Az aljaember
Bocsánatot kért a szélsőséges Fok Balázs Könnyû Alexandrától, attól a kislánytól, akinek tavaly március 15-én letépte a kokárdáját, és közben megütötte. A nyakában Dávid-csillagot viselő judeonáci férfi a Múzeum-kertben tartott Gyurcsány-beszéd alatt szólalkozott össze a kormányellenes tüntetőkkel, majd a 13 éves lányra támadt. Kezdetben ismeretlen volt, majd egészen véletlenül egy MTK-meccsen találtak rá.

A Pesti Központi Kerületi Bíróságon tartott tárgyaláson a sértett és a vádlott - Könnyû Alexandra édesapja, Károly javaslatára - megegyezett abban, hogy a verekedő férfi beismeri tettét, és nyilvánosan bocsánatot kér. Ettől függetlenül a bíróság garázdaság miatt fogházra vagy pénzbüntetésre is ítélhette volna (illetve kötelessége lett volna), de ez Kurvaországban természetesen nem történhet meg, ha az áldozat "csupán" egy magyar, az elkövető pedig zsidó. Fordított esetben, ha zsidógyerekre emelne kezet, aligha úszná meg ennyivel egy keresztény... Gyûlöletbûnnel vádolnák, és rács mögé küldenék, de minimum nagy összegû pénzbüntetéssel sújtanák.

Fok Balázs 2006. március 15-én tépte le az akkor 13 éves Könnyû Alexandra kokárdáját, és megütötte közben a kislányt. A fiatalember ezt megelőzően a Gyurcsány-ellenes, magukat kóbor kutyának nevező tüntetőkkel szólalkozott össze, és efféle kijelentéseket tett: "szopd le az Orbánt".

Kapcsolódó cikkünk: Kokárdáért ütött a zsidó

Rebiszes testőrség a magyargyûlölőnek

Azóta egy év és 8 hónap telt el, és Fok Balázs a televíziófelvételek ellenére folyamatosan hazudott, letagadta, hogy megütötte volna a kislányt. A Pesti Központi Kerületi Bíróságon a biztonsági őrök és a rebiszesek felügyeletével készültek pénteken az első tárgyalási napra. A tárgyalóterembe - jellemző módon - az idézetteken kívül senkit sem engedtek be.

Alig negyedóra múlva a vádlott és a sértett kislány édesapja együtt lépett a folyosóra. Fok Balázs pedig nyilvánosan (értsd: egy kamera előtt) kért bocsánatot, láhatóan teljesen gépiesen és őszintétlenül, a bocsánat szót nem is használva.
Az immár 14 éves Alexandra azt mondta, elégedett a bocsánatkéréssel. Édesapja szerint - ahogy fogalmazott - nagy szégyen, hogy egy kokárda miatt Magyarországon egy gyereket megütöttek. Könnyû Károly hozzátette, nem vagyunk olyanok, mint ők, a magyar ember nem bosszúálló.

Kuruc.info megjegyzés: Elkélt volna Könnyûéknek egy profi NJA-s ügyvéd. Mert bár az is valami, ha egy zsidórasszista szélsőséges manapság bármiért bocsánatot kér, ez nem lehet elég az intézményes magyarellenesség korában, pláne ha egy 14 éven aluli magyar gyermek megveréséről van szó. Hogy gyurcsány és kóka bandája kussol, természetes, és sajnos a Fidesz hallgatása is az. Miután az álellenzéki formáció, amely a köztörvényes bûnöző Patai Józsika ügye kapcsán a rezsimmel kórusban rasszistázott, fasisztázott, Könnyû Alexandra mellett soha nem állt ki, és nem mutatott rá a cionista elkövetőre. Akárcsak a sok-sok megvert, megölt, kirabolt, vagy ártatlanul börtönbe zárt magyar esetében, Pénzes Henriettától Kis Norberten, Szögi Lajoson és Tánczos Gáboron át a cigányok által lemészárolt névtelen nyugdíjasokig. Fidesz-vezérek, a mocskos patkány jelző rátok nézve hízelgő. Közben El-Qróék arra készülnek, hogy még a cigány útonállóknak való beszólást is büntessék (bár a jelek szerint sikertelenül).

Egy dologra azért jó lehet ez a szégyenletes ítélet: ha bárki eztán, teljesen véletlenül pofán legyint egy réti néger vagy egy bibsibûnözőt, Fok Balázsra hivatkozva elintézheti egy bocsánatkéréssel.

(Kuruc.info - Hír TV korrigálva, Videó: Sodi blogja)