2019. szeptember 16., hétfő, Edit napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:13 "A kutyahús fogyasztása nem jó szokás" - győzködik egy vietnami város lakóit22:01 Gulyás: megvétózzuk az EU-költségvetést, ha az előterjesztés nem változik21:48 Snowden: ami miatt most Kínát bírálják, azt Amerika már régóta csinálja21:23 Orbán Ráhel-hasonmás DK-st indít az ellenzék Óbudán21:11 Oroszország Sz-400-as légvédelmi rakétákat telepített az Új-föld szigeteken20:53 Varga Judit azt mondja, cáfolt minden vádat és hamis állítást Brüsszelben20:37 A Terry Black nevű "előadóművész" is távozott az élők sorából20:28 Johnson: van esély a megállapodásra, de csak a backstop-megoldás nélkül20:04 Polgármestert ütött a visszaeső, de megússza felfüggesztettel, mert enyhén debil19:53 Az NVB elutasította a fellebbezést Berki nyilvántartásba vétele ügyében19:31 A héten érkezhetnek az első őszi talajmenti fagyok19:04 Netanjahu a korábbinál is pofátlanabb területfoglási tervet jelentett be18:14 Nem akarnak egész nap dolgozni, ezért a Fidesznek kampányolnak a nagykállói cigányok17:52 Az újabb lépcsőfok: Franciaországban hamarosan leszbikusok is kérhetnek mesterséges megtermékenyítést17:28 Kopogtatás helyett inkább gumicsónakkal akart hazánkba jönni tizenegy szép szál legény
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Letiltotta a Fidesz dr. Popély Gyulát, mert a Mi Hazánk EP-jelöltje lett

Reklám

Szélsőséges és etikátlan módszerekkel próbálja meg ellehetetleníteni a Mi Hazánk Mozgalmat a balliberális ellenzék, illetve a Fidesz, ezért etikai kódexet ajánl figyelmükbe Novák Előd, a Mi Hazánk EP-kampányfőnöke.
Zoom
A politikus sajtótájékoztatóján elmondta: mára virradóra ismét festékszóróval rongálták meg a párt központi, József krt. 43. alatti irodáját, fasiszta jelzővel illetve a radikális pártot, ami a kommunista párt jogutódjától és szövetségeseiktől különösen abszurd. Rendszeressé vált az óriásplakátok megrongálása, a Fidesz bevallottan és központilag szervezetten csinálja, és immár a balliberális ellenzék is hasonlóan vandál módon reagálnak a kormánypropagandára, azonban a Mi Hazánk programalapú kampányt szeretne.
Dr. Popély Gyula külhoni magyar vezetőként és az MTA doktoraként is ismert. Már a Csehszlovákiai Magyar Kisebbség Jogvédő Bizottságában küzdött Duray Miklóssal a magyar iskolák megmentéséért, majd 1990 januárjától prágai parlamenti képviselő volt. 1991-1998-ig a pozsonyi magyar általános iskola és gimnázium igazgatója volt, majd a kétnyelvű bizonyítványháború áldozata lett. Később a Károli Gáspár Református Egyetem oktatója, dékánhelyettese, majd rektorhelyettese lett, illetve az MTA doktora.
Novák Előd tiltakozott, amiért a Fidesz letiltotta a gödi önkormányzat március 15-ei ünnepségére meghívott dr. Popély Gyulát pusztán azért, mert a Mi Hazánk EP-képviselőjelöltje lett, holott politikai hovatartozása miatt nem érhetne hátrányt senki, és nem pártrendezvényre, hanem önkormányzati ünnepségre hívták. Nem először próbál a Fidesz ellehetetleníteni valakit a Mi Hazánk felvállalása miatt, legutóbb egy borsodi standolás miatt indított a rendőrség eljárást a párt egyik helyi vezetőjével szemben, amiért 48 helyett csak 46 és fél órával korábban jelentették be azt a standolást, ami Novák Előd szerint nem is tartozhatna a gyülekezési törvény hatálya alá, abszurd, hogy már egy-két ember beszélgetését is előre bejelentendő eseményként próbálják ellehetetleníteni.
A Mi Hazánk EP-kampányfőnöke kifejtette: pártja kötelezővé tenné minden induló szervezet számára választási program megalkotását és közzétételét, ahogy a szavazólapra való kerülésnek feltétele lenne a listavezetők számára egy köztelevíziós vita is, egyenlő feltételekkel, hogy az etikátlan módszerek helyett végre nívósabb, programalapú kampány legyen.
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready