2019. május 22., szerda, Júlia, Rita, Ugocsa napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:22 Ez nem zavarja Macront: vadak százai özönlötték el a repülőteret, azt kiabálva, hogy Franciaország nem a franciáké21:54 Macron a nacionalistáktól félti a saját elvtársai által tönkretett EU-tákolmányt21:25 A cigányterror és -bűnözés ellen tüntettek Törökszentmiklóson21:10 A lengyel kormányfő "izzó vassal égetné ki" a pedofíliát20:55 Az EU betiltja az egyszer használatos műanyagokat20:42 May: elmaradhat a Brexit, ő már az újabb népszavazást sem ellenzi19:17 Huawei-alapító: Amerika alábecsül minket18:56 Az Európai Bíróság szerint jogsértő a magyar földtörvény18:31 Eközben Vona Gábor...18:18 Megint Wass Albert miatt vegzálják az erdélyi magyarokat az oláh megszállók18:03 Az FPÖ részéről csak a külügyminiszter maradt az osztrák kormányban17:46 Zelenszkij kiírta az előrehozott választást17:00 Hat éve lett öngyilkos Dominique Venner16:23 "A roma nép ellen vonulnak ma fel gyilkosság szellemével a náci ideológiát valló gonosz emberek"16:15 "Freedom for Hungary, Freedom for Europe!" - Nemzeti radikálisok tüntettek Brüsszelben
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Lépfenével fertőzött döghúst dolgoztak fel és árultak Békés megyében

Reklám

Lépfenére gyanakodnak Kötegyánban, miután többen döghúst ehettek.
Kötegyánban több változat is napvilágot látott, hogy miként, de az biztos, hogy néhányan döghúshoz jutottak, amiből fogyasztottak is. A helyi információk szerint lépfene miatt volt szükség ezt követően intézkedésekre, az állategészségügyi és a népegészségügyi hatóság időben reagált a történtekre, a kötegyániak tudomása szerint ketten kerültek kórházba.
Zoom
(Illusztráció)
A rendőrségnél azt mondták, hogy az állategészségügyi hatóság jelzése alapján a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Gazdaságvédelmi Osztálya április 17-én, szerdán rossz minőségű termék forgalomba hozatala bűntett gyanúja miatt rendelt el nyomozást. Hozzátették: a jelenleg rendelkezésre álló információk szerint Kötegyánban feldolgoztak egy elpusztult szarvasmarhát, aminek húsából többen fogyasztottak. Az állatot feldolgozó nő és férfi megbetegedtek. A büntetőeljárás a szakhatóságok közreműködésével folyamatban van.
(Beol)
Frissítés: Fideszes pogármester és cigányai
Olvasónk hívta fel a figyelmünket az alábbi - azóta eltüntetett, vagy priváttá tett - Facebook-bejegyzésre:
Újból aggasztó hírek érkeztek valamikori szülőfalumból! A polgármester úr (Nemes János Fidesz-KDNP - a szerk.) első számú roma támogatói döghúsfeldolgozásban és -értékesítésben utaznak, elég rég óta! Nem is lett volna ebből semmi gond, ha maguk fogyasztották volna el, de árusítottak is belőle rendszeresen Kötegyánban és Sarkadon a húsboltban, és egy rokon csárdájában is.
Az utolsó dögfeldolgozáskor a marha lépfene-baktériummal fertőzött volt, ami, valljuk be őszintén, halálos az emberre nézve! Az informátorom szerint a feleség a helyi idősek otthonában, a leánya a helyi közétkeztetésben ténykedik, tehát csak a szerencsén múlt, vagy múlhatott, hogy nem okozott tömeges fertőzést! Vajon Kötegyán polgármestere felvállalja-e, hogy ezeket a dögevő, dögkereskedő embereket tovább foglalkoztatja a polgármesteri hivatal intézményeiben? Ez csak az ő felelőssége! De ahogy hallom, maradni fognak, hisz kell neki a kisebbségi szavazat!
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready