2019. július 16., kedd, Valter napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:55 Ilyen, amikor a világ egyik legnagyobb billencsén nem fog a fék22:33 Aggódnak Szijjártó új reménységei, hogy magyar hivatalos személyek látogatnak el Kárpátaljára22:11 Macron szerint sikerült elkerülni az Iránnal kialakult helyzet legrosszabb forgatókönyvét21:46 Walzman hívei betörtek az ukrán Állami Nyomozó Irodába21:19 Indul a cigány televízió, de ki állhat mögötte?21:02 A benzin 7, a gázolaj 5 forinttal drágul szerdától20:44 Tanoncokat toboroz a brit kormány a Brexit utáni külkereskedelmi tárgyalások lebonyolításához20:27 Szíjjártó új reménységnek tartja Zelenszkijt20:07 Egy néger nő lesz őfelsége 007-es ügynöke19:56 Az Európai Unió szankciókat vezet be Törökország ellen19:35 Címkét kaphat a görögdinnye: akár az is kideríthető lesz, melyik gazda termelte19:23 Csak a szokásos román kormányátalakítósdi - no meg a helyezkedés az elnökválasztás előtt18:52 "Akkor ment neki a lezárt sorompónak, amikor a vonat éppen arra haladt" - egy nő és három gyerek vesztette életét Franciaországban18:38 Hiába engedi az EU-s jog, a bébiételek nagy részét nem szabadna a babáknak adni, annyi cukrot tartalmaznak18:04 Bedrogozva rongyolt bele a magyarok autójába a BMW sofőrje - gyógyszerrel is rásegített
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Kémiai kasztrálást alkalmazna a nemi erőszakot elkövetőkkel szemben a Mi Hazánk

A Mi Hazánk Mozgalom szerint a kémiai kasztrálást kellene alkalmazni azzal az alávaló, a kormány által menekültnek tekintett erőszakolóval szemben is, aki nem tiszteli a magyar nőket és azt az országot, amelyik befogadta - írja közleményében Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke.
Toroczkai szerint bebizonyosodott, hogy mégsem elegendő az a védelem, amit a jelenlegi kormány képes nyújtani a magyar embereknek, hiszen ennek a betolakodónak is oltalmazotti státuszt adtak, talán azért, mert Orbán Viktor szerint "illedelmesen kopogott" - emlékeztet a miniszterelnök cinikus kijelentésére.
Zoom
Uranosz kasztrálása – ez mondjuk nem egészen kémiai úton történt, de hatásához szintén nem fér kétség – egy Polidoro da Caravaggio után készült rézkarcon
A Mi Hazánk Mozgalom szerint a nemi erőszakot elkövetőkkel szemben a kémiai kasztrálást a magyar jogrendbe be kell emelni, ami kellő elrettentő erővel is bírhat akár a további betolakodók számára is, sőt a szibériai bérrabtartás szintén visszatartó hatással lehet az ilyen aljas bűnelkövetőkre - véli a pártelnök.
"Ha ehhez hasonló szigorral és hatékonysággal léphetnének fel a hatóságok velük szemben is, a bűnözőknek kevésbé lenne vonzó célpont Magyarország, családjaink pedig nagyobb biztonságban élhetnének. Ezért javasoltam a határkerítés megépítését is, melynek jogi kiskapuja most az, hogy az ilyen migránsbűnözőket ezrével fogadja be hazánkba a kormányzat" - fogalmaz közleményében Toroczkai László.
Frissítés: Kiherélt ötlet? - kishitűek figyelmébe
Meglepően sok hozzászóló tett tanúbizonyságot kishitűségéről a kémiai kasztrálás Mi Hazánk Mozgalom általi felvetése kapcsán. Leginkább az ő figyelmükbe ajánljuk az alábbi tényeket.
A kémiai kasztrálás módszerét a következő európai országok már alkalmazzák: Németország, Nagy-Britannia, Franciaország, Svédország, Dánia, Lengyelország, Csehország, de említhetünk olyan EU-n kívüli páriaállamot is, mint Svájc. Ráadásul Németországban és Csehországban a műtéti úton történő (igen, azt jelenti...) kasztrálást is engedélyezik.
Európán kívül él a kémiai kasztrálás lehetőségével: az Egyesült Államok több állama, Oroszország, Dél-Korea, Új-Zéland és Indonézia.
De felmerült már lehetőségként Portugáliában, Brazíliában és Romániában is.
Mindezek ellenére idáig nem érkezett szerkesztőségünkbe olyan megerősített hír, amely a felsorolt országok Frontex általi lebombázásáról szólna.
(Kuruc.info)
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready