2019. március 19., kedd, József, Bánk napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
08:33 A Mi Hazánk az egyetlen párt, amely a harmadik gyermektől minden családtámogatást munkához kötne07:42 Amerikai iratok mutatják be, hogyan vezették meg a kétkulacsos Horthyékat a szövetségesek, hogy kiprovokálják a német megszállást07:32 Új buszjáratokat indít a BKK a 3-as metró déli szakaszán06:54 Oroszországban mostantól büntetik az álhírterjesztést21:31 Putyin hadászati bombázókat küldött a Krímbe21:16 Leváltják a párizsi rendőrfőnököt19:57 Volner: "a Mi Hazánk Mozgalom ajtói zárva vannak a nácik előtt"19:31 Fellélegezhetünk: "családi okokból" lövöldözött Utrechtben a három embert megölő török - elfogták18:54 Együtt aggódott a parlamentben a Jobbik és a Gyurcsány-párt az EU-tagságunkért17:55 Csak a gyógyszertárig kellett volna az autó, de ezek a rendőrök nagyon rugalmatlanok16:50 Felfüggesztették a választási csalással gyanúsított jobbikos mentelmi jogát, egy DK-s a "védelmére kelt"16:32 Kiöltözött a tárgyalására a chemnitzi késelő16:21 TEK: vonattal jött Magyarországra az ausztrál tömeggyilkos16:13 Nyugat-Európába látogat a kínai elnök15:50 Részeg anya okozott halálos balesetet Kiskunmajsánál, lánya árván maradt
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Letiltotta a Fidesz dr. Popély Gyulát, mert a Mi Hazánk EP-jelöltje lett

Szélsőséges és etikátlan módszerekkel próbálja meg ellehetetleníteni a Mi Hazánk Mozgalmat a balliberális ellenzék, illetve a Fidesz, ezért etikai kódexet ajánl figyelmükbe Novák Előd, a Mi Hazánk EP-kampányfőnöke.
Zoom
A politikus sajtótájékoztatóján elmondta: mára virradóra ismét festékszóróval rongálták meg a párt központi, József krt. 43. alatti irodáját, fasiszta jelzővel illetve a radikális pártot, ami a kommunista párt jogutódjától és szövetségeseiktől különösen abszurd. Rendszeressé vált az óriásplakátok megrongálása, a Fidesz bevallottan és központilag szervezetten csinálja, és immár a balliberális ellenzék is hasonlóan vandál módon reagálnak a kormánypropagandára, azonban a Mi Hazánk programalapú kampányt szeretne.
Dr. Popély Gyula külhoni magyar vezetőként és az MTA doktoraként is ismert. Már a Csehszlovákiai Magyar Kisebbség Jogvédő Bizottságában küzdött Duray Miklóssal a magyar iskolák megmentéséért, majd 1990 januárjától prágai parlamenti képviselő volt. 1991-1998-ig a pozsonyi magyar általános iskola és gimnázium igazgatója volt, majd a kétnyelvű bizonyítványháború áldozata lett. Később a Károli Gáspár Református Egyetem oktatója, dékánhelyettese, majd rektorhelyettese lett, illetve az MTA doktora.
Novák Előd tiltakozott, amiért a Fidesz letiltotta a gödi önkormányzat március 15-ei ünnepségére meghívott dr. Popély Gyulát pusztán azért, mert a Mi Hazánk EP-képviselőjelöltje lett, holott politikai hovatartozása miatt nem érhetne hátrányt senki, és nem pártrendezvényre, hanem önkormányzati ünnepségre hívták. Nem először próbál a Fidesz ellehetetleníteni valakit a Mi Hazánk felvállalása miatt, legutóbb egy borsodi standolás miatt indított a rendőrség eljárást a párt egyik helyi vezetőjével szemben, amiért 48 helyett csak 46 és fél órával korábban jelentették be azt a standolást, ami Novák Előd szerint nem is tartozhatna a gyülekezési törvény hatálya alá, abszurd, hogy már egy-két ember beszélgetését is előre bejelentendő eseményként próbálják ellehetetleníteni.
A Mi Hazánk EP-kampányfőnöke kifejtette: pártja kötelezővé tenné minden induló szervezet számára választási program megalkotását és közzétételét, ahogy a szavazólapra való kerülésnek feltétele lenne a listavezetők számára egy köztelevíziós vita is, egyenlő feltételekkel, hogy az etikátlan módszerek helyett végre nívósabb, programalapú kampány legyen.
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready