Bezár!
2020. július 8., szerda, Ellák, Eperke napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:32 A legújabb nagy WHO-bejelentés az, hogy a vírus a levegőben is terjed, ezért maszk viselését javasolják22:09 Konténerekbe rejtett kínzókamrákra és börtöncellákra bukkant a holland rendőrség21:33 Toroczkai: ne csak a zsinagóga kapjon rendőri védelmet, hanem a Horthy-szobor is!21:25 Lövöldözés volt az amerikai tengerészgyalogság egyik támaszpontján Kaliforniában20:44 A "cisznemű nő" bocsánatkérése: újabb szánalmas-nevetséges történet az agyhalottak országából20:17 Ismét kijárási tilalmat vezethetnek be Szerbiában19:44 Bolsonaro is elkapta a "kisebb influenzát"19:36 Freund Tamás a Magyar Tudományos Akadémia új elnöke19:21 Mekkai zarándoklat: fertőtlenített sátándobáló kövek, palackozott szentelt víz és saját imaszőnyeg szükségeltetik18:51 Koponyájuk hátsó részénél összenőtt ikreket választottak szét a vatikáni kórházban18:04 Fejlődés előtt állhat a kisüzemi sörfőzés a kereskedelmi törvény módosítása következtében17:45 Roma Lives Matter: nálunk is derekasan harcolnak az elnyomottak a rasszista rendőri erőszak ellen17:21 Miniszterelnöki megbízott: nem lesz több pénzszerző per szegregáció ürügyén17:12 Tóba zuhant egy busz Délnyugat-Kínában, többen meghaltak16:54 Csak idő kérdése, és a hollandok is kisebbségbe kerülnek a saját hazájukban
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Antimagyarizmus :: :: Hozzászólások

Cigány Toroczkainak: "ez az ország a romáké lesz, a pucánkkal fogunk benneteket kiverni"

Reklám

A Mi Hazánk elnökének Fb-bejegyzése:
Érdemes volt egy újabb olyan tabutémát - a magyar-cigány együttélés problémáit - megpiszkálni, amelyet minden párt, olcsón megvásárolható szavazatok reményében, próbál a szőnyeg alá söpörni. Hasonló történt, mint amikor 2016-ban a muszlim invázió idején elfogadtuk az elhíresült ásotthalmi burka-rendeletet. Akkor (a "békés iszlám" képét elhomályosítva) heteken át kaptam a halálos fenyegetéseket Marokkótól Szíriáig, Franciaországtól Törökországig, miután a világsajtó beszámolt az ásotthalmi fejleményekről.
Most elég volt a Mi Hazánk politikusaiként a sikertelen cigány integrációról és az elsikkasztott cigányügyi programokról beszélnünk, és máris elárasztottak magukat roma származásúaknak valló honfitársaink az üzeneteikkel. Jellemzően fenyegető, gyalázkodó üzenetek, hozzászólások, de ami igazán tanulságos, hogy szinte mindig visszatérő elem a népesedési helyzet, tehát a magyarság rohamos fogyása és a cigányság bő gyermekáldása közötti különbség; ahogy ők írják:
Eljön hamarosan a mi időnk.
És ebben mindig van valami lappangó rasszizmus, magyarellenesség, úgy, ahogy a pejoratív "parasztozásban" is.
A Fidesz és a balliberális kormányzás egyaránt szőnyeg alá söpri, eltitkolja a vészjósló folyamatokat, miközben olyan cigány értelmiséget nevel, amely már egyre nyíltabban beszél autonómiáról, néhány megye leszakításáról is (lásd Opre Roma Párt).
A makulaistvan@freemail.hu e-mail címről például egy ilyen, jellemző és tanulságos üzenetet kaptam (eredeti helyesírással, nem változtattam a szövegen):
A szegregációról , és az integrációról , önnek hallgatni kéne ! Gondolja hogy nekünk romáknak is azt kellene tenni amit magának , az integráció befogadására .
Vegye már észre hogy mi integrálunk benneteket, ,
Fajfenntartásra képtelennek vagytok , egy napon ez a ország a romáké lesz , a pucánkkal fogunk, fogunk benneteket kiverni .
Eddig az idézet Makula úrtól.
Sajnos van némi igazság abban, amit mond, pedig a levelét rossz helyre címezte. A Mi Hazánk elnökségében ugyanis már 21 gyermeket nevelünk, nekem eddig három utódom van, Novák Előd és Dúró Dóra pedig éppen a negyedik gyermeküket várják. A legfontosabb pedig, hogy a gyermekeinket magyarnak neveljük. A Mi Hazánk védelmezni és építeni, gyarapítani szeretné a magyarok hazáját, mert a mi jelszavunk: Magyarország a magyaroké!
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready