Az MTI ma esti híre:
„Allahu Akbar” feliratú autóval hajtott el makói fórumáról Vona Gábor
Vona Gábor a párt országgyűlési képviselő-jelöltjét mutatta be Makón.
A felvételek tanúsága szerint a Jobbik elnöke a fórum után az autójához ment, megkerülte, majd el is ment „Allahu Akbar” felirat mellett, végül beszállt a gépjárműbe. Az „Allah Akbar” annyit jelent, hogy „Allah a legnagyobb, Allah a leghatalmasabb”.
Zoom
Ha azt hinné az ember, abszurdabb már nem lehet, akkor íme, lement ugyanez az M1-en is:
A Jobbik közleménye:
A Fidesz-médiának csak sikerült még mélyebbre süllyednie
Vona Gábor, a Jobbik miniszterelnök-jelöltjének makói fóruma alatt, feltehetően a Fidesz-média valamelyik munkatársa egy lejáratásra szánt matricát ragasztott a Jobbik elnökének kampányautójára. A rendezvény végén, amikor a kampánycsapat az autóhoz érkezett saját matricájukról készítettek szenzációhajhásznak szánt felvételeket.
Úgy tűnik a Fidesz-média - beleértve a köztévét is - maga kreálja a híreket és hekkeli meg a Jobbik rendezvényeit, hogy aztán telehazudja vele műsorait. Mi más lenne a magyarázat arra, hogy a filmeseket is lepipáló világítással követik a Jobbik elnökét az autóig, hogy aztán "véletlenül leleplezzék" - feltételezhetően saját - művüket.
A Szegedma "hírportál" részletesebb videója:
Frissítés: Novák: a Habony-média mélypontja, a "köztévé" szégyene
A Habony-média mélypontja, sőt a "köztévé" szégyene, hogy ilyen hírhamisításig, sőt már kamuhírgyártásig jutottak - írja közösségi oldalán Novák Előd. Alább a folytatás.
Ahelyett, hogy kissé fáradságosabb munkával jogos kritikákat fogalmaznának meg a választók korrekt tájékoztatására (pl. összehasonlítva a 2014-es és a mostani programot, hogy mi mindent adott fel a Jobbik egy balfordulat keretében a Szabadság téri kommunista emlékműtől kezdve az EU gyarmatosító politikájának bírálatán keresztül a már egy szóval sem említett cigánybűnözésig, vagy legalább a cigányság népességrobbanásáig, illetve a demográfiai katasztrófahelyzetünk korábban még a magyarság legnagyobb problémájaként való definiálásáig), most inkább kitalálnak ilyen Terry Black-szintű hazugságokat Vona Gáborról, amit minden magunkfajta el kell ítéljen, sőt szerintem a választók összességét nézve is kontraproduktív kísérlet a Fidesz médiájának részéről.