2019. március 26., kedd, Lehel, Turul napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
15:04 Mi Hazánk: az alacsony munkabérek kora lejárt14:38 Tűz miatt kiürítettek egy szolnoki bevásárlóközpontot14:12 A "demokrácia" mai terméseiből: előállították az osztrák Identitás Generáció egyik vezetőjét13:53 Hóhér Hassan csak a nevét tudja leírni, de azt állítja, hogy a görög titkosszolgálat ügynöke13:37 Egy tonna kokaint foglaltak le Romániában12:57 Izrael alkudozik az egyiptomi közvetítőkkel a Gázai övezet elleni bosszúművelet beszüntetéséről12:41 Több tízezer külföldön dolgozó észak-koreait küldtek vissza hazájába11:52 Tejtermelők tüntettek a Penny Market központjánál11:41 Idegállapotba került egy rab az éjszakai járkálástól, székkel zúzta be zárkatársa koponyáját11:05 Félmillió Asus számítógép kaphatott vírust, így ellenőrizheti, hogy az Öné köztük van-e10:44 Valaki már megint elfelejtette használni a Photoshopot a rendőrségnél10:24 Ezt a visszaesőt is jó ötlet volt kiengedni: apja meglátogatása helyett szökni próbált, közben gyilkolt is09:54 92 kilométer hosszú, 5,5 méter magas, és a mexikói határon épül - de nem fal, hanem kerítés09:27 Szijjártó: az ENSZ nem megállítani, hanem menedzselni akarja a migrációt08:42 A mexikói elnök bocsánatkérést vár a spanyol hódításért, de Madrid nem hajlandó rá
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Letiltotta a Fidesz dr. Popély Gyulát, mert a Mi Hazánk EP-jelöltje lett

Reklám

Szélsőséges és etikátlan módszerekkel próbálja meg ellehetetleníteni a Mi Hazánk Mozgalmat a balliberális ellenzék, illetve a Fidesz, ezért etikai kódexet ajánl figyelmükbe Novák Előd, a Mi Hazánk EP-kampányfőnöke.
Zoom
A politikus sajtótájékoztatóján elmondta: mára virradóra ismét festékszóróval rongálták meg a párt központi, József krt. 43. alatti irodáját, fasiszta jelzővel illetve a radikális pártot, ami a kommunista párt jogutódjától és szövetségeseiktől különösen abszurd. Rendszeressé vált az óriásplakátok megrongálása, a Fidesz bevallottan és központilag szervezetten csinálja, és immár a balliberális ellenzék is hasonlóan vandál módon reagálnak a kormánypropagandára, azonban a Mi Hazánk programalapú kampányt szeretne.
Dr. Popély Gyula külhoni magyar vezetőként és az MTA doktoraként is ismert. Már a Csehszlovákiai Magyar Kisebbség Jogvédő Bizottságában küzdött Duray Miklóssal a magyar iskolák megmentéséért, majd 1990 januárjától prágai parlamenti képviselő volt. 1991-1998-ig a pozsonyi magyar általános iskola és gimnázium igazgatója volt, majd a kétnyelvű bizonyítványháború áldozata lett. Később a Károli Gáspár Református Egyetem oktatója, dékánhelyettese, majd rektorhelyettese lett, illetve az MTA doktora.
Novák Előd tiltakozott, amiért a Fidesz letiltotta a gödi önkormányzat március 15-ei ünnepségére meghívott dr. Popély Gyulát pusztán azért, mert a Mi Hazánk EP-képviselőjelöltje lett, holott politikai hovatartozása miatt nem érhetne hátrányt senki, és nem pártrendezvényre, hanem önkormányzati ünnepségre hívták. Nem először próbál a Fidesz ellehetetleníteni valakit a Mi Hazánk felvállalása miatt, legutóbb egy borsodi standolás miatt indított a rendőrség eljárást a párt egyik helyi vezetőjével szemben, amiért 48 helyett csak 46 és fél órával korábban jelentették be azt a standolást, ami Novák Előd szerint nem is tartozhatna a gyülekezési törvény hatálya alá, abszurd, hogy már egy-két ember beszélgetését is előre bejelentendő eseményként próbálják ellehetetleníteni.
A Mi Hazánk EP-kampányfőnöke kifejtette: pártja kötelezővé tenné minden induló szervezet számára választási program megalkotását és közzétételét, ahogy a szavazólapra való kerülésnek feltétele lenne a listavezetők számára egy köztelevíziós vita is, egyenlő feltételekkel, hogy az etikátlan módszerek helyett végre nívósabb, programalapú kampány legyen.
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready