Novák Előd írja Fb-oldalán:
Miután a Fidesz leszavazta a magyar filmek forgalmazását elősegítő szabályozási javaslatomat, nem csoda, hogy még az Uránia Nemzeti Filmszínházban is a Saul fia kapja a jobb vetítési időpontokat, míg A Lovasíjász vasárnap ebédidőben kerül műsorra, ekkor tekintem meg én is a Jobbik Ifjúsági Tagozat néhány tagjával. A Kassai Lajosról - persze az Andrew G. Vajna (a nagyobb haszon érdekében most éppen Vajna András György - a szerk.) vezette "Magyar Nemzeti" Filmalap támogatása nélkül - készült film e vetítési időpontjára így is lényegében minden jegy elkelt.
Zoom
Kaszás Géza rendezőnek nemcsak gratuláltam, de felajánlottam segítségemet is, hiszen korábban tettem már lépéseket a hazai multiplex mozik 90%-ának izraeli tulajdonba kerülése miatti monopolhelyzet kapcsán.
Bár Kaszás Géza összehozott engem filmjük forgalmazójával, lényegében ő is ki van szolgáltatva a monopolhelyzetben (és izraeli tulajdonban - a szerk.) lévő Cinema City hálózatnak, ezért a nézők által a moziknak küldött jelzések, panaszok segíthetnek már csak valamennyire, miután a Fidesz leszavazta a megoldási javaslataimat.
Jó szívvel ajánlom mindenkinek e látványos és nemzeti öntudatunkat, büszkeségünket erősítő filmet: http://alovasijasz.hu/
Kapcsolódó: