2019. október 17., csütörtök, Hedvig napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
17:13 "Megb@szlak, csicska!" - Kibukott a keserűség az eltérő kultúrából a rasszista körforgalom miatt16:48 A hétvégén is marad a jó idő15:51 Valaki vegyi fegyvert használt Szíriában - a törökök és a kurdok egymásra mutogatnak15:22 Román késelt moldovait Budapesten14:46 Tűzrőlpattant menyecske miatt volt dolguk a mentőknek a fővárosban14:37 Jákob Péter készen áll a Jobbik átvételére14:27 Leghamarabb 25 év múlva szabadulhat a népligeti gyilkos14:13 Török-kurd összecsapás volt Hollandiában is13:45 Karácsony díszpolgárrá választatná Tarlóst - és persze Demszkyt is13:35 Megszületett a megállapodás a brit kilépésről13:12 Kigyulladt a Kolozsvár–Budapest–Bécs-vonat mozdonya12:46 Hát persze hogy senki sem mert "lázongani" Orbánnak Balatonalmádiban12:01 "Ne legyél kemény fickó! Ne legyél bolond!", írta Trump Erdogannak - a török elnök kukába dobta a levelet11:27 Tarlós bőrdzsekiben fejezte be10:51 Egymást hülyézte Trump és Pelosi Szíria és a napról napra fokozódó oroszveszély miatt
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Orbán minisztere a Borkai-ügyről: "mindenki azzal tölti a szabadidejét, akivel akarja"

Reklám

Több témában is kérdezték az újságírók Gulyás Gergelyt, a Miniszterelnökséget vezető minisztert a 144. Kormányinfón. Borkai Zsolt szexbotrányáról az alábbiakat nyilatkozta:
Zoom
"Átfogóan érdemes értékelni" az egész Borkai-ügyet. A legelső kérdés az, hogy hol van a magánélet határa. A vádaskodások a Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint egészen eddig nem lépték át a kampányban ilyen szinten a privát szféra határát. Ehhez azt is hozzátette: ez a Witthinghoff-ügy kapcsán is így marad. Erkölcsi szempontból elítélhető Borkai viselkedése, de az, amivel mostanában Gulyás szerint helytelenül foglalkozik a sajtó, nem a nyilvánosságra tartozik.
Aggódok, hogy kormányinfóra is lassan ki kell tenni a 18-as karikát - utalt Gulyás többször is arra, hogy szerinte a nyilvánosság jelenleg túllépett a közerkölcs és a jóérzés határain.
Mindenki azzal tölti a szabadidejét, akivel csak akarja, mondta továbbá a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Szerinte az, hogy kik szerepelnek még a felvételen, azért sem releváns, mert
a kormány nem képviseltette magát az adott alkalommal.
Gulyás szerint valószínűleg politikai okokból publikálták Borkai jachtos felvételeit, de azt állította, nem igaz, hogy a kormánynak vagy a Fidesznek korábban is tudomása lett volna ezekről a videókról.
Az adriai szexorgia semmilyen kapcsolatban nincs a kormány által hirdetett keresztény szabadsággal, állította Gulyás, aki szerint kevés dolog értelmezhető véletlenként mindabból, ami a Borkairól nyilvánosságra került felvételeken látható. Ugyanakkor szerinte
Borkainak nem kell újságírói kérdésekre válaszolnia, mert már kiállt a nyilvánosság elé, és mindent elmondott, amit erről az ügyről el lehet mondani.
A kérdések kapcsán Gulyás Gergely többször emlegetett kettős mércét, szerinte ugyanis nem egyforma mértékben foglalkoznak Wittinghoff és Borkai szexbotrányával.
(Index nyomán)
Kapcsolódó:
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready