A Budapest melletti Budaörsön - amiképpen az elmúlt napokban másutt is - Trianon-emlékművet avattak, majd szenteltek meg. Az említett eseményre két lépésben, eltérő időpontban került sor 2014. június 3-án. Először a város Templom terén délelőtt 11 órakor, erős napsütésben, igen gyér érdeklődés mellett kezdődött az emlékmű "átadása" két ismert magyargyűlölő részéről, akik közül az egyik 2009-től kezdve az önkormányzati üléseken minden lehetséges érvet fölhozott, megragadott azért, hogy Budaörsön a jövőben se hirdesse emlékmű a magyar fájdalmat. Amíg az SZDSZ országosan politikai tényező volt, meg nem nevezett személyek, népek "érzékenységére", anyagi fedezet hiányára és arra hivatkozva, hogy félelmet kelt, az 1990 óta napjainkig Budaörs polgármesteri székében ülő Wittinghoff Tamás és színes társulata sikerrel megakadályozta a Trianon-emlékmű fölállítását.
Zoom
Budaörs Trianon-emlékműve (Fotó: Budaörs Info)
A második avatásra, pontosabban római katolikus megszentelésre aznap, június 3-án délután 18 órai kezdettel került sor Budaörs nemzeti érzelmű pártjainak és közéleti személyeinek közreműködésével. Varga János plébános, a hajdani Aubermann Miklós atya utóda megszentelte a néhány órával korábban magyargyűlölők által meggyalázott Trianon-emlékművet, majd rövid, szívhez szóló, hazafias beszédet mondott. Budaörsi városházi információ szerint Wittinghoff Tamás hallani sem akart arról, hogy az emlékműavatáson azok is szólhassanak, akik valójában kezdeményezték a szobrot. Utólag mi is véljük, nagyon okosan tette, hogy az emlékmű megszentelésén nem rontotta a levegőt.
Zoom
A magyar avatás és megszentelés résztvevői (Fotó: Budaörsi Info)
Zoom
Varga János budaörsi plébános (Fotó: Budaörsi Info)
Wittinghoff és magyargyűlölő társulata végül is - a Budaörsön is némileg megváltozott politikai erőviszonyok jóvoltából - kénytelen-kelletlen beleegyezett az emlékmű fölállításába, igaz, nem olyan szimbolikával, mint amilyent korábban a budaörsi nemzeti oldal szeretett volna. Ám a szobor, Tóth Dávid alkotása, mégis elkészült, s hosszú raktári pihentetés után június 3-án a nevezett két cégéres magyargyűlölő átadta. Wittinghoff valószínűleg úgy gondolkodott: ha ennyire akartátok ezt az emlékművet, tessék, megkapjátok, de az avatáson mondandó "köszöntőmben" régi önmagamhoz és az SZDSZ szellemiségéhez híven, elsősorban a zsidó holokausztról szólok, a magyar népet ostorozom, vádolom. Így is történt.

Wittinghoff Tamás polgármester (Fotó: Buda Környéki TV)
Wittinghoff Tamásnak és Ungváry Krisztiánnak az emlékműavatáson elmondott provokatív, magyargyalázó beszéde, illetve ezt követően a polgármester nyilatkozata a Buda Környéki TV jóvoltából elérhető a világhálón, s az ott elhangzottakat nem kell megismételnünk, mert azok önmagukért beszélnek. Wittinghoff beszéde, amiképpen az általa meghívott Ungváry Krisztiáné is, mindvégig szurkálódó, heccelődő, állandóan a zsidó holokausztra vissza-visszatérő megjegyzéseket tartalmazott. Wittinghoff és Ungváry aljas módon - retorikai fogásként, az üzenet még hatásosabbá tétele végett - beszédében a magyarok és a svábok érdekeit hangsúlyozva mocskolta a magyarságot, annak múltját, hajdani vezetőit és történelmét.
Wittinghoff Tamás és a nevet, színt váltott libsi társulata a 2010-es önkormányzati választásokon már nem a keresztény magyarok milliárdjaival a politikai színtérről kámforként letűnt SZDSZ, hanem a Budaörs Fejlődéséért Egyesület színeiben mérette meg magát. A nevezett színváltók 2010-ben Budaörsön mindössze négy mandátumot szereztek, míg a Fidesz-KDNP nyolcat, ám a polgármesteri választáson csodák csodájára Wittinghoff Tamás, az SZDSZ korábbi ügyvivője fölényesen legyőzte Ritter Imrét, a Fidesz-KDNP jelöltjét, s ezzel 1990 óta egyfolytában hatodszor lett Budaörs polgármestere.
Amint az alább látható videón Wittinghoff Tamás mondja: a magyarság a németekkel ellentétben máig nem vallotta be, ismerte el a múltban elkövetett bűneit, történelmi tévedéseit. Igen, a németek tudatát, agyát mára valóban sikerült úgy átmosni, átformálni, hogy atomfegyverrel is fölszerelhető tengeralattjárókat szállít le (részint ajándékként) a környezetét terrorizáló, a palesztin népet gyilkoló, menekülttáborokba kényszerítő, földönfutóvá tevő Izraelnek. Hogy ehhez a Wittinghoff szerint örvendetes és követendő tudatátalakuláshoz pontosan mi vezetett, arról köteteket lehetne írni. Kezdődött mindez Drezda és más német városok polgári lakosságának több százezer áldozatot követelő szándékos terrorbombázásával, folytatódott a német hadifoglyok és az úgynevezett népi németek (Volksdeutsche) millióinak haláltáborokban történt meggyilkolásával, deportálásával. Mindezzel párhuzamosan máig folyik a zsidó kézben levő filmipar, irodalom és sajtótermékek német (és magyar)-ellenes propagandája, az agyak megdolgozása. A németeket a fentebb felsorolt szörnyűségekkel lehetett ilyen sikeresen és aránylag gyorsan átalakítani.
De ha már többnyire a múlt magyar bűneinek fölemlegetéséről, a trianoni magyar fájdalom helyett a zsidó holokausztról szólt Budaörsön a két zsidó díszpinty avatóbeszéde, jó lett volna továbbemlékezni. Beleszőni a beszédbe azt is, amit közvetlenül Trianon előtt zsidók követtek el a keresztény magyarság ellen 1919-ben Kun Béla, Korvin Ottó, Samuely Tibor és mások vezérletével. Vagy szólni kellett volna arról - a történelmi egyensúly látszatának kedvéért -, hogy mit műveltek Magyarországon a szovjet hadsereg tankjainak fedezékében visszaosont moszkvai zsidó emigránsok és a háborút itthon átélt fajtatársaik. Vagy megemlékezni arról, hogy a szovjetek miként ültették be őket a politikai, irodalmi, színházi és gazdasági élet kulcspozícióiba, helyezték a kezükbe a mindenható sajtót. Nem hallottunk a zsidók által megalakított, irányított ÁVH-ról, ÁVÓ-ról, Piros Lászlóról, Rákosi Mátyásról, Gerő Ernőről, Farkas Mihályról, Pető Lászlóról (Wittinghoff pártelnökének édesapja), Péter Gáborról és sokan másokról.
Ahhoz, hogy Wittinghoff és a hasonszőrűek Budaörsön, az egykori Wuderschben, a rendszerváltásnak nevezett kutyakomédia kezdete óta hatszor is önkormányzati választásokat nyertek, szükség volt arra, hogy az 1946 januárjában (s nem 1945. január 19-én, amint azt beszédében a másik magyargyűlölő, Ungváry Krisztián állította - a szerk.) elkezdődjön a budaörsi őshonos német lakosság tömeges elűzése (Vertreibung), 80 százalékuknak marhavagonokban történt deportálására. A hatás kedvéért Wittinghoff és Ungváry a németek 1946-47-es elűzését is a magyarok nyakába varrta a Trianon-emlékmű avatásakor. A svábok elűzését Budaörsről is a "magyar" közélet olyan cégéres gazemberei irányították szovjet és zsidó megelégedésre, mint például id. Antall József, Nagy Imre, 1956 miniszterelnöke, az FKGP-s miniszterelnök, Nagy Ferenc, vagy a "palástos hóhérként" is gyakorta emlegetett Tildy Zoltán.
Budaörs a svábok kiűzése utáni évtizedekben jelentősen átalakult, az egykori szorgalmas németek lakóingatlanjaiba többnyire az új rendhez hű személyeket költöztettek, számukra lakótelepet is építettek. Budaörs, mint a többi Budapest környéki sváb település (Hidegkút, Budakeszi stb.) kedvelt lakóhelye lett a zsidóknak és a kommunistáknak.
Mindenesetre Wittinghoff Tamás és Ungváry Krisztián egyben biztos lehet: ha nem következik be az 1945-ös német és magyar háborús vereség, nem deportálják Budaörsről is a németeket, akkor ma, 2014-ben ők ketten Trianon-emlékműavatás ürügyén nem mocskolhatnák a gazdanépet, a magyarságot.
Kuruc.info