Gyurcsánszky András pszichológus szakemberként visszaél a helyzetével, és saját beteg vágyait úgy fogalmazza meg, mintha azok szakmai ajánlások lennének.
Zoom
Bár az eredeti, nagy felháborodást kiváltó írását már törölte, ebből a bejegyzéséből is kiderül, hogy miről fantáziálgat. Néhány példa:
...a szülőknek aktívabban kellene részt venniük gyermekeik szexuális nevelésében és többet kellene beszélniük saját örömeikről, tapasztalataikról.
Majd leírja ennek technikáját. Tegyünk úgy, mintha normális szülők lennénk, játsszunk a gyerekkel, majd szépen, oldalazva egyszer csak kezdjünk el mesélni arról, hogyan maszturbálunk:
Legózzál, barbiezzál, playstationözözzél, rajzoljál, énekeljél, focizzál, ökörködjél, pihizzél vagy mutasd meg neki a kedvenc könyved, zenéd. Később beszélj a kedvenc erogén zónádról, maszturbálási technikádról, szexpózodról vagy pornófilmedről. Anya a lányával, apa a fiával. Nevelőanya, nevelőapa is tökéletes.
Majd egy pimasz szemrehányás a prűd, kiskorú gyerekeiknek nem maszturbálási technikákat mutogatni szándékozó szülők felé:
Azt állítod, hogy a gyerekednek a testi örömökről, maszturbálásról beszélni, és maszturbálási technikákat mutatni neki, az szexuális zaklatás? Ki vagy te, apáca? Nagyon sokat kell még tanulnod! Még egy majom is okosabb nálad!
Végül azt is megtudjuk, hogy ösztönvezérelt állatok, azaz a csimpánzok viselkedési mintáját kell átvennünk, mert az az erkölcsi zsinórmérték, mivel azok nem kábítószereznek és nem használnak fegyvert:
...a felnőtt csimpánzok, akiknek a genetikai állománya 99%-ban megegyezik a miénkkel, teljes harmóniában élve élnek szexuális életet a gyermekeik jelenlétében. Nem a gyerekével szexel te szerencsétlen, hanem a gyerekei jelenlétében, ahogy az ő szülei is tették, meg az ő szülei, meg az ő szülei. Ez nem azt jelenti, hogy mostantól szexelj vagy maszturbálj te is a gyereked előtt, de ha véletlenül meglát benneteket, attól sem kell megijedni. Érdemes vele megbeszélni, hogy apa és anya nagyon szeretik egymást és éppen szerelmeskedtek vagy örömet okoznak maguknak.
A teljes írás itt olvasható, ha pedig ezt is törölné, akkor alább is (a képernyőfénykép kattintással nagyítható).

Úgy tudni, Gyurcsánszkyt a Magyar Családterápiás Egyesület - ahol ún. önismeret kell a képzés megszerzéséhez - kirúgta, így nem tudott náluk papírt szerezni. Ez azt jelenti, hogy pályaalkalmatlannak minősítették. A diploma megszerzéséhez viszont sajnos nincs alkalmassági vizsgálat.
Facebook-oldala és honlapja a fent idézett megnyilvánulások mellett sok más erkölcstelen vagy éppen közveszélyes tanáccsal/ajánlattal is szolgál.
Gyurcsánszky például arra buzdítja a párkapcsolatban és házasságban élőket, hogy ne éljenek önmegtartóztatással, ne építsenek fel morális gátakat, hanem inkább járjanak swinger klubokba és prostituáltatokhoz, vagy csak egyszerűen nyissák meg kapcsolatukat, és randizgassanak kedvükre a másik tudtával és beleegyezésével.

Ámokfutását azzal tetézi, hogy klinikai szakpszichológus és/vagy pszichiáter végzettség nélkül kínálja fel, hogy az antidepresszánssal élő páciensének segít elhagyni a gyógyszeres kezelést. Mindezt akár online is. Ez egyenes út lehet az öngyilkossághoz.
Zoom
Itt van ennek a kártékony féregnek az összes elérhetősége, ha esetleg valaki nem csak nem akar a gyermekei előtt önkielégíteni, hanem ezt még el is mondaná neki:
Budapest, 1068 Benczúr u. 35.
(30) 273 5225
Azt mondja, keressük bizalommal:
(Kuruc.info)