2020. május 31., vasárnap, Angéla, Villő, Zengő napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
10:05 Kirepülő landolt egy háztetőben a németországi Langenhahnban09:30 Szlávik: egészségügyi dolgozók BCG-vakcinával újraoltásával vizsgálják a hatásosságát09:17 Torlódás Nagylaknál és Záhonynál08:57 Meghalt 2 idős, krónikus beteg, 3876-ra emelkedett a fertőzöttek száma08:53 A második világháború óta példátlan a mozgósítás a négererőszak ellen 08:36 Belgium kiállt a WHO mellett08:20 Júliusban indulnak a tengerparti üdülőhelyekre a charterjáratok07:59 Bűvös számot ért el a covidosok száma07:42 Kettős késelés Gyulán - egyik sérült nem élte túl07:30 Kilenc év után szállított újra asztronautákat a fedélzetén amerikai űrhajó - először magáncég06:52 Két csapat tíz koronavírusos játékosa miatt elmarad egy ukrán bajnoki22:38 Origo: elhagyta a Jákobbik süllyedő hajóját két zalaegerszegi tagja, ezzel megszűnt az alapszervezet22:07 Pompeo a kémkedéssel vádolt volt tengerészgyalogos szabadon bocsátását követeli Moszkvától21:15 Biztonságos turisztikai folyosóval mentené a menthetőt a spanyol kormány20:51 Tébolyult nacionalizmus helyett uniós zászlókat! - Kari Geri trianoni ötletén akadt ki egy rajongója
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Kilenc pártlistára lehet majd szavazni

Reklám

Kilenc pártlistára lehet szavazni a májusi európai parlamenti választáson, ugyanis két jelölő szervezet nem tudta összegyűjteni az induláshoz szükséges ajánlószelvényeket - jelentette be Pálffy Ilona, a Nemzeti Választási Iroda elnöke a HírTV-ben.
Az ajánlóívek hitelesítése során minden egyes aláírást ellenőriztek - mondta Pálffy Ilona. Azt mondta, nincs törvényi szabály arra, hogy az aláírások hitelességét ellenőrizzék. Azt viszont már kérésre tudják szűrni, hogy egy adott személy nevében nem történt-e aláírás.
Kisorsolta a 11 párt listájának sorrendét is a választási bizottság de eldőlt, hogy aközül a két párt közül, akik szerda 16 óra előtt még leadták ajánlóíveiket, a törvényi feltételek miatt egyikőjük sem érte el a 20 ezer aláírást. Így összesen 9 párt fog szerepelni a szavazólapon.
Az elnök asszony arról is beszélt, hogy május 22-ig, azaz a választás előtti szerdáig át lehet jelentkezni. Hozzátette, bízik benne, hogy nem alakul majd ki akkora tömeg, mint amilyen a tavaly áprilisi választáskor. Elmondta, már most ellenőrzések folynak ennek megelőzése érdekében. Lesznek, ahol, 25, de akár 50 fülkét is fel fognak állítani.
A választások eredményeit 23 óráig nem hozhatják nyilvánosságra, azonban exit poll már 19 órától közölhető lesz.
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready