Bezár!
2020. július 14., kedd, Örs napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
18:39 Közúti "négerérzékenyítés" - a velünk élő fasizmus18:13 Mi Hazánk-siker: felére csökkentették a Transparency elnökének titkosított szerződését18:03 Öngyilkos lett (?) Cserdi polgármestere17:56 Emberölés miatt emeltek vádat három "fiatal" ellen Borsodban17:50 Friss jobbikos képviselő akaszthatta meg egy pillanatra a Jákob-párt kóseresedési folyamatát17:20 Új érméket bocsátott ki az MNB a vészhelyzetben helytállók tiszteletére16:57 Szeptemberben szervezik meg a 8. Vásárhelyi Forgatagot - talán15:57 Újra ölt egy feltételesen szabadon engedett gyilkos15:44 Franciaországban augusztus 1-től kötelező a maszkviselés a zárt helyeken15:22 Romániában továbbra is napi 600 új esetet meghaladó ütemben terjed a fertőzés15:00 Mi Hazánk: a cigányok már rég megvalósították Gyurcsányék ingyen vízre és áramra vonatkozó ötletét14:48 Oroszország eltörli a kéthetes karanténkötelezettséget a tesztelt beutazók esetében14:21 Az olasz belügyminisztérium karanténhajókon és kaszárnyákban helyezi el a migránsokat13:14 Börtönre ítélték a veszélyhelyzet idején kórházi dolgozókra támadó részeget12:59 Iránban kivégeztek egy korábbi minisztériumi alkalmazottat, aki a CIA-nak dolgozott
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Cigánybűnözés :: :: Hozzászólások

Szögi Lajos családja helyett a gyilkos cigány kap több milliós "kártérítést", talán még korábban ki is engedik

Reklám

Miközben a brutálisan meggyilkolt Szögi Lajos családja egy fillért sem látott a megítélt kártérítésből, az elsőrendű vádlottként 17 évre ítélt lincselő jövő júliusban kiszabadulhat – méghozzá gazdag emberként, írja a Bors.
Zoom
Több mint száznegyven ütés, rúgás, taposás érte a tiszavasvári tanár, Szögi Lajos fejét, a megvadult cigány horda a kislányai előtt verte halálra a köztiszteletben álló pedagógust. Az olaszliszkai lincselés az elmúlt évtizedek legbestiálisabb cselekedeteként íródott a magyarországi kriminalisztika történetébe.
Mint ismeretes, 2006. október 15-én a földrajz-biológia szakos tanár két kislányával, az ötéves Zsófival és a 14 esztendős Emesével tartott hazafelé, amikor kocsijával elsodort egy 11 éves olaszliszkai cigánylányt, H. Kittyt. Bár a gyermeknek nem esett komoly baja, az összegyűlt rokonok, ismerősök kislányai előtt verték agyon Szögi Lajost. A bíróság összesen nyolc cigányt ítélt el az ügyben. Az elsőrendű vádlott, H. Kitty bátyja, ifjú H. (azaz Horváth, de neki továbbra is jogai vannak - a szerk.) Dezső 17 év, hárman életfogytig tartó fegyházbüntetést kaptak.
Zoom
Az EchoTV Razzia című műsora úgy értesült: ifj. "H." Dezsőnek "rossz tartási körülményei miatt" most ötmillió forintos "kártérítést" ítélt meg a bíróság. A Bors pedig megtudta: bár a magyargyilkos cigány alapesetben 2023-ban szabadulhatna, "jó magaviseletéért" már akár jövő júliusban megnyílhat előtte a börtön kapuja. Ifjabb Horváth Dezsôt pillanatnyilag a szegedi Csillag börtönben őrzik, akárcsak apját, aki viszont életfogytot kapott.
"Talán majd az ükunoka" - nem ő sem...
Szögi Lajos édesapja keserűen értesült a hírről.
– Mi bezzeg a mai napig semmit sem kaptunk a nekünk megítélt kártérítésből. Mást nem tehetünk, türelmesen várunk. Talán az ükunokánk hozzájut a pénzhez – sóhajtott idősebb Szögi Lajos.
Frissítés: Mi Hazánk: luxuskártérítés helyett elrettentő büntetést és börtönhöz méltó, szigorú körülményeket a lincselőknek!
A Mi Hazánk Mozgalom megdöbbenéssel értesült arról, hogy a tiszavasvári Szögi Lajost különös kegyetlenséggel meglincselő elsőrendű vádlott részére „rossz tartási körülmények miatt” 5 millió forintos kártérítést ítélt meg a bíróság, miközben a Szögi család számára megítélt jóvátétel töredékét sem fizették meg a gyilkosok.
A Mi Hazánk Mozgalom határozottan tiltakozik minden olyan bírói döntés ellen, mely a brutális gyilkosok jogait védi az áldozatok, és annak családtagjai helyett. A magyar emberek igazságos, elrettentő büntetéseket, börtönhöz méltó, szigorú körülményeket követelnek, nem pedig azt, hogy a gyilkosok, lincselők és más erőszaktevők komfortos wellnessbörtönökben kényelmesen „hűsölhessenek”, majd szabadulásukkor luxuskártérítéssel a zsebükben újra terrorizálhassák a magyar társadalmat!
Az olaszliszkai tragédia és a közelmúltban történt encsi lincselési kísérlet is bebizonyították, hogy a jelenlegi büntetési szabályok nem jelentenek megfelelő visszatartó erőt a vétlen autósokra támadó, alulszocializált rokonok és családtagok dühöngő tombolásának megfékezésére. Mindezekre tekintettel a Mi Hazánk Mozgalom kezdeményezte, hogy a Büntető Törvénykönyv szigorításával önálló tényállás legyen a lincselés, melynek elkövetői súlyos, elrettentő büntetést kell kapjanak - írja közleményében dr. Fülöp Erik, a Mi Hazánk Mozgalom országgyűlési képviselője.
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready