2019. április 21., vasárnap, Konrád, Zsombor napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
15:49 Erdélyi turnéra indulnak a Fölszállott a páva versenyzői15:17 Húsvéti robbantássorozat: katolikus templomokat és szállodákat sújtottak véres merényletek Srí Lankán15:01 Az MTVA feljelenti Sargentiniéket egy lopott kampányvideó miatt14:28 Még két napig gyűjthetnek ajánlásokat a pártok13:56 Ezeken a településeken rossz a levegő minősége13:30 "Arany élet" ígérete: enyhén gyanús kanadai ajánlat érkezett a kalocsai, egykor katonai repülőtérre12:26 Lépfenével fertőzött döghúst dolgoztak fel és árultak Békés megyében12:00 Szennyvíztartályban lelte halálát egy taktaharkányi kisfiú - a rendőrség gondatlanságból elkövetett emberölés miatt nyomoz11:30 "Keltetőshow-val" népszerűsíti felelős állattartást a Nébih10:41 A hit nem magánügy! - keresztény blog a "Z-generációnak"09:58 "Csak annak a nemzetnek lehet föltámadása, melynek öntudata a sírba szállásban sem veszett el"09:24 Érik a vádemelés Hóhér Hasszán ellen09:12 Három elnökjelölt közül választ Észak-Macedónia08:57 19 éves lányt gázoltak agyon Cegléden08:16 Zsidóválasztás Ukrajnában: megkezdődött a második forduló
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Mészáros Lőrinc lánya is szerepel a NAV szégyenlistáján - nyilván "technikai hiba" miatt

Reklám

Mészáros Lőrinc fiatalabb lánya is szerepel a NAV listáján, amelyen az áfabevallási kötelezettségüknek legalább két éve eleget nem tevő 27 ezer céget és magánszemélyt szedte össze a hatóság. A több mint 2000 oldalas listán a G7.hu szúrta ki Homlok-Mészáros Ágnes nevét, egész pontosan a 823. oldalon.
Ágnes és nővére, Beatrix kiveszik a részüket a családi üzletből, Ágnes a Mészáros-birodalmat összefogó, hamarosan egybeolvadó két tőzsdei cégben, a Konzumban és az Opusban is betölt tisztséget a Céginfón található adatok szerint, de emellett még számos, a családi körbe tartozó vállalkozáshoz van köze. Férje, Homlok Zsolt, aki korábban a Swietelsky Vasúttechnika Kft. ügyvezetője volt, pedig közös vasútépítő céget alapított Mészáros Lőrinccel.
A G7 Mészáros lányán kívül azt is kiszúrta a NAV monstre listáját böngészve, hogy azon többször is szerepel Bártfai-Mager Andrea, a nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter lakásának címe, ide ugyanis több olyan cég is be van jelentve, amelyek a miniszter volt férjéhez, Balogh Sándorhoz köthetők.
(Index)
Frissítés: Csakis egy "technikai hiba" lehetett
Homlok-Mészáros Ágnes, a volt felcsúti polgármesterként és Orbán Viktor malacperselyeként ismert Mészáros Lőrinc lánya is felkerült a Nemzeti Adó- és Vámhivatal listájára. Ez az adatbázis azokat listázza, akik legalább két éve nem tettek eleget az áfabevallási kötelezettségüknek - emlékeztet a HVG.
Homlok-Mészáros Ágnes a libsi laphoz eljuttatott közleményében azt írja, ellenőriztette az információt (amely eredetileg a G7.hu gazdasági portálon jelent meg) a könyvelőirodájával. A vizsgálat során kiderült, hogy ő minden évben benyújtotta adóbevallását, viszont az iroda 2017-ben "technikai hiba miatt" nem juttatta el az egyéni vállalkozói tevékenységére vonatkozó, egyébként nullás bevallásokat az adóhivatalhoz.
Adófizetés elmulasztásával ez a hiba nem járt – olvasható a közleményben. A hiányzó bevallásokat pótolni fogják - ígérték a HVG-nek.
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready