2019. február 15., péntek, Kenese napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
19:50 A napokban indul a legújabb kormányzati migránskampány19:41 Rendkívüli állapotot hirdet ki Trump, hogy megépülhessen a fal a mexikói határon19:28 Utolsó leheletével még exhumáltatná Francót a "spanyol" kormány18:50 Utcára vonul a Mi Hazánk, a zsidó olimpia ellen is alá lehet írni Toroczkaiéknál18:41 Az ukrán főügyész nyomozást indíttatott Timosenko ellen18:19 Amerika tartós holdprogramot tervez17:26 Ezért mentek Varsóba a zsidók és bérenceik: Pence új holokausztról hazudozott, Netanjahu háborúra uszított17:01 Volt egy kis diplomáciai csörte Lengyelország és Izrael között amiatt, hogy kit is kell nácizni, de már megoldódott16:41 "Végleges a döntés: bárki gyárthat és adhat el Rubik-kockát" - a gyártó nem így látja16:21 Soros után Jakab Pétert is elérte a "fideszes antiszemitizmus" - újabb kapocs kötheti így össze a többi ballib párt "áldozataival"15:52 Závecz: körülbelül 150 ezer támogatója van a Mi Hazánknak15:25 Több tonna kokaint foglaltak le Portugália partjainál14:34 Az ORÖ-sök nem akarják, hogy Sneider őket is agyonüsse14:08 Együttműködési megállapodást köt a Mi Hazánk és a MIÉP13:29 Fegyveres rab szökött meg a Fővárosi Törvényszékről, lövöldözés után elkapták
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Egy kis testvérháború: hírhedt izraeli cég kémkedett "magyar civilek" ellen, Bayer Zsolt pedig jól megírta

Elismerte az izraeli Black Cube privát hírszerző cég, hogy kémkedtek magyarországi "civil" szervezetek ellen - közölte a HírTV.
Állításuk szerint ezzel nem a magyar választási kampányba akartak beavatkozni, hanem azt mérték fel, hogy George Soros miként használja a "civil" szervezeteket saját üzleti érdekei érvényesítésére.
A cég egyik vezetőjét a Jediót Ahronót izraeli lap idézte. Eredetileg az amerikai Politico írta meg, hogy az izraeli cég beavatkozott a magyar kampányba. A cég ezzel kapcsolatban azt közölte, hogy ők csak üzleti érdekeket képviseltek.
Arról pedig már az Index írt, hogy a választások előtt közvetlenül Bayer Zsolt nem a szokásos véleménycikkeit írta, hanem bizonyos töredék hangfelvételekre alapozva azt állította, hogy létezik egy civilekből álló Soros-hálózat, ami nagy vonalakban Magyarország vesztére tör. (Ami persze még attól, hogy hiteltelen alakok mondják, nagyon nagy valószínűséggel igaz is - a szerk.)
Nem is az összeollózott felvételek tartalma volt érdekes, hiszen az ezekben szereplő "civilek" semmi olyat nem mondtak, amit ne mondanának el egyébként is. Az igazán érdekes volt, hogy ki szervezte a külföldi helyszíneken kamu személyazonossággal végrehajtott, sok millióba kerülő lehallgatási akciókat, amelyeken többek közt illegális megoldásokra buzdítják az érintetteket.
Amit viszont nem sejtettek, hogy az egyik célszemély, a Migration Aid vezetője azonnal az Alkotmányvédelmi Hivatalhoz fordul, így a magyar elhárítás is odafigyelt rájuk. Ez alapján derült ki, hogy egy izraeli hátterű privát biztonsági céget állítottak rá egyesével a "magyarokra" ismeretlen megbízók.
Emellé az nyilvános tény, hogy ezt az anyagot a Jerusalem Post dolgozta fel, illetve a Magyar Időkben Bayer Zsolt.
Szombaton megjelent a Politico.eu-n egy cikk arról, hogy maga az izraeli Black Cube hírszerző cég is érintett volt a magyar "civilek" elleni "lejárató" kampányban. Pontosabban egy volt Black Cube-alkalmazott elismerte nekik, hogy legalább az egyik, felvételeket készítő ember aktív Black Cube-alkalmazott.Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready