2019. július 18., csütörtök, Frigyes, Szemőke napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
13:26 Irán újabb tankhajót foglalt le a Hormuzi-szorosban12:55 Négy és fél évet kapott a troli vezetőjét megkéselő "dohányos"12:31 Rabszolgatartó családot tartóztattak le Zalában12:04 14 éves lányt ütött meg és rabolt ki egy 18 éves Kiskunhalason11:40 A Vodafone megkapta az engedélyt a UPC felvásárlására11:18 A gazdi szerint nem nagy ügy a csókakői rottweilertámadás, majd kifizetik - rendőrautóval és börtönőrnek öltözve akarták visszalopni a kutyát10:57 A fideszesek átírták a törvényt, könnyebb lesz kibújni a bűnszervezet vádja alól10:41 Salvini cigányokat telepítene ki, a Mérce és a 444 szomorú10:27 Fél óra alatt háromszor esett ki a villamos kereke Romániában10:11 A Fidesz és a Jobbik Békéscsabán is ugyanazt a polgármester-jelöltet támogatja09:41 Ejtették Kevin Spacey ügyében a szexuális zaklatás vádját Massachusettsben09:00 Nem elég, hogy fideszes, nem elég, hogy cigány, még ezzel fejelte meg08:42 Zöldszüret, a késői abortusz: azért fizetnek a gazdáknak, hogy a földre szüreteljék a szőlőt08:17 Szijjártó boldog, hogy újra teljes gőzzel nyalhatunk a jenkiknek, és amiatt mentegetőzött, hogy orosz gázt kell vásárolnunk07:46 Az amerikai képviselőház elutasította a Szaúd-Arábiának szánt fegyvereladásokat - de ez nem jelent Trumpnak akadályt
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

A vecsési Jobbik nem hajlandó "hanukázni" - Vona etikai eljárást kezdeményezett ellenük

Van egy Jobbik-alapszervezet, mely kinyilvánította, hogy nem ért egyet Vona Gábor és Mirkóczki Ádám Tisztelt Vezető Rabbi Úr! kezdetű hanukai levelével - az más kérdés, hogy ezzel a stílussal tálcán kínálták az ellenük való fellépés lehetőségét.
Ha netán "törlődne" a bejegyzés, alább látható képernyőfényképen, az előzővel együtt - az alaptörvény-módosítás meg nem szavazása még belefért nekik, a "hanukázás" viszont már kiverte a biztosítékot:
Zoom
"Vallásgyalázás"
A Jobbik pár perccel ezelőtt az alábbi közleményt küldte ki a tegnapi bejegyzéssel kapcsolatban:
Etikai eljárást indít Vona Gábor
Vona Gábor etikai eljárást kezdeményezett a vecsési Jobbik Facebook-oldalán megjelent vallásgyalázó, a Jobbik és a párt elnöke álláspontjával teljesen szembeforduló nyilatkozat miatt. Az ilyen tartalmú megnyilatkozásnak nincs helye a pártban.
Jobbik Magyarországért Mozgalom
Frissítés: "Már számtalanszor békejobbot nyújtott a pártvezetés a zsidóságnak"
Szabó Attila vecsési jobbikos képviselő nyilatkozott az Origónak. Azt mondta, hogy a pártvezetésnek ezzel az egy gesztusával nem értenek egyet, de teljes mértékben lojálisak a párthoz és a pártelnökhöz. Sőt, ahogy fogalmazott, készek meghalni Vona Gáborért.
A vecsési Jobbik szerint szó sincs arról, hogy ez nyílt szakítás lenne a pártvezetéssel, csak - ahogy fogalmazott - "Vona Gábornak ezzel a gesztusával nem értünk egyet" – így fogalmazott Szabó Attila, aki a vecsési városi közgyűlésben a Jobbik képviselője. Hozzátette: az üzenetet azután tették ki, hogy a Jobbik pártelnökének üdvözlő levelére közzétette válaszát Köves Slomó, vezető rabbi – erre az elutasító válaszra reagáltak.
"Már számtalanszor békejobbot nyújtott a pártvezetés a zsidóságnak, amire mindig arcul köpéssel válaszoltak, ezért ennek semmi értelme" – fejtette ki Szabó Attila az álláspontját. Mint fogalmazott, lojalitásuk a Jobbik vezetése felé százszázalékos, "készek meghalni Vona Gáborért és a pártvezetésért".
"A pártvezetés etikai vizsgálatot indít a vecsési tagszervezettel szemben, aminek akár kizárás is lehet a vége – válaszolta a lap megkeresésére Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivője, a zsidóságot hanuka alkalmából üdvözlő levél másik aláírója.
Az Origó emlékeztet, a rabbi azt írta válaszlevelében: hatékonyabb lenne, ha a Jobbik vezetése üdvözlő gesztusát azokon a fórumokon hangoztatná, amelyeken "eddig gyűlöletet keltett".
2. frissítés: "mentegetőzés" Veszprémből
Orbán Imre Veszprém megyei jobbikos önkormányzati képviselő, frakcióvezető így köszönti barátait:
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready