2020. szeptember 18., péntek, Diána napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
15:49 Idén ősszel is vakcinázza a rókákat a Nébih15:32 Ma is "hasznossá" tette magát az EB: cselekvési tervet mutattak be a "rendszerszintű rasszizmus" ellen15:12 Hosszú hónapokig nem lesz még oltás, a kapkodás tragédiához vezethetne - Váratlanul részletes jelentéseket hozott nyilvánosságra két vakcinagyártó14:55 Szlovénia szombattól szigorít14:36 Továbbra is gyorsan terjed a járvány Ukrajnában14:19 Orbánt nem hatotta meg, hogy nincs elég szakember a lélegeztőgépekhez14:08 KSH: augusztusban újra több mint 4,5 millióan dolgoztak13:52 FBI-igazgató: Bident bántják a mindig beavatkozó az oroszok13:37 Maduro: Washington miatt kér lehetetlent az EU13:20 Élelmezési Világszervezet: 30 millióan halnak éhen, ha Mészáros Lőrincék nem segítenek12:57 Szerbiában karantén helyett elég a kérdőív a "veszélyesek" számára12:32 Már hat szegedi kézisről derült ki, hogy fertőzött12:23 A lengyel kormánykoalíció "gyakorlatilag már nem létezik" - kisebbségi kabinet jöhet12:02 Kína Tajvannál hadgyakorlatot tart, miközben nagy bánatukra egy amerikai államtitkár keresi fel a szigetországot11:35 Még Magyarországon is bajba kerülhet olykor valaki korrupció miatt
24 óra legolvasottabbjai

Antimagyarizmus ::

Végre megmutatta a demokrácia igazi arcát a Szent Korona-gyalázó népkedvenc

Reklám

Az állítólag tót, de az ószövetségi mentalitás minden aljas elemével - illetve az arcvonások letagadhatatlan, ordító árulkodásával - felvértezett Varga Viktor nevű percember ismét bebizonyította, hogy az új Btk. 334. paragrafusa, a nemzeti jelképek gyalázásának tilalmáról szóló rendelkezés papírosa legfeljebb arra jó, hogy az alant látható férgek egy esetleges legközelebbi, a plebs által ismét szorgosan megtapsolt nyilvános eseményen esetleg kitöröljék vele azon fertályukat, ami aberrált életvitelük legjelentősebb örömforrását jelenti.
A Szent Koronát újfent meggyalázó "sztár" - igen, ismerjük el, ez kell a népnek - egy hozzá hasonló percember show-jában éltethette magát ezzel a jelenettel:
Zoom
– Arról kezdett el beszélni, hogy szíve szerint meztelenül érkezett volna a Kasza! show-ba, hiszen mindig meztelen, ha teheti, de sejtette, milyen lenne a fogadtatás – lelkendezett a Bors nevű szennylap legnagyobb örömére Kasza Tibor (az előbb említett televíziós agyzsibbasztás műsorvezetője - a szerk.). – Ekkor jegyeztem meg neki, hogy én adok teret a törekvéseinek, legyen bátran önmaga, és legnagyobb megdöbbenésemre egy percig sem hezitált: letolta a gatyáját!
– Nekem tényleg nem fontos ez a dolog, a meztelenség – reagált az esetre Varga, mintha nem is a nemzeti jelkép meggyalázása lett volna cselekedetének mozgatórúgója. – A meztelenség fogalma is egy hülyeség. Mindenki meztelen, így is születünk. Két üzenetem volt az akcióm­mal. Egy, hogy demokrácia van, így lehet mindenki fején korona, mint ahogyan én is azt viseltem. Kettő, hogy lássák, jól vagyok, alkotok, koronát, zenéket és mindent, amit lehet, el is adok – közölte napjaink valódi sztárja, talán fel sem fogva, hogy tettének tükrében a svájci sapkás és tetemcafatos blaszfémia mostantól ártalmatlan cserkészfoglalkozásnak tűnhet csupán. De legalább egyesek rádöbbenhettek szavaiból, miszerint "demokrácia van", hogy igen az van. Ez az igazi arca.
Szebb jövőben, magyar feltámadásban reménykedünk? Egy ennek tapsoló emberanyagból? Ne áltassuk magunkat...
(Kuruc.info)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready