2019. szeptember 18., szerda, Diána napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
21:31 Rend és virágzás - 1966 éve született Traianus római császár21:04 Trump kinevezte a legújabb nemzetbiztonsági tanácsadóját20:45 A székházbevétel évfordulójára: mégsem kell börtönbe vonulnia egy tüntetőnek20:21 Új cigány zsarolási forma ütötte fel a fejét, magyar vállalkozásokat tehetnek így tönkre20:07 Hét és félezer polgármesterjelölt indul októberben, négyötödük függetlenként19:42 Snowden azt állítja, az oroszok megpróbálták beszervezni19:18 Fegyveres cigány rabolt ki kábítószerárus "fiatalt" - nehéz bárkit is sajnálni ebben a történetben18:45 Megint tanú: már fel is bontották a burkolatot a fideszes képviselő által ünnepélyesen átadott parkolóban18:12 Bódult nőt erőszakoltak meg Miskolcon17:51 A székházostromtól a székházi paródiáig17:07 Kiderült, hogy az egész emberiség jövőjét elárulták ma a fideszesek16:12 Négy oka is volt a nyugtalan viselkedésre a győri BMW-snek15:46 Merényletre készülő fegyveresekkel végzett az orosz terrorelhárítás15:27 Őrizetbe vettek egy svédországi férfit a dán adóhivatal elleni robbantás miatt14:54 Irán jegyzéket küldött Amerikának: ha megtámadják őket, azonnal válaszolnak
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Lépfenével fertőzött döghúst dolgoztak fel és árultak Békés megyében

Reklám

Lépfenére gyanakodnak Kötegyánban, miután többen döghúst ehettek.
Kötegyánban több változat is napvilágot látott, hogy miként, de az biztos, hogy néhányan döghúshoz jutottak, amiből fogyasztottak is. A helyi információk szerint lépfene miatt volt szükség ezt követően intézkedésekre, az állategészségügyi és a népegészségügyi hatóság időben reagált a történtekre, a kötegyániak tudomása szerint ketten kerültek kórházba.
Zoom
(Illusztráció)
A rendőrségnél azt mondták, hogy az állategészségügyi hatóság jelzése alapján a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Gazdaságvédelmi Osztálya április 17-én, szerdán rossz minőségű termék forgalomba hozatala bűntett gyanúja miatt rendelt el nyomozást. Hozzátették: a jelenleg rendelkezésre álló információk szerint Kötegyánban feldolgoztak egy elpusztult szarvasmarhát, aminek húsából többen fogyasztottak. Az állatot feldolgozó nő és férfi megbetegedtek. A büntetőeljárás a szakhatóságok közreműködésével folyamatban van.
(Beol)
Frissítés: Fideszes pogármester és cigányai
Olvasónk hívta fel a figyelmünket az alábbi - azóta eltüntetett, vagy priváttá tett - Facebook-bejegyzésre:
Újból aggasztó hírek érkeztek valamikori szülőfalumból! A polgármester úr (Nemes János Fidesz-KDNP - a szerk.) első számú roma támogatói döghúsfeldolgozásban és -értékesítésben utaznak, elég rég óta! Nem is lett volna ebből semmi gond, ha maguk fogyasztották volna el, de árusítottak is belőle rendszeresen Kötegyánban és Sarkadon a húsboltban, és egy rokon csárdájában is.
Az utolsó dögfeldolgozáskor a marha lépfene-baktériummal fertőzött volt, ami, valljuk be őszintén, halálos az emberre nézve! Az informátorom szerint a feleség a helyi idősek otthonában, a leánya a helyi közétkeztetésben ténykedik, tehát csak a szerencsén múlt, vagy múlhatott, hogy nem okozott tömeges fertőzést! Vajon Kötegyán polgármestere felvállalja-e, hogy ezeket a dögevő, dögkereskedő embereket tovább foglalkoztatja a polgármesteri hivatal intézményeiben? Ez csak az ő felelőssége! De ahogy hallom, maradni fognak, hisz kell neki a kisebbségi szavazat!
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready