2019. június 25., kedd, Vilmos napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
06:53 Egyre többen vesznek fel lakáshitelt új ingatlanra22:31 Reuters: Venezuelába érkezett az orosz légierő egyik repülőgépe22:21 Az atomalkuban vállalt kötelezettségei betartására szólította fel Teheránt több európai ország22:12 Putyin jövő év végéig meghosszabbította az élelmiszer-embargót21:43 A Jobbik süllyedő hajójáról Márki-Zay mozgalmába menekülnek a "túlélők"21:20 Előválasztási bohózat: nem válogatnak az eszközökben a "demokraták"21:05 Hétszeres életfogytiglanra ítélték Ciprus első sorozatgyilkosát20:44 Üvöltve kergette ki a "nem megfelelő állapotban lévő" pópa a kórust és a közönséget a székesfehérvári szerb ortodox templomból20:04 Emlékoszlopot állítottak a Ludovika ellenforradalmi felkelésének évfordulója alkalmából19:55 Trump még a perzsa ajatollah ellen is hozott szankciót19:27 Ismét gyújtóléggömbök okoztak tüzeket Izraelben18:45 Kurz már nem zárja ki az újabb koalíció lehetőségét az FPÖ-vel18:40 Isonzó emlékére18:28 Merényletet tervezett egy férfi a brüsszeli amerikai nagykövetség ellen18:15 Összeütközött két német harci repülőgép
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Mészáros Lőrinc lánya is szerepel a NAV szégyenlistáján - nyilván "technikai hiba" miatt

Reklám

Mészáros Lőrinc fiatalabb lánya is szerepel a NAV listáján, amelyen az áfabevallási kötelezettségüknek legalább két éve eleget nem tevő 27 ezer céget és magánszemélyt szedte össze a hatóság. A több mint 2000 oldalas listán a G7.hu szúrta ki Homlok-Mészáros Ágnes nevét, egész pontosan a 823. oldalon.
Ágnes és nővére, Beatrix kiveszik a részüket a családi üzletből, Ágnes a Mészáros-birodalmat összefogó, hamarosan egybeolvadó két tőzsdei cégben, a Konzumban és az Opusban is betölt tisztséget a Céginfón található adatok szerint, de emellett még számos, a családi körbe tartozó vállalkozáshoz van köze. Férje, Homlok Zsolt, aki korábban a Swietelsky Vasúttechnika Kft. ügyvezetője volt, pedig közös vasútépítő céget alapított Mészáros Lőrinccel.
A G7 Mészáros lányán kívül azt is kiszúrta a NAV monstre listáját böngészve, hogy azon többször is szerepel Bártfai-Mager Andrea, a nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter lakásának címe, ide ugyanis több olyan cég is be van jelentve, amelyek a miniszter volt férjéhez, Balogh Sándorhoz köthetők.
(Index)
Frissítés: Csakis egy "technikai hiba" lehetett
Homlok-Mészáros Ágnes, a volt felcsúti polgármesterként és Orbán Viktor malacperselyeként ismert Mészáros Lőrinc lánya is felkerült a Nemzeti Adó- és Vámhivatal listájára. Ez az adatbázis azokat listázza, akik legalább két éve nem tettek eleget az áfabevallási kötelezettségüknek - emlékeztet a HVG.
Homlok-Mészáros Ágnes a libsi laphoz eljuttatott közleményében azt írja, ellenőriztette az információt (amely eredetileg a G7.hu gazdasági portálon jelent meg) a könyvelőirodájával. A vizsgálat során kiderült, hogy ő minden évben benyújtotta adóbevallását, viszont az iroda 2017-ben "technikai hiba miatt" nem juttatta el az egyéni vállalkozói tevékenységére vonatkozó, egyébként nullás bevallásokat az adóhivatalhoz.
Adófizetés elmulasztásával ez a hiba nem járt – olvasható a közleményben. A hiányzó bevallásokat pótolni fogják - ígérték a HVG-nek.
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready