2020. június 2., kedd, Kármen, Anita, Csilla napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
15:22 Felmérés: nincs olyan magyar, aki ne úgy gondolná, hogy a trianoni diktátum igazságtalan és túlzó volt15:08 Salvini: számunkra Magyarország példakép14:35 Ha nem cigány témáról van szó, még Balognak is vannak értelmes gondolatai14:29 Ausztráliában is beindította a tüntetéshullámot az amerikai néger halála14:13 Száz néptáncos közös előadása emlékeztet a diktátumra a Hősök terén13:54 Rablóink rokonszenve: legkevésbé az oláhok és a rácok kedvelnek minket - az érzés kölcsönös13:34 Lesz Himnusz június 4-én a zsidó/ballib tévékben és rádiókban? Hamarosan kiderül13:22 Országos tisztifőorvos: a járvány egyértelműen lecsengőben van12:45 15 évesen már el volt tiltva a vezetéstől, de hajtotta a vére a "fiút"...12:18 "Gyorsan megoldom a problémákat" - Trump a katonaságot is bevetné az őrjöngő-fosztogató négerek ellen11:47 Oltóanyag tesztelésébe kezd az orosz hadsereg11:35 Magyar Nagydíj - július 19-én lesz a verseny a Hungaroringen11:10 Feketenyakú Elemér és a repülő lapát - talán inkább az efféle borsodi ostromjátékokkal kellene foglalkoznia az ORÖ-nek10:31 A cigány önkormányzat "megrendült", amiért a megemlékezők felemelték szavukat a fajtársaik gyilkolászása ellen10:11 Fenyegetőző terroristásat játszott egy fiatalkorú - TEK-esek látogatták meg
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Lépfenével fertőzött döghúst dolgoztak fel és árultak Békés megyében

Reklám

Lépfenére gyanakodnak Kötegyánban, miután többen döghúst ehettek.
Kötegyánban több változat is napvilágot látott, hogy miként, de az biztos, hogy néhányan döghúshoz jutottak, amiből fogyasztottak is. A helyi információk szerint lépfene miatt volt szükség ezt követően intézkedésekre, az állategészségügyi és a népegészségügyi hatóság időben reagált a történtekre, a kötegyániak tudomása szerint ketten kerültek kórházba.
Zoom
(Illusztráció)
A rendőrségnél azt mondták, hogy az állategészségügyi hatóság jelzése alapján a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Gazdaságvédelmi Osztálya április 17-én, szerdán rossz minőségű termék forgalomba hozatala bűntett gyanúja miatt rendelt el nyomozást. Hozzátették: a jelenleg rendelkezésre álló információk szerint Kötegyánban feldolgoztak egy elpusztult szarvasmarhát, aminek húsából többen fogyasztottak. Az állatot feldolgozó nő és férfi megbetegedtek. A büntetőeljárás a szakhatóságok közreműködésével folyamatban van.
(Beol)
Frissítés: Fideszes pogármester és cigányai
Olvasónk hívta fel a figyelmünket az alábbi - azóta eltüntetett, vagy priváttá tett - Facebook-bejegyzésre:
Újból aggasztó hírek érkeztek valamikori szülőfalumból! A polgármester úr (Nemes János Fidesz-KDNP - a szerk.) első számú roma támogatói döghúsfeldolgozásban és -értékesítésben utaznak, elég rég óta! Nem is lett volna ebből semmi gond, ha maguk fogyasztották volna el, de árusítottak is belőle rendszeresen Kötegyánban és Sarkadon a húsboltban, és egy rokon csárdájában is.
Az utolsó dögfeldolgozáskor a marha lépfene-baktériummal fertőzött volt, ami, valljuk be őszintén, halálos az emberre nézve! Az informátorom szerint a feleség a helyi idősek otthonában, a leánya a helyi közétkeztetésben ténykedik, tehát csak a szerencsén múlt, vagy múlhatott, hogy nem okozott tömeges fertőzést! Vajon Kötegyán polgármestere felvállalja-e, hogy ezeket a dögevő, dögkereskedő embereket tovább foglalkoztatja a polgármesteri hivatal intézményeiben? Ez csak az ő felelőssége! De ahogy hallom, maradni fognak, hisz kell neki a kisebbségi szavazat!
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready