2019. június 19., szerda, Gyárfás, Mikó, Hajnalka napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
09:11 Trump már naggyá tette Amerikát, de szükség van még négy évre - elkezdődött a kampány08:25 "Tégy a magyargyűlölet ellen!" - A Fidesz feladata lett volna, a Mi Hazánk indított nemzetközi kampányt07:50 Továbbra is hemzseg az ellentmondásoktól Győrkös ügye - pénteken ítélet születhet07:31 Gazprom: a tranzitszerződéshez meg kell alakulnia az új ukrán kormánynak06:52 Börtönbüntetésre ítélték a tanárnőt, aki pénzt csalt ki diákoktól22:45 Több év börtönt kapott egy fiú, aki komolyan aligha vehető képpel üzente meg Harry hercegnek, hogy fajárulónak tartja22:16 Merkel némi idegrángás után kijelentette, hogy a Krím félszigetet "vissza kell adni" Ukrajnának21:53 Felhőszakadás és viharos széllökések várhatók21:33 Puccskísérlet miatt indítottak vizsgálatot Moldovában20:46 Szárnysegédből kormányzó - 151 éve született Horthy Miklós20:25 Erdogan az isztambuli ellenzéki jelöltnek: a választás után még megfizetsz!20:06 Erős földrengés volt Japánban19:23 "Nem hagyjuk a temetőnket!, Védjük meg magunkat, védjük meg Erdélyt!" - Csíkszeredában tüntettek a székelyek19:18 Túlélte a bukaresti kormány a bizalmatlansági indítványt18:50 Izraeli történész: háború törhet ki Románia és Magyarország között az EU összeomlása esetén
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Cigánybűnözés :: :: Hozzászólások

Paci és a Dikh TV szerint nem létezik cigánybűnözés és cigányterror, ezért fellépést követelnek a Mi Hazánk ellen

Reklám

Pár nap alatt ötezren írták alá az aHang kormánynak címzett nyílt levelét, amely azt kéri Orbán Viktortól és minisztereitől: akadályozzák meg, hogy "félkatonai szervezetek masírozhassanak magyarországi településeken" - írja a Zsindex.
Zoom
A szervezet munkatársai hétfőn “kézbesítették” az aláírásokat a Belügyminisztériumnak, és közleményük szerint még mindig abban reménykednek, hogy közbelép a kormány, hogy ne vonulhasson a Mi Hazánk Mozgalom és a Nemzeti Légó kedden este Törökszentmiklóson.
Emlékeztettek arra, Magyarországon a "jellemzően szegény romák lakta területeken való vonulás nagyon rossz emlékeket idéz", hiszen tíz évvel ezelőtt "éppen ilyen erődemonstrációk készítették elő a terepet a romákkal szembeni sorozatgyilkosságnak". "Most újra ártatlan embereket, köztük gyerekeket fenyegetnek szélsőségesek pusztán származásuk miatt" - hazudták.
Alább olvasható a teljes szöveg, illetve a csatlakozó szervezetek listája:
Ne masírozhassanak félkatonai szervezetek magyar településeken!
Nyílt levél a kormánynak
A Mi Hazánk mozgalom és a Betyár Sereg nevezetű szélsőjobboldali szervezet 2019.05.21-én erőt demonstráló vonulást szervez Törökszentmiklósra az általuk vélelmezett ,,cigányterror “ ellen.
A szélsőjobbos masírozások megfélemlítik, veszélyeztetik az ártatlan lakosságot, köztük gyermekes családokat. A korábban Magyar Gárda néven ismert félkatonai szervezetet már jogerősen betiltották. Szeretnénk, ha minden hasonló próbálkozást csírájában fojtanának el a hatóságok.
Úgy gondoljuk, hogy mivel a keresztény kultúrában és a magyar jogrendben nem létezik a kollektív bűnösség elve, így természetesen nem létezik “cigánybűnözés” és “cigányterror” sem. Egyéni bűncselekményekről lehet csak szó, amelyekért nem szabad kollektíven megbélyegezni honfitársaink százezreit.
Nem pártokhoz köthető milíciák dolga a rendfenntartás Magyarországon, hanem a rendőrségé.
Kérjük a magyar kormányt, hogy védje meg polgárait a szélsőjobboldali milicistáktól, akik a határainkon belül fenyegetik a magyar lakosságot.
Tisztelettel : Balogh Lajos ,,Paci”
Csatlakozó szervezetek:
Civil Kollégium Alapítvány
Dikh Tv
Duna Kör
Együtt a Hátrányos Helyzetű Emberekért Egyesület
Együtt Debrecenért Egyesület
ÉLETFA Segítő Szolgálat Egyesület
Eurom Európai Romákért Szociális, Oktatási és Kultúrális Közhasznú Egyesület
Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat
Gádoros Nagyközség Roma Nemzetiségi Önkormányzata
Kethane - Együtt Egyesület
Közös Esély Egyesület
Magyarhang Nonprofit Kft. – aHang platform
Magyarországi Roma Parlament Egyesület
Ökotárs Alapítvány
Roma Polgárjogi Mozgalom
SZÖVETSÉG a Közösségi Részvétel Fejlesztéséért
Terno Drom Egyesület
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready