A hajdúhadházi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.
A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság 09030-157/156/2019. számon körözési eljárást folytat Rékasi Balázs 16 éves hajdúhadházi lakos eltűnése ügyében.
A rendelkezésre álló adatok szerint a fiatal fiú 2019. május 30-án egy nyíracsádi lakásotthonból ismeretlen helyre távozott, azóta ismeretlen helyen tartózkodik. A felkutatására tett rendőri intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre.
Rékasi Balázs körülbelül 155-160 centiméter magas, vékony testalkatú, fekete színű haja és szeme van.

A rendőrség honlapján soron következő körözési hír pedig arról tanúskodik, hogy valamiféle szerelem lehet a levegőben a nyíracsádi lakásotthon környékén, ugyanis 09030-157/157/2019. számon pedig Sándor Vanessza Mária 16 éves nádudvari lakos eltűnése ügyében folytatnak körözési eljárást.
A fiatal lányka (és reméljük, hogy azóta nem anyuka...) szintén  2019. május 30-án, szintén a nyíracsádi lakásotthonból távozott ismeretlen helyre, azóta ismeretlen helyen tartózkodik. A felkutatására tett rendőri intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre.
Sándor Vanessza Mária körülbelül 150 centiméter magas, átlagos testalkatú, haja fekete, szeme barna színű.

Aki a fiatal párocska tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelezze a Hajdúhadházi Rendőrkapitányságnak, nehogy a július elsején életbe lépő új családtámogatási rendszer minél optimálisabb kihasználásán törje a fejét a turbékoló gerlepár.
(Kuruc.info)