2019. szeptember 19., csütörtök, Vilhelmina, Szabolcs napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
21:55 Netanjahu idén nem mer elmenni az ENSZ közgyűlésére, hogy a karnyújtásnyira lévő iráni atomról beszéljen21:31 Rend és virágzás - 1966 éve született Traianus római császár21:04 Trump kinevezte a legújabb nemzetbiztonsági tanácsadóját20:45 A székházbevétel évfordulójára: mégsem kell börtönbe vonulnia egy tüntetőnek20:21 Új cigány zsarolási forma ütötte fel a fejét, magyar vállalkozásokat tehetnek így tönkre20:07 Hét és félezer polgármesterjelölt indul októberben, négyötödük függetlenként19:42 Snowden azt állítja, az oroszok megpróbálták beszervezni19:18 Fegyveres cigány rabolt ki kábítószerárus "fiatalt" - nehéz bárkit is sajnálni ebben a történetben18:45 Megint tanú: már fel is bontották a burkolatot a fideszes képviselő által ünnepélyesen átadott parkolóban18:12 Bódult nőt erőszakoltak meg Miskolcon17:51 A székházostromtól a székházi paródiáig17:07 Kiderült, hogy az egész emberiség jövőjét elárulták ma a fideszesek16:12 Négy oka is volt a nyugtalan viselkedésre a győri BMW-snek15:46 Merényletre készülő fegyveresekkel végzett az orosz terrorelhárítás15:27 Őrizetbe vettek egy svédországi férfit a dán adóhivatal elleni robbantás miatt
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Cigánybűnözés :: :: Hozzászólások

Paci és a Dikh TV szerint nem létezik cigánybűnözés és cigányterror, ezért fellépést követelnek a Mi Hazánk ellen

Reklám

Pár nap alatt ötezren írták alá az aHang kormánynak címzett nyílt levelét, amely azt kéri Orbán Viktortól és minisztereitől: akadályozzák meg, hogy "félkatonai szervezetek masírozhassanak magyarországi településeken" - írja a Zsindex.
Zoom
A szervezet munkatársai hétfőn “kézbesítették” az aláírásokat a Belügyminisztériumnak, és közleményük szerint még mindig abban reménykednek, hogy közbelép a kormány, hogy ne vonulhasson a Mi Hazánk Mozgalom és a Nemzeti Légó kedden este Törökszentmiklóson.
Emlékeztettek arra, Magyarországon a "jellemzően szegény romák lakta területeken való vonulás nagyon rossz emlékeket idéz", hiszen tíz évvel ezelőtt "éppen ilyen erődemonstrációk készítették elő a terepet a romákkal szembeni sorozatgyilkosságnak". "Most újra ártatlan embereket, köztük gyerekeket fenyegetnek szélsőségesek pusztán származásuk miatt" - hazudták.
Alább olvasható a teljes szöveg, illetve a csatlakozó szervezetek listája:
Ne masírozhassanak félkatonai szervezetek magyar településeken!
Nyílt levél a kormánynak
A Mi Hazánk mozgalom és a Betyár Sereg nevezetű szélsőjobboldali szervezet 2019.05.21-én erőt demonstráló vonulást szervez Törökszentmiklósra az általuk vélelmezett ,,cigányterror “ ellen.
A szélsőjobbos masírozások megfélemlítik, veszélyeztetik az ártatlan lakosságot, köztük gyermekes családokat. A korábban Magyar Gárda néven ismert félkatonai szervezetet már jogerősen betiltották. Szeretnénk, ha minden hasonló próbálkozást csírájában fojtanának el a hatóságok.
Úgy gondoljuk, hogy mivel a keresztény kultúrában és a magyar jogrendben nem létezik a kollektív bűnösség elve, így természetesen nem létezik “cigánybűnözés” és “cigányterror” sem. Egyéni bűncselekményekről lehet csak szó, amelyekért nem szabad kollektíven megbélyegezni honfitársaink százezreit.
Nem pártokhoz köthető milíciák dolga a rendfenntartás Magyarországon, hanem a rendőrségé.
Kérjük a magyar kormányt, hogy védje meg polgárait a szélsőjobboldali milicistáktól, akik a határainkon belül fenyegetik a magyar lakosságot.
Tisztelettel : Balogh Lajos ,,Paci”
Csatlakozó szervezetek:
Civil Kollégium Alapítvány
Dikh Tv
Duna Kör
Együtt a Hátrányos Helyzetű Emberekért Egyesület
Együtt Debrecenért Egyesület
ÉLETFA Segítő Szolgálat Egyesület
Eurom Európai Romákért Szociális, Oktatási és Kultúrális Közhasznú Egyesület
Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat
Gádoros Nagyközség Roma Nemzetiségi Önkormányzata
Kethane - Együtt Egyesület
Közös Esély Egyesület
Magyarhang Nonprofit Kft. – aHang platform
Magyarországi Roma Parlament Egyesület
Ökotárs Alapítvány
Roma Polgárjogi Mozgalom
SZÖVETSÉG a Közösségi Részvétel Fejlesztéséért
Terno Drom Egyesület
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready