A Mi Hazánk Mozgalom szerint a kémiai kasztrálást kellene alkalmazni azzal az alávaló, a kormány által menekültnek tekintett erőszakolóval szemben is, aki nem tiszteli a magyar nőket és azt az országot, amelyik befogadta - írja közleményében Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke.
Toroczkai szerint bebizonyosodott, hogy mégsem elegendő az a védelem, amit a jelenlegi kormány képes nyújtani a magyar embereknek, hiszen ennek a betolakodónak is oltalmazotti státuszt adtak, talán azért, mert Orbán Viktor szerint "illedelmesen kopogott" - emlékeztet a miniszterelnök cinikus kijelentésére.
Zoom
Uranosz kasztrálása – ez mondjuk nem egészen kémiai úton történt, de hatásához szintén nem fér kétség – egy Polidoro da Caravaggio után készült rézkarcon
A Mi Hazánk Mozgalom szerint a nemi erőszakot elkövetőkkel szemben a kémiai kasztrálást a magyar jogrendbe be kell emelni, ami kellő elrettentő erővel is bírhat akár a további betolakodók számára is, sőt a szibériai bérrabtartás szintén visszatartó hatással lehet az ilyen aljas bűnelkövetőkre - véli a pártelnök.
"Ha ehhez hasonló szigorral és hatékonysággal léphetnének fel a hatóságok velük szemben is, a bűnözőknek kevésbé lenne vonzó célpont Magyarország, családjaink pedig nagyobb biztonságban élhetnének. Ezért javasoltam a határkerítés megépítését is, melynek jogi kiskapuja most az, hogy az ilyen migránsbűnözőket ezrével fogadja be hazánkba a kormányzat" - fogalmaz közleményében Toroczkai László.
Frissítés: Kiherélt ötlet? - kishitűek figyelmébe
Meglepően sok hozzászóló tett tanúbizonyságot kishitűségéről a kémiai kasztrálás Mi Hazánk Mozgalom általi felvetése kapcsán. Leginkább az ő figyelmükbe ajánljuk az alábbi tényeket.
A kémiai kasztrálás módszerét a következő európai országok már alkalmazzák: Németország, Nagy-Britannia, Franciaország, Svédország, Dánia, Lengyelország, Csehország, de említhetünk olyan EU-n kívüli páriaállamot is, mint Svájc. Ráadásul Németországban és Csehországban a műtéti úton történő (igen, azt jelenti...) kasztrálást is engedélyezik.
Európán kívül él a kémiai kasztrálás lehetőségével: az Egyesült Államok több állama, Oroszország, Dél-Korea, Új-Zéland és Indonézia.
De felmerült már lehetőségként Portugáliában, Brazíliában és Romániában is.
Mindezek ellenére idáig nem érkezett szerkesztőségünkbe olyan megerősített hír, amely a felsorolt országok Frontex általi lebombázásáról szólna.
(Kuruc.info)