2017. október 24., kedd, Antal napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
09:31 Újabb nő vádolja zaklatással Marton Lászlót09:20 Százmilliókat csaltak el a fesztiválszervezők08:46 Riasztást adtak ki a fél országra a viharos szél miatt07:53 Először ülésezik az új összetételű Bundestag - és máris zúdul az össztűz az AfD-re07:30 Korunk pestise a migráCIONIZMUS - Siklósi András előadása Budapesten 07:25 "Új szocialista korszak" - még nagyobb hatalmat kaphat a kínai elnök06:56 Egy kétéves kisfiú volt a Szent Korona legifjabb látogatója a nemzeti ünnepen22:27 Csak tanácsadásra küldik a román hatóságok az oltást megtagadó szülőket21:32 Egy "külföldi férfi" nyakon szúrta egy orosz rádió műsorvezetőnőjét - zsidó támadt zsidóra21:07 Balog: a "romák" is harcoltak a szabadságért 1956-ban, hisz nekik is szólt az "Aki magyar, velünk tart!"20:51 Gyurcsány elszámoltatását követelték a fülkeforradalom után 7 évvel20:40 Vona: ha a Soros-terv a bevándorlás szimbóluma, az Orbán-terv a kivándorlásé20:33 Mindenszenteki gyertyagyújtás Selmecbányán - emléktúrával egybekötött városnézés20:19 "Romániai nemzeti kisebbségek napját" kell ünnepelni, nem holmi március 15-ét - persze ezt is decemberben18:59 Az oláhok továbbra is elvárják, hogy együtt ünnepeljük velük Nagy-Románia összetákolását, hazánk szétdarabolását
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Extra :: :: Hozzászólások

Mónus József: a hiénák, irigykedők, politikai takarót az eseményre húzók akarva-akaratlanul is segítettek nekem a fecsegésükkel

Reklám

Kedves Barátaim és Ellenségeim!
Hamarosan mindent elmondok, most végre én, aki tényleg tudja, mi történt az "1552 Bástyalövésen" és a hozzá vezető úton. Sőt, hamarosan a videót is összerakom, hogyan láttam én mindezt. Az ellenségeimnek üzenem: senki sem tudja utánam csinálni!
Zoom
Fotók: Korsós Viktor. Huszár Márk / Heol.hu
Ténylegesen kihívtam ezzel a lövésemmel bárkit a világon, megmutatva, hogyan lehet a józan ész határán túlra is ellőni, hogyan kell egy zászlóért harcolni a Sors segítségével az érdek nélküli emberek vágyaiért, akik, ha ránéznek a magyar zászlóra, könnyes lesz a szemük.
Zoom
Azt nyilatkozták egyes magyar íjász világbajnokok, ők is meg tudják csinálni azt, amit a bástyán megtettem. Rajta, hajrá! Azt mondom, senki sem tudja megcsinálni!
Zoom
Tudjátok, mit? Legyen hasonló megmérettetés akkor mától évről évre megrendezve itt, Egerben, hogy becsmérlőim megmutathassák, mennyire mozdul meg a kezük hasonló nyomással a vállukon!
Zoom
Szájukat úgy jártató emberek, akik azt sem tudják, miről beszélnek, pedig vállalhatnak majd garanciát az új lövőkért! Legyen mától az a az íjász a "harci íjászat világbajnoka", aki itt, Egerben hasonló körülmények között megcsinálja ugyanazt! Keressétek meg, ellenzők, azokat az íjászokat, akik vállalkoznak arra, hogy 2 vesszőből eltalálják a célt ezen a helyszínen, 3000 ezer ember előtt, lehúzó tévétársaságok kamerái előtt, a lövések előtt bántó, támadó hangnemben kérdéseket feltevő hírcsatornás nyilatkozatok után!
Zoom
Keressétek azokat a jelentkezőket is, akik fizetésüket, egzisztenciájukat kockáztatják ezekért az íjászokért is, akik majd rálőnek erre a célpontra! A bajban ki mernek-e majd értük állni?
Zoom
Mutassa már meg valaki, ne csak a billentyűzeten keresztül! Senki sem képes rá! Senki a világon! Nem két vesszőből, 12-ből sem! Én sem! Csak a Ti segítségetekkel, a Ti hitetekkel, a Ti reményeitekkel, a Sors akaratával tudtam megcsinálni!
Zoom
Olvasom, hogy 20 millióért lőttem! Én?
Zoom
Egy fillért sem kaptam, nem is kértem senkitől! Ott vannak a vállalási jegyzőkönyveim a várban, ki kell kérni! Annyit kértem, hogy lőhessek!
70 ezer Ft volt a pénztárcámban, amikor elkezdtem a felkészülést, és mínusz 80 ezer Ft, ahol ma reggel állok!
De örömöm határtalan: felhívtam az emberek figyelmét a kilőtt nyílvesszőimmel a múlt tiszteletére!
Emlékeztek!
Zoom
A hiénák, irigykedők, politikai takarót az eseményre húzó emberek is segítettek ebben, akarva-akaratlanul, a fecsegésükkel.
Zoom
Szeretteim, barátaim, rajongóim és mellettem állók győzelme volt a 2017. évben lőtt 1552. évi Bástyalövés!
Zoom
Hamarosan minden részletről írok!
Köszönöm a hiteteket! Érdekes cikk, megosztom Facebookon!  Érdekes cikk, elküldöm e-mailben! Nyomtatóbarát változat
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Ajánló
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Humoros kép 
Dossziék
Ajánlott videó 

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2017 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready