2018. szeptember 22., szombat, Móric napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:49 Hitler tényleg Dél-Amerikában él, és most polgármester szeretne lenni Peruban22:28 Néhány napos babákat is megkéseltek egy New York-i csecsemőotthonban22:08 Szegeden köhögött a bolha21:46 A vörösök nem tudták kiheverni a hajtóvadászatos mesét leleplező BfV-elnök felfelé buktatását21:31 Előadókörútra érkezik hazánkba a torinói lepel tudományos kutatásának atyja21:24 Még Kárpátalja helyettes kormányzója sem érti az ukrán külügyér magyarellenes kirohanását21:12 Most tényleg lángolt egy kémény a gettóban20:59 Tucatnyi halott a mozambiki "fiatalok" támadása nyomán20:39 Betelt a pohár: feloszlatta magát a Jobbik zuglói szervezete - "Alapító atyánk forog a sírjában a pártvezetés ámokfutásai miatt"20:00 Tömeges megbetegedések miatt korlátozták az ivóvízhasználatot két hevesi településen19:37 Édesanyját megverte, annak élettársára rálőtt, majd végzett magával egy férfi Fertőrákoson19:07 A görög kormány elkezdte a migránsok áttelepítését a szigetekről az ország belsejébe - ezt is az "egyre többen aggódók" miatt 18:51 Moszkva nem támogatja a boszniai Szerb Köztársaság függetlenítését18:36 A lengyeleknek is érik a brüsszeli atom: sajnos nem demokratikus a komcsiellenes bírósági törvény17:42 Belső vizsgálat indult a rendőrségen: a gyilkossal együtt csücsült a börtönben a soroksári futónő telefonja
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Kémiai kasztrálást alkalmazna a nemi erőszakot elkövetőkkel szemben a Mi Hazánk

A Mi Hazánk Mozgalom szerint a kémiai kasztrálást kellene alkalmazni azzal az alávaló, a kormány által menekültnek tekintett erőszakolóval szemben is, aki nem tiszteli a magyar nőket és azt az országot, amelyik befogadta - írja közleményében Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke.
Toroczkai szerint bebizonyosodott, hogy mégsem elegendő az a védelem, amit a jelenlegi kormány képes nyújtani a magyar embereknek, hiszen ennek a betolakodónak is oltalmazotti státuszt adtak, talán azért, mert Orbán Viktor szerint "illedelmesen kopogott" - emlékeztet a miniszterelnök cinikus kijelentésére.
Zoom
Uranosz kasztrálása – ez mondjuk nem egészen kémiai úton történt, de hatásához szintén nem fér kétség – egy Polidoro da Caravaggio után készült rézkarcon
A Mi Hazánk Mozgalom szerint a nemi erőszakot elkövetőkkel szemben a kémiai kasztrálást a magyar jogrendbe be kell emelni, ami kellő elrettentő erővel is bírhat akár a további betolakodók számára is, sőt a szibériai bérrabtartás szintén visszatartó hatással lehet az ilyen aljas bűnelkövetőkre - véli a pártelnök.
"Ha ehhez hasonló szigorral és hatékonysággal léphetnének fel a hatóságok velük szemben is, a bűnözőknek kevésbé lenne vonzó célpont Magyarország, családjaink pedig nagyobb biztonságban élhetnének. Ezért javasoltam a határkerítés megépítését is, melynek jogi kiskapuja most az, hogy az ilyen migránsbűnözőket ezrével fogadja be hazánkba a kormányzat" - fogalmaz közleményében Toroczkai László.
Frissítés: Kiherélt ötlet? - kishitűek figyelmébe
Meglepően sok hozzászóló tett tanúbizonyságot kishitűségéről a kémiai kasztrálás Mi Hazánk Mozgalom általi felvetése kapcsán. Leginkább az ő figyelmükbe ajánljuk az alábbi tényeket.
A kémiai kasztrálás módszerét a következő európai országok már alkalmazzák: Németország, Nagy-Britannia, Franciaország, Svédország, Dánia, Lengyelország, Csehország, de említhetünk olyan EU-n kívüli páriaállamot is, mint Svájc. Ráadásul Németországban és Csehországban a műtéti úton történő (igen, azt jelenti...) kasztrálást is engedélyezik.
Európán kívül él a kémiai kasztrálás lehetőségével: az Egyesült Államok több állama, Oroszország, Dél-Korea, Új-Zéland és Indonézia.
De felmerült már lehetőségként Portugáliában, Brazíliában és Romániában is.
Mindezek ellenére idáig nem érkezett szerkesztőségünkbe olyan megerősített hír, amely a felsorolt országok Frontex általi lebombázásáról szólna.
(Kuruc.info) Érdekes cikk, megosztom Facebookon!  Érdekes cikk, elküldöm e-mailben! Nyomtatóbarát változat
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Ajánló
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Humoros kép 
Dossziék
Ajánlott videó 

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2018 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready