2020. április 1., szerda, Hugó, Agád napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
07:32 Először volt hőhullám az Antarktiszon06:56 Több száz egyeddel ritkítja bölényállományát a Yellowstone Nemzeti Park22:55 Felhívta a mentőket azzal, hogy öngyilkos akar lenni, majd rájuk támadt - az ügyészség felfüggesztettel jutalmazná22:37 A háziorvosok nyílt levélben közlik Müller Cecíliával: nincs elég védőfelszerelésük22:32 Bulgária visszavonta a szájmaszkok kötelező köztéri viseléséről szóló rendeletet22:17 Idős rokkantnyugdíjast próbáltak kirabolni a cigányok - az utasok segítségnyújtás helyett csak szóltak nekik, hogy a purdékat a buszon felejtették22:07 Amerika átmeneti kormány létrehozását célzó javaslattal próbálkozik Venezuelában21:48 A koszovói alkotmánybíróság megsemmisítette a kijárási tilalomra vonatkozó kormánydöntést21:30 New Yorkban olyan magas a halottak száma, hogy hűtőkamionokban tárolják őket21:21 Törökország 90 ezer rabot tervez kiengedni a börtönökből20:58 Két héttel meghosszabbítja a leállást az esztergomi Suzuki20:48 Hogy ez nem Merkelnek jutott elsőként eszébe: Portugália állampolgárságot ad a sáskáknak a járványra hivatkozva20:34 A WHO továbbra is azt állítja, "nem bizonyított, hogy a tömeges maszkviselés potenciális előnnyel járna"20:12 Több mint nyolcszázzal nőtt a járványban elhunytak száma az elmúlt 24 órában Olaszországban20:00 Kapás Boglárka és Kozma Dominik is elkapta a vírust; MÚSZ: kilenc pozitív eredmény van
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Orbán minisztere a Borkai-ügyről: "mindenki azzal tölti a szabadidejét, akivel akarja"

Reklám

Több témában is kérdezték az újságírók Gulyás Gergelyt, a Miniszterelnökséget vezető minisztert a 144. Kormányinfón. Borkai Zsolt szexbotrányáról az alábbiakat nyilatkozta:
Zoom
"Átfogóan érdemes értékelni" az egész Borkai-ügyet. A legelső kérdés az, hogy hol van a magánélet határa. A vádaskodások a Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint egészen eddig nem lépték át a kampányban ilyen szinten a privát szféra határát. Ehhez azt is hozzátette: ez a Witthinghoff-ügy kapcsán is így marad. Erkölcsi szempontból elítélhető Borkai viselkedése, de az, amivel mostanában Gulyás szerint helytelenül foglalkozik a sajtó, nem a nyilvánosságra tartozik.
Aggódok, hogy kormányinfóra is lassan ki kell tenni a 18-as karikát - utalt Gulyás többször is arra, hogy szerinte a nyilvánosság jelenleg túllépett a közerkölcs és a jóérzés határain.
Mindenki azzal tölti a szabadidejét, akivel csak akarja, mondta továbbá a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Szerinte az, hogy kik szerepelnek még a felvételen, azért sem releváns, mert
a kormány nem képviseltette magát az adott alkalommal.
Gulyás szerint valószínűleg politikai okokból publikálták Borkai jachtos felvételeit, de azt állította, nem igaz, hogy a kormánynak vagy a Fidesznek korábban is tudomása lett volna ezekről a videókról.
Az adriai szexorgia semmilyen kapcsolatban nincs a kormány által hirdetett keresztény szabadsággal, állította Gulyás, aki szerint kevés dolog értelmezhető véletlenként mindabból, ami a Borkairól nyilvánosságra került felvételeken látható. Ugyanakkor szerinte
Borkainak nem kell újságírói kérdésekre válaszolnia, mert már kiállt a nyilvánosság elé, és mindent elmondott, amit erről az ügyről el lehet mondani.
A kérdések kapcsán Gulyás Gergely többször emlegetett kettős mércét, szerinte ugyanis nem egyforma mértékben foglalkoznak Wittinghoff és Borkai szexbotrányával.
(Index nyomán)
Kapcsolódó:
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready