Szombaton hajnalban kiengedték az előzetes letartóztatásból Török Klára Petrát, aki novemberben halálra gázolt egy idős férfit.
Házi őrizetbe került Török Klára Petra, aki "a rendőrség gyanúja szerint" még novemberben elgázolt egy 85 éves férfit Zuglóban. Az első hírek szerint a fiatal üzletasszony elhajtott a helyszínről és drogos állapotban ült a volán mögé. Ő persze a Bors megkeresésére mindkettőt határozottan tagadta.

A "magyar Rezesova" jelenleg szabadlábon védekezik
A fiatal nő egyelőre nem szeretne nyilatkozni, jelenleg nagyapjánál tölti házi őrizetét, egy nyomkövető perecet visel a lábán. A Borsnak annyit még határozottan leszögezett: nincs szakértői vélemény, amely egyértelműen azt bizonyítaná, akármilyen szer befolyása alatt állt volna, amikor a baleset történt.
Zoom
Szegény Klára észre sem vette, hogy a gaz öregúr lerongyolta az "Óudija" elejét
A lap szerint Török a rendőrségnek azt mondta, nem vette észre az idős bácsit, ezért nem is állt meg. Az előzetesben azonban mindezt megírta az áldozat hozzátartozóinak is, sőt, az idős bácsi temetésének a költségeit is magára vállalta. A lapnak azt állította: korábban sem gyorshajtásért, sem ittas, vagy bódult (drogos) állapotban elkövetett járművezetésért nem volt büntetve. (Vö.: Egyszer már lebukott a bedrogozva száguldozó műszempillás gyilkos - kábítószert is találtak nála - a szerk.)
A Bors "közeli forrásai" szerint az idős bácsi egy trolibusz mögül lépett ki a kétsávos úttestre, akkor sodorhatta el az arra haladó nő. Azt állítják, Török nem hajtott gyorsabban a megengedettnél, és a szakértői vélemények is ezt támasztják alá. Autójával 50-55 kilométer per órás sebességgel haladhatott.
Kapcsolódó: