2021. július 30., péntek, Judit, Xénia napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
13:02 Kutatás: sokba kerülnek Európának a nem őshonos fajok - és akkor még a zsidókról és cigányokról szót sem ejt(h)ettek12:49 Megöltek egy nőt Kőbányán12:41 A japánok legyőzésével negyeddöntős a női vízilabda-válogatott11:58 Fiatal, szóváltás és vitapartner Felsőmocsoládon - ennek az esetnek is halál lett a vége11:25 Jászapáti után11:00 Fókák megérintéséért bírságoltak meg turistákat a Hawaii-szigeteken10:37 Hamilton már el is kezdte a pedofiltörvény elleni agitálást, Vettel szivárványos cipőben érkezett10:16 Hosszú a várakozás a röszkei autópálya-átkelőnél10:09 Egy beteg halt meg, 64 új fertőzöttet regisztráltak09:28 Ismét a buszsávok használatát ellenőrizték Budapesten08:55 A címvédő brazil röplabdázók legyőzték az amerikaiakat08:10 Cseh edzője szerint Magyarország egyik legnagyobb sportembere búcsúzott07:53 Kecskeméti repülőnap: számos légi és szárazföldi bemutató szerepel a programok között07:04 A japán kormány meghosszabbítja Tokióban a rendkívüli állapotot06:45 Telegdy Ádám ötödik 200 méter háton
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Politikusbűnözés :: :: Hozzászólások

Nem kapott ötöst a ballib alpolgármester lánya, apuci bezáratta a gimnáziumot

Reklám

Nem kapott ötöst a ballib alpolgármester lánya, ezért bezáratta a gimnáziumot Újbudán! Iskolám két vezetője is megerősítette nekem ezt az elképesztő történetet a mostani balliberális összefogás kampányát vezető és alpolgármesterségre pályázó Lakos Imréről, ráadásul az egyik igazgatóhelyettes nyíltan baloldali, akihez így az ajánlásgyűjtés során hiába kopogtattam be egykori tanítványaként, s beszélgettem vele hosszan és barátilag, nem támogatta a Mi Hazánkat, de elmondása szerint erre a baloldalra sem fog szavazni, inkább távol marad a választástól – írja Facebook-oldalán Novák Előd, alább a folytatás.
Zoom
Az MSZP-s Molnár Gyula polgármestert és az akkor SZDSZ-es (ma DK-s) Lakos Imre alpolgármestert börtönbüntetésre ítélték másodfokon korrupció miatt, de végül az MSZP alkotmánybíró-jelöltje (!) a nyilvánvaló elfogultság ellenére felmenthette őket a Kúrián
Az SZDSZ-es politikusbűnözőként (az MSZP-s Molnár Gyula alpolgármestereként) korrupció miatt másodfokon hat hónap felfüggesztett szabadságvesztésre elítélt Lakos Imre kisstílű bosszúból záratta be tehát a gimnáziumi részleget, amiért lánya ott csak 4-est kapott történelemérettségin, s emiatt nem vették fel az ELTE jogi karára. Több pedagógus maga is hallotta, Lakos Imre a lánya érettségijének eredményhirdetése után bement a tanáriba, s kvázi utasításba adta, hogy márpedig gyermekének jegyét ki kell javítani. Megmondták neki, hogy erre már nincs mód, mire ő rögtön kijelentette, hogy akkor mindent megtesz a gimnáziumi részleg bezárásáért. Az alpolgármester soha többé nem fogadta el az intézmény ünnepségeire való meghívást, ami már önmagában jelzésértékű volt, de végül sikerrel is járt: megszüntették a gimnáziumi osztályokat.
A ma már csak Lágymányosi Bárdos Lajos Két Tanítási Nyelvű Általános Iskoláról van szó, ahova én is jártam egykor. Ott szerveztem életem első tüntetését az igazgatói iroda előtt, sok élmény köt oda, és felelősséget érzek az intézményért, országgyűlési képviselőként is voltam váratlan intézmény- és szúrópróbaszerű óralátogatáson ott. A nívós intézmény idén október 17-én ünnepeli fennállásának 60. évfordulóját. Vajon a Klik mikor lesz hajlandó visszaadni a kisstílű bosszúból megvont gimnáziumi jogot a neves újbudai iskolának? A Mi Hazánk Mozgalom az önkormányzatba jutva mindent megtenne érte. De Isten ments, hogy Lakos Imre most ismét alpolgármester legyen!
Politikai prostitúció: a Fidesztől a Jobbikon át a DK-ig
Fájó nekem az is, hogy a balliberálisok kampányfőnökeként szervezkedő, DK-s Lakos Imre elvtelen kiszolgálója lett Bába Szilvia is, a helyi Jobbik vezetője (pontosabban az utolsó két újbudai tagjuk egyike), aki a Jobbik központi irodavezetőjeként (fizetett alkalmazottjaként) dolgozik, illetve immár Lakos Imre táskahordója.
Zoom
Politikai prostitúció, ahogy Bába Szilvia jobbikosként Gyurcsány helytartójának, a DK-s országgyűlési képviselő László Imrének a szolgálatába állt, ráadásul Bába Szilvia korábban Fidesz-tag volt... Vannak, akik bárkivel bármire képesek... Mi viszont az ilyen emberi csalódások után sem adjuk fel, megyünk tovább egyenesen a régi úton!
Így mentette meg a balliberális politikusbűnözőket a Fidesz
Letöltendő börtönbüntetésre ítélték az MSZP-s Molnár Gyulát másodfokon a még a XI. kerület polgármestereként elkövetett hivatali visszaélés miatt nyolc hónapra, míg a szintén politikusbűnöző, SZDSZ-es alpolgármestere, Lakos Imre hat hónap felfüggesztett szabadságvesztést kapott - azonban a politikai maffia összefonódásait jól mutatja, hogy végül az MSZP alkotmánybíró-jelöltje (!) a nyilvánvaló elfogultság ellenére felmenthette őket a Kúrián!
A Fidesz "elszámoltatási" politikájára jellemző, hogy az MSZP-nek ezt a pártkötődés miatti összeférhetetlenségét eltűrték, sőt talán nem véletlenül a nyíltan MSZP-s bíróra szignálták ki harmadfokon az ügyet. Ezért korábban levélben fordultam Polt Péter legfőbb ügyészhez, valamint Handó Tündéhez, az Országos Bírósági Hivatal elnökéhez is, kérve az eset kivizsgálását (és új, elfogulatlan eljárás lefolytatását), de ők megtagadták azt. Így Molnár Gyula és Lakos Imre folytathatja, utóbbi most a balliberális összefogás egyik vezéreként, ismét alpolgármesterségre számítva. Pedig az ügyészség a fenti ügyben korábban azzal vádolta meg őket, hogy 2006-ban, a XI. kerületi Kopaszi-gát és a Lágymányosi-öböl környékén pályáztatás nélkül játszottak át magáncégnek egy 38 hektáros telket.
Zoom
A Jobbik előbb-utóbb valóban elszámoltatja a "balliberális bűnszervezeteket" - közölte a letöltendő börtönbüntetés kihirdetésekor Szabó György, a Jobbik fővárosi (ma újbudai) képviselője. Közleményében 2013-ban még úgy fogalmazott, hogy a fővárosi Demszky-korszak egyik meghatározója alakja kerül börtönbe. „A bűnöző politikus mellett kiálló MSZP-nek és a Gyurcsány-pártnak pedig egy elfogadható út maradt: beköltöznek Molnár Gyula mellé a börtönbe, mert előbb-utóbb a Jobbik valóban elszámoltatja a balliberális bűnszervezeteket" - írta Szabó György 2013-ban, ma pedig elvtelenül összefognak velük a hatalom minden áron való megszerzésének reményében. Ezért jött létre a Mi Hazánk, hogy se Gyurcsány, se Orbán korrupt rendszerét el nem fogadva mutasson harmadik utat.Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready