Bezár!
2020. július 7., kedd, Apollónia, Bódog napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
13:54 Életfogytiglani kényszermunka helyett ez a szörnyeteg is megússza majd egy enyhe büntetéssel13:34 12 év alatti lányt csábított el egy 35 éves férfi13:17 "Fuck you, magyarski!" - A Szegedi Törvényszék túl szigorúnak ítélte a Röszkénél áttörő vadak büntetését13:06 Ismét vesztegzár alá került Ausztrália második legnagyobb városa12:52 "Ungváry Krisztián titkos élete" - már megint megpróbálja túlnácizni a zsidókat a jobboldalinak hazudott Fidesz12:26 Ferencvárosban is széthullott a baloldali szivárványkoalíció12:11 Nagyon távoli még a közösségi immunitás egy nagyszabású spanyol kutatás szerint11:27 Napi National Geographic: Majomlagzi Matters11:10 Hamis és rossz minőségű "egészségügyi védőfelszerelést" találtak két kamionban10:53 Egy nemzet végórái - néger milíciák a Ku Klux Klan egykori "szívében"10:43 Románia kibővítette a "zöld zónába" sorolt országok listáját10:28 Több mint egymillió embert evakuálnak egy japán szigeten09:59 Bubópestis miatt vezettek be óvintézkedéseket Észak-Kínában09:27 Tizenhattal nőtt az igazolt fertőzöttek száma08:43 Titkosította a Transparency International elnöke a saját közmegbízatását - havi egymillió heti egy munkanapért
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Videók ::

Budaörs SZDSZ-es zsidó polgármestere szerint nem is volt kommunizmus - de a "soáról" persze nem így vélekedik

Reklám

Nevetségesnek tartja Wittinghoff Tamás, Budaörs polgármestere, hogy a helyi Fidesz beperelné a kommunizmus bűneinek tagadásáért.

"Pereljenek be, ha nincs jobb dolguk" - így reagált az SZDSZ-es zsidó arra, hogy a helyi Fidesz a kommunizmus bűneinek tagadásáért beperelné őt. Wittinghoff Tamás szerint a Fidesz provokált az egyperces néma felállással.
Nagy Sándor András, a Fidesz budaörsi szervezetének elnöke előzőleg közölte: az önkormányzat szerdai testületi ülésén a Fidesz kezdeményezte, hogy a kommunizmus áldozatainak emléknapja alkalmából egyperces néma tiszteletadással adózzanak, ám erre Wittinghoff nem volt hajlandó, és kijelentette: "nem volt kommunizmus Magyarországon".
A Fidesz közlését nevetségesnek nevezte Wittinghoff Tamás, aki szerint nem egészen így zajlottak az esmények. A költségvetés tárgyalása előtt, előzetes egyeztetés nélkül vetették fel ezt a fideszesek - emlékeztetett a polgármester. Az ilyen azonnali lépést nemrég a fideszes Kövér László bírálta a Parlamentben, amikor a szocialisták javasoltak tiszteletadást az elhunyt Schweitzer József főrabbinak. (De ez ellen "nagy valószínűséggel" nem volt kifogása Wittinghoffnak, mint ahogy egyik másik fajtársának sem.)
Továbbá az egyperces néma felállást kezdeményező fideszesek a kommunizmus mai haszonélvezőit is emlegették, és innentől kezdtek vitába bonyolódni - mondta a polgármester. "Visszakérdeztem, hogy kire gondolnak: Szűrös Mátyásra vagy Pozsgay Imrére?". Azt is mondta, kifejtette az ülésen, hogy szerinte Magyarországon volt olyan időszak, amit kommunizmusnak neveztek, és ennek több fázisa volt, de "klasszikus kommunizmus" szerinte nem volt.
(Origó nyomán)
Frissítés: már megint hazudik a zsidó, és persze a marhavagonozás sem maradt el
A fent leírt jelenet nem egészen úgy játszódott le, ahogyan Wittinghoff elmesélte.
Előbb Gáspár Béla fideszes képviselő kérte az egyperces néma felállást, amelyet a magyarellenes polgármester megtagadott. Utána a jobbikos Császárné Kollár Tímea kapott szót két perc terjedelemben, amelyben kitért a kommunizmus mai haszonélvezőire, tehát ezt a témát ő vetette föl (és nem véletlenül nem a Fidesz).
Wittinghoff Császárné után következett, és reagált felháborítóan az általa elmondottakra. Ebben az ügyben nem volt több hozzászólás: a jobbikos képviselőnek a rendelkezésére álló időkeret járt le, a Fidesz képviselői pedig nem kértek szót - pedig lett volna mit reagálni...
A testületi ülés vonatkozó része itt látható:
Frissítés: A Hír TV-ben is nyugodtan relativizálhatta a kommunizmus bűneit
(Kuruc.info)
Kapcsolódó:
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready