2018. január 22., hétfő, Vince, Surány napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
10:55 Csurka Gergely: "emberkísérlet" Hosszú Katinka és Shane Tusup kapcsolata10:25 Akár tíz szavazattal is többet kaphat Szél és Hadházy: Szigetvári visszaléptette jelöltjeit a javukra09:44 A kormány azt sem verte nagydobra, hogy Budapesten folytatják a kopogtatást illedelmesék: titkos albérletek várják őket a fővárosban09:19 A Magyar Honvédség nem koszorúzza meg többé a román "felszabadítók" emlékművét08:45 A megtermelt vagyon 82 százaléka a gazdag 1 százaléknál köt ki08:04 A Kreml szerint összeomlottak Oroszország és az Egyesült Államok kapcsolatai07:30 Csak jövőre várható Bróker Marcsi ítélete07:23 Ma van a magyar kultúra napja 06:59 A havazás megy, a tél marad23:29 Hollandiában már második éve a Mohamed a legnépszerűbb fiúnév22:56 Új párt alapítását tervezi Nigel Farage - feltéve, ha az UKIP összeomlik a házasságtörő elnök niggerező exbarátnője miatt22:28 Legkevesebb háromezer embert ölt meg a Moszad a célzott likvidálás módszerével22:04 Bota Ágnes: Vakmerőség21:37 Ilyen bűncselekményeket követtek el Orbán illedelmesen bekopogtató oltalmazottjai - pedig a TEK is átvilágította őket20:44 A török különleges erők és kommandósok átlépték a szíriai határt - az ENSZ BT összehívását kéri Franciaország
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Extra :: :: Hozzászólások

Mónus József: a hiénák, irigykedők, politikai takarót az eseményre húzók akarva-akaratlanul is segítettek nekem a fecsegésükkel

Kedves Barátaim és Ellenségeim!
Hamarosan mindent elmondok, most végre én, aki tényleg tudja, mi történt az "1552 Bástyalövésen" és a hozzá vezető úton. Sőt, hamarosan a videót is összerakom, hogyan láttam én mindezt. Az ellenségeimnek üzenem: senki sem tudja utánam csinálni!
Zoom
Fotók: Korsós Viktor. Huszár Márk / Heol.hu
Ténylegesen kihívtam ezzel a lövésemmel bárkit a világon, megmutatva, hogyan lehet a józan ész határán túlra is ellőni, hogyan kell egy zászlóért harcolni a Sors segítségével az érdek nélküli emberek vágyaiért, akik, ha ránéznek a magyar zászlóra, könnyes lesz a szemük.
Zoom
Azt nyilatkozták egyes magyar íjász világbajnokok, ők is meg tudják csinálni azt, amit a bástyán megtettem. Rajta, hajrá! Azt mondom, senki sem tudja megcsinálni!
Zoom
Tudjátok, mit? Legyen hasonló megmérettetés akkor mától évről évre megrendezve itt, Egerben, hogy becsmérlőim megmutathassák, mennyire mozdul meg a kezük hasonló nyomással a vállukon!
Zoom
Szájukat úgy jártató emberek, akik azt sem tudják, miről beszélnek, pedig vállalhatnak majd garanciát az új lövőkért! Legyen mától az a az íjász a "harci íjászat világbajnoka", aki itt, Egerben hasonló körülmények között megcsinálja ugyanazt! Keressétek meg, ellenzők, azokat az íjászokat, akik vállalkoznak arra, hogy 2 vesszőből eltalálják a célt ezen a helyszínen, 3000 ezer ember előtt, lehúzó tévétársaságok kamerái előtt, a lövések előtt bántó, támadó hangnemben kérdéseket feltevő hírcsatornás nyilatkozatok után!
Zoom
Keressétek azokat a jelentkezőket is, akik fizetésüket, egzisztenciájukat kockáztatják ezekért az íjászokért is, akik majd rálőnek erre a célpontra! A bajban ki mernek-e majd értük állni?
Zoom
Mutassa már meg valaki, ne csak a billentyűzeten keresztül! Senki sem képes rá! Senki a világon! Nem két vesszőből, 12-ből sem! Én sem! Csak a Ti segítségetekkel, a Ti hitetekkel, a Ti reményeitekkel, a Sors akaratával tudtam megcsinálni!
Zoom
Olvasom, hogy 20 millióért lőttem! Én?
Zoom
Egy fillért sem kaptam, nem is kértem senkitől! Ott vannak a vállalási jegyzőkönyveim a várban, ki kell kérni! Annyit kértem, hogy lőhessek!
70 ezer Ft volt a pénztárcámban, amikor elkezdtem a felkészülést, és mínusz 80 ezer Ft, ahol ma reggel állok!
De örömöm határtalan: felhívtam az emberek figyelmét a kilőtt nyílvesszőimmel a múlt tiszteletére!
Emlékeztek!
Zoom
A hiénák, irigykedők, politikai takarót az eseményre húzó emberek is segítettek ebben, akarva-akaratlanul, a fecsegésükkel.
Zoom
Szeretteim, barátaim, rajongóim és mellettem állók győzelme volt a 2017. évben lőtt 1552. évi Bástyalövés!
Zoom
Hamarosan minden részletről írok!
Köszönöm a hiteteket! Érdekes cikk, megosztom Facebookon!  Érdekes cikk, elküldöm e-mailben! Nyomtatóbarát változat
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Ajánló
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Humoros kép 
Dossziék
Ajánlott videó 

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2018 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready