2018. november 19., hétfő, Erzsébet, Bodor napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
18:14 Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete több pénzt kér Afrika "malária elleni harcához"17:43 Szijjártó szerint nem ők kérték Merkeltől, hogy segítsen "menekülteket" befogadni 2015-ben17:01 Negyvennégy Péntek nem találta otthon Robinsont16:41 Jól eltüntették az aluljárókból a csöveseket16:22 Megütötte, majd bezárta a tornaterembe tanárát egy társait is verő kis pécsi csínytevő16:08 Nem bukik a Likud-kormány: mindenkit meglepett az oktatási miniszter meghunyászkodása15:56 A függetlenek taroltak a szlovén helyhatósági választásokon15:37 "Párizs halott város" - rasszistának és homofóbnak kikiáltott inzultusok jelzik a sárga mellényesek jó irányát15:09 Ki hitte volna: megsemmisült a tűzben a DK teljes könyvelése14:43 Vascsővel verték a megkötözött 88 éves nénit a retkek - reggelig áldozatuk házában maradtak14:18 Egy észak-koreai tábornok fia szerint a fiatal nemzedék semmiféle hűséget nem érez az uralkodó iránt14:07 A magyar korrupcióellenes ügyészség léterhozását sokkal fontosabbnak tartja Toroczkai, mint Gruevszki ügyét13:31 Rend van: megerőszakoltak egy nőt Budapest belvárosában13:15 A börtön ablakában zajló cigányromantikába zavart bele egy öregúr - az életével fizetett érte12:43 Nem megy biztosra: Magyarország helyett Uruguaytól kér politikai menedékjogot a vesztegetéssel vádolt volt perui elnök
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Kémiai kasztrálást alkalmazna a nemi erőszakot elkövetőkkel szemben a Mi Hazánk

Reklám

A Mi Hazánk Mozgalom szerint a kémiai kasztrálást kellene alkalmazni azzal az alávaló, a kormány által menekültnek tekintett erőszakolóval szemben is, aki nem tiszteli a magyar nőket és azt az országot, amelyik befogadta - írja közleményében Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke.
Toroczkai szerint bebizonyosodott, hogy mégsem elegendő az a védelem, amit a jelenlegi kormány képes nyújtani a magyar embereknek, hiszen ennek a betolakodónak is oltalmazotti státuszt adtak, talán azért, mert Orbán Viktor szerint "illedelmesen kopogott" - emlékeztet a miniszterelnök cinikus kijelentésére.
Zoom
Uranosz kasztrálása – ez mondjuk nem egészen kémiai úton történt, de hatásához szintén nem fér kétség – egy Polidoro da Caravaggio után készült rézkarcon
A Mi Hazánk Mozgalom szerint a nemi erőszakot elkövetőkkel szemben a kémiai kasztrálást a magyar jogrendbe be kell emelni, ami kellő elrettentő erővel is bírhat akár a további betolakodók számára is, sőt a szibériai bérrabtartás szintén visszatartó hatással lehet az ilyen aljas bűnelkövetőkre - véli a pártelnök.
"Ha ehhez hasonló szigorral és hatékonysággal léphetnének fel a hatóságok velük szemben is, a bűnözőknek kevésbé lenne vonzó célpont Magyarország, családjaink pedig nagyobb biztonságban élhetnének. Ezért javasoltam a határkerítés megépítését is, melynek jogi kiskapuja most az, hogy az ilyen migránsbűnözőket ezrével fogadja be hazánkba a kormányzat" - fogalmaz közleményében Toroczkai László.
Frissítés: Kiherélt ötlet? - kishitűek figyelmébe
Meglepően sok hozzászóló tett tanúbizonyságot kishitűségéről a kémiai kasztrálás Mi Hazánk Mozgalom általi felvetése kapcsán. Leginkább az ő figyelmükbe ajánljuk az alábbi tényeket.
A kémiai kasztrálás módszerét a következő európai országok már alkalmazzák: Németország, Nagy-Britannia, Franciaország, Svédország, Dánia, Lengyelország, Csehország, de említhetünk olyan EU-n kívüli páriaállamot is, mint Svájc. Ráadásul Németországban és Csehországban a műtéti úton történő (igen, azt jelenti...) kasztrálást is engedélyezik.
Európán kívül él a kémiai kasztrálás lehetőségével: az Egyesült Államok több állama, Oroszország, Dél-Korea, Új-Zéland és Indonézia.
De felmerült már lehetőségként Portugáliában, Brazíliában és Romániában is.
Mindezek ellenére idáig nem érkezett szerkesztőségünkbe olyan megerősített hír, amely a felsorolt országok Frontex általi lebombázásáról szólna.
(Kuruc.info) Érdekes cikk, megosztom Facebookon!  Érdekes cikk, elküldöm e-mailben! Nyomtatóbarát változat
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Ajánló
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Humoros kép 
Dossziék
Ajánlott videó 

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2018 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready