2018. május 24., csütörtök, Eszter napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
17:35 Meleg, de csapadékos idő várható a hétvégén16:40 Trump megvárta az észak-koreai atomlétesítmény leszerelését, majd lemondta a csúcstalálkozót16:06 Két évig nem indulhat tisztségért az LMP-ben a komcsikkal egyezkedő volt fideszes15:34 Országjáró turnéra indul az Operaház15:08 Hatályon kívül helyezték a Munkácsy Golgotájának védetté nyilvánításáról szóló határozatot14:33 Még mindig tartogat "meglepetéseket" a drezdai terrorbombázás14:15 A Harcos tavaszi újdonságai (x)14:14 Niggeres álplakát irányítja rá a figyelmet a migránssimogató "civilek" tevékenységére14:00 Abramovics végre izraeli állampolgár lesz13:40 A nemzetközi szakértők szerint egy orosz katonai egység lőtte le a maláj utasszállítót13:14 "Rád is szükség van!" - Elindult a Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom honlapja12:47 Még a nyári szünet előtt elfogadják a Stop Sorost12:32 Toroczkai: platform, mozgalom, vagy csak szalonnasütés is lehet június 23-án12:22 Halálos gázolás a Blaha Lujza téren11:53 Hosszú Katinka: "sajnos Shane-nel nem sikerült a magánéleti problémáinkat rendezni"
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Extra :: :: Hozzászólások

Mónus József: a hiénák, irigykedők, politikai takarót az eseményre húzók akarva-akaratlanul is segítettek nekem a fecsegésükkel

Kedves Barátaim és Ellenségeim!
Hamarosan mindent elmondok, most végre én, aki tényleg tudja, mi történt az "1552 Bástyalövésen" és a hozzá vezető úton. Sőt, hamarosan a videót is összerakom, hogyan láttam én mindezt. Az ellenségeimnek üzenem: senki sem tudja utánam csinálni!
Zoom
Fotók: Korsós Viktor. Huszár Márk / Heol.hu
Ténylegesen kihívtam ezzel a lövésemmel bárkit a világon, megmutatva, hogyan lehet a józan ész határán túlra is ellőni, hogyan kell egy zászlóért harcolni a Sors segítségével az érdek nélküli emberek vágyaiért, akik, ha ránéznek a magyar zászlóra, könnyes lesz a szemük.
Zoom
Azt nyilatkozták egyes magyar íjász világbajnokok, ők is meg tudják csinálni azt, amit a bástyán megtettem. Rajta, hajrá! Azt mondom, senki sem tudja megcsinálni!
Zoom
Tudjátok, mit? Legyen hasonló megmérettetés akkor mától évről évre megrendezve itt, Egerben, hogy becsmérlőim megmutathassák, mennyire mozdul meg a kezük hasonló nyomással a vállukon!
Zoom
Szájukat úgy jártató emberek, akik azt sem tudják, miről beszélnek, pedig vállalhatnak majd garanciát az új lövőkért! Legyen mától az a az íjász a "harci íjászat világbajnoka", aki itt, Egerben hasonló körülmények között megcsinálja ugyanazt! Keressétek meg, ellenzők, azokat az íjászokat, akik vállalkoznak arra, hogy 2 vesszőből eltalálják a célt ezen a helyszínen, 3000 ezer ember előtt, lehúzó tévétársaságok kamerái előtt, a lövések előtt bántó, támadó hangnemben kérdéseket feltevő hírcsatornás nyilatkozatok után!
Zoom
Keressétek azokat a jelentkezőket is, akik fizetésüket, egzisztenciájukat kockáztatják ezekért az íjászokért is, akik majd rálőnek erre a célpontra! A bajban ki mernek-e majd értük állni?
Zoom
Mutassa már meg valaki, ne csak a billentyűzeten keresztül! Senki sem képes rá! Senki a világon! Nem két vesszőből, 12-ből sem! Én sem! Csak a Ti segítségetekkel, a Ti hitetekkel, a Ti reményeitekkel, a Sors akaratával tudtam megcsinálni!
Zoom
Olvasom, hogy 20 millióért lőttem! Én?
Zoom
Egy fillért sem kaptam, nem is kértem senkitől! Ott vannak a vállalási jegyzőkönyveim a várban, ki kell kérni! Annyit kértem, hogy lőhessek!
70 ezer Ft volt a pénztárcámban, amikor elkezdtem a felkészülést, és mínusz 80 ezer Ft, ahol ma reggel állok!
De örömöm határtalan: felhívtam az emberek figyelmét a kilőtt nyílvesszőimmel a múlt tiszteletére!
Emlékeztek!
Zoom
A hiénák, irigykedők, politikai takarót az eseményre húzó emberek is segítettek ebben, akarva-akaratlanul, a fecsegésükkel.
Zoom
Szeretteim, barátaim, rajongóim és mellettem állók győzelme volt a 2017. évben lőtt 1552. évi Bástyalövés!
Zoom
Hamarosan minden részletről írok!
Köszönöm a hiteteket! Érdekes cikk, megosztom Facebookon!  Érdekes cikk, elküldöm e-mailben! Nyomtatóbarát változat
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Ajánló
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Humoros kép 
Dossziék
Ajánlott videó 

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2018 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready