sincs az autonómia korlátozásáról"14:55 "Akkor is tudnunk kell, hogy az Isten jó, és jót akar népének"14:34 Foggal-körömmel-vascsővel ragaszkodott az autójához egy meglett komáromi férfi13:56 Párizs, Berlin és London is Washington miatt szomorú13:35 Bulgáriából is zökkenőmentesebb a hazatérés, akkor is, ha a tolvajállamon keresztül történik az utazás13:12 Megbüntettek egy hazudozó román magyargyűlölőt, aki tankokat is bevetne a székelyek ellen
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország ::

Barcson nemkívánatossá vált a koronagyalázó nyomorult - lemondták a koncertjét

Reklám

Alább olvasható a Jobbik képviselője és a település polgármesterének levélváltása:
Tisztelt Polgármester Úr!
A művelődési központ igazgató asszonya által megerősített információk szerint a Barcs városa által rendezett szilveszteri utcai mulatság meghívott előadója egy Varga Viktor nevezetű „művész” lenne.
A plebs legalantasabb igényeit kielégítő médiaceleb gyomorforgató, minden ép érzésű ember számára felháborító performanszával vélelmezhetően akár az új Btk. 334. paragrafusának, a nemzeti jelképek gyalázásának tilalmáról szóló rendelkezését is megsértette.
A magyar nemzet számára fontos szimbólumok aljas meggyalázása sajnos nem precedens nélküli, de egy deklaráltan keresztény-nemzeti irányultságú városvezetés részéről - már ha konzekvens akar lenni a saját maga által hirdetett politikai filozófiához - elfogadhatatlan lépés lenne egy ilyen ostoba provokátor közpénzek felhasználásával történő fellépési lehetőséghez juttatása. Ezzel nyilván nem a város lakosságának szilveszteri szórakozáshoz való jogát vitatjuk, de rá szeretnénk mutatni a nemzeti oldalon tapasztalható elementáris erejű felháborodásra, valamint arra, hogy az ilyesféle gaztettek mellett nem mehetünk el szó nélkül!
A Somogy megyei 2. választókerületben egyéni jelöltként indult országgyűlési képviselőként, a Jobbik barcsi alapszervezetének elnökeként kötelességem, hogy megkérjem Polgármester Urat, vonják vissza fent nevezett „előadó” szilveszteri (de nyilván bármilyen alkalomból történő) szereplésre való felkérését. Bölcsebbnek találjuk, ha a város egy fillér gázsit sem rak Varga „úr” zsebébe. Elég volt hagyományaink kicsúfolásából, múltunkhoz kapcsolódó szent ereklyéink büntetlen kifigurázásából!
Tisztelettel:
Ander Balázs
Budapest, 2014. 12. 02.
Tisztelt Országgyűlési Képviselő Úr! Kedves Balázs!
Ezúton is köszönöm, hogy - több barcsi polgárhoz hasonlóan - megosztotta velünk aggályait a barcsi szilveszteri mulatság fellépőjével kapcsolatban. Ezúton tájékoztatom, hogy az említett fellépő koncertjét a barcsi emberek hozzánk eljutott felháborodására hivatkozva lemondtuk. Barcs városa eddig is közösen ünnepelt, ezt a közösséget pedig Facebook-botrányokkal és vitatott fellépőkkel sem szándékozunk szétszakítani. A hagyomány szerint ahogy búcsúzunk az óévtől, olyan hangulatban kezdjük az újesztendőt. Bízom abban, hogy a város apraja-nagyja közösen és jó hangulatban köszöntheti majd a 2015-ös évet.
Információim szerint a nekem címzett érdeklődő levelét más fórumokon már közzétette, ezért kérem közbenjárását abban is, hogy a megtett intézkedéseket a felvetését olvasó közönség is megismerhesse.
Barcs, 2014.december 2.
Tisztelettel:
Karvalics Ottó
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready