Izraelben nincs kereszt vagy félhold a knesszet előtt, Budapesten azonban a Parlamentnél és köztereinken is egyre agresszívebben nyomulnak a gyűlöletvallású kaftánosok. Köznyugalmat megzavarva óbégatnak, ugrabugrálnak, hangszóróikból jiddis förmedvény üvölt. Ráadásul a hanuka a zsidók szerint az ő kizárólagos önseggberakó ünnepük (bibsi blogok szerint éppen a gójokkal való keveredés tilalmáról is szól), nem az univerzális szereteté, nem az alsóbbrendűnek tartott keresztényeké. Ezért is érthetetlen, hogy miért nem zsinagógáikban gajdolnak, ahogy régebben. Tomcaték, kifejezve sok magyar felháborodását, nem hagyták annyiban a dolgot: az izraeli elnök szavait idézve, "Felvásároljuk Magyarországot" feliratú transzparenssel csatlakoztak.


Nem mi mondtuk...

Légvédelmi sziréna bőgetésével és egy transzparens kifüggesztésével zavarta meg a Nyugati téri hanukaünnepet P. Tamás (Tomcat) és két társa - írja szokásos, cionista sítlusában az MTI. Mi így mondanánk: Légvédelmi sziréna bőgetésével és egy transzparens kifüggesztésével, alkotmányos jogát gyakorolva tiltakozott a közpénzből támogatott zsidórasszista propaganda, a zsidó gyarmatosítás ellen Tomcat és két barátja (Ez már csak így megy mifelénk, Tomcatnek véletlenül épp a hanukaünnep közelében támadt kedve egy kis szirénabőgetésre, miért olyan nagy bűn ez?). A BRFK szocionista rezsimet szolgáló csicskái a három férfit természetesen előállították, bilincsben.



A blogger és bajtársai a Skála teraszára függesztették ki transzparensüket, ez állt: Felvásároljuk Magyarországot. Nem emlékszünk, hogy a Magyar Gárda alakuló ünnepsége ellen tüntető szélsőséges zsidók közül bárkit elvittek volna az ávósok.



Tomcaten, Bloginon (korábbi nevén Blogadmin) és társukon kívül több magyar tiltakozott még a helyszínen a talmudista zsidó csőcselék ellen. Árpád-sávos lobogóik miatt az ávósok természetesen zaklatták őket. Az undorító, a gyarmatosítást jól szemléltető "ünnepségen" ott csaholt kipás Lomni(cionista) Zoltán, a bírói hivatást naponta meggyalázó, politikai nyilatkozatokat tevő, a zsidó rasszizmust támogató szélsőséges Legfelsőbb Bírósági elnök is, sőt, ő gyújtotta meg a valódi kirekesztők hanukagyertyáját.



Mint ismeretes, a jogot is előszeretettel szájba vizelő Lomni(cionista) az alkotmányellenes zsidó gyűlölettörvény egyik kidolgozója, a szabad véleménynyilvánítás eltiprásának élharcosa. Mellesleg korrupt, alkoholista senkiházi.