2020. április 4., szombat, Izidor napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
10:04 Holmi járvány nem lankasztja a bűnözők erőszakosságát Mexikóban sem - a boltokat is csoportosan fosztogatják09:49 A legtöbb vizsgált fertőtlenítű hatásúként árult termék használ, de akad köztük átverés is 09:17 Több ezer koronavírus miatt elhunyttal számol a svéd miniszterelnök09:01 Bódi Guszti Facebook-oldalán kottyantotta el egy "felelősségteljes" főnővér, hogy koronavírusos08:48 Trump: ajánlott, de nem kötelező szájmaszkot hordani - az elnök valószínűleg nem is él vele08:29 Különböző emberfajok létére találtak bizonyítékot Dél-Afrikában08:14 Szóváltás és vita a 28-as villamoson: az egyik Cicero halálra késelt egy utast07:56 Már 678 a hazai fertőzöttek száma, az elhunytaké 3207:38 New York állam nem bírja se kórházi ágyakkal, se lélegeztetőgépekkel07:20 A Hold és a Mars továbbra is a NASA célkeresztjében06:48 Trump és Macron az ENSZ BT-ben győzné le a koronavírust00:16 31 várost zárrnak le Törökországban23:57 A külföldön rekedt oroszok egy darabig már nem jutnak haza egykönnyen23:48 Franciaországban is egyre több a napi halálos áldozat23:37 Merkel csak óvatosan mer reménykedni, a német járványügyi intézet vezetője még sok hónappal számol
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Videók ::

Budaörs SZDSZ-es zsidó polgármestere szerint nem is volt kommunizmus - de a "soáról" persze nem így vélekedik

Reklám

Nevetségesnek tartja Wittinghoff Tamás, Budaörs polgármestere, hogy a helyi Fidesz beperelné a kommunizmus bűneinek tagadásáért.

"Pereljenek be, ha nincs jobb dolguk" - így reagált az SZDSZ-es zsidó arra, hogy a helyi Fidesz a kommunizmus bűneinek tagadásáért beperelné őt. Wittinghoff Tamás szerint a Fidesz provokált az egyperces néma felállással.
Nagy Sándor András, a Fidesz budaörsi szervezetének elnöke előzőleg közölte: az önkormányzat szerdai testületi ülésén a Fidesz kezdeményezte, hogy a kommunizmus áldozatainak emléknapja alkalmából egyperces néma tiszteletadással adózzanak, ám erre Wittinghoff nem volt hajlandó, és kijelentette: "nem volt kommunizmus Magyarországon".
A Fidesz közlését nevetségesnek nevezte Wittinghoff Tamás, aki szerint nem egészen így zajlottak az esmények. A költségvetés tárgyalása előtt, előzetes egyeztetés nélkül vetették fel ezt a fideszesek - emlékeztetett a polgármester. Az ilyen azonnali lépést nemrég a fideszes Kövér László bírálta a Parlamentben, amikor a szocialisták javasoltak tiszteletadást az elhunyt Schweitzer József főrabbinak. (De ez ellen "nagy valószínűséggel" nem volt kifogása Wittinghoffnak, mint ahogy egyik másik fajtársának sem.)
Továbbá az egyperces néma felállást kezdeményező fideszesek a kommunizmus mai haszonélvezőit is emlegették, és innentől kezdtek vitába bonyolódni - mondta a polgármester. "Visszakérdeztem, hogy kire gondolnak: Szűrös Mátyásra vagy Pozsgay Imrére?". Azt is mondta, kifejtette az ülésen, hogy szerinte Magyarországon volt olyan időszak, amit kommunizmusnak neveztek, és ennek több fázisa volt, de "klasszikus kommunizmus" szerinte nem volt.
(Origó nyomán)
Frissítés: már megint hazudik a zsidó, és persze a marhavagonozás sem maradt el
A fent leírt jelenet nem egészen úgy játszódott le, ahogyan Wittinghoff elmesélte.
Előbb Gáspár Béla fideszes képviselő kérte az egyperces néma felállást, amelyet a magyarellenes polgármester megtagadott. Utána a jobbikos Császárné Kollár Tímea kapott szót két perc terjedelemben, amelyben kitért a kommunizmus mai haszonélvezőire, tehát ezt a témát ő vetette föl (és nem véletlenül nem a Fidesz).
Wittinghoff Császárné után következett, és reagált felháborítóan az általa elmondottakra. Ebben az ügyben nem volt több hozzászólás: a jobbikos képviselőnek a rendelkezésére álló időkeret járt le, a Fidesz képviselői pedig nem kértek szót - pedig lett volna mit reagálni...
A testületi ülés vonatkozó része itt látható:
Frissítés: A Hír TV-ben is nyugodtan relativizálhatta a kommunizmus bűneit
(Kuruc.info)
Kapcsolódó:
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready