Bezár!
2020. augusztus 4., kedd, Domonkos napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:42 Elmarad a Triatlon Nagyhét és a világkupa-verseny Tiszaújvárosban22:10 A japán szervezők sem akarnak nézők nélküli olimpiát21:43 Észak-Korea tovább fejleszthette nukleáris fegyvereit21:28 Több ezer sebesültje és több tucat halottja van a bejrúti robbanásnak20:54 Németországban 879-cel nőtt a fertőzöttek napi száma20:22 Soha véget nem érő történet: a "kiirtottak" leszármazottait kényezteti állampolgársággal Kurz19:53 Szerdán is intenzív esőzésre figyelmeztetnek19:23 Elhagyja Spanyolországot a korrupciógyanúba keveredett volt uralkodó18:51 A "székely terroristák"18:40 Elloptak és összetörtek egy autóbuszt Fejérben18:27 A vártnál erősebben nőtt az amerikai gyáripar új megrendeléseinek értéke júniusban18:04 MÁV-Start: év végéig huszonkét légkondicionált fekvőhelyes és hálókocsi érkezik17:44 Egyre feszültebb a Minszk-Moszkva viszony, Lukasenka hazudozással vádolja az oroszokat17:18 Dudálás váltott ki csoportos idegállapotot Egerben16:42 Áldott jó ember ez a pedofil ex-nagykövet: mégis megelégszik a felfüggesztettel
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Politikusbűnözés :: :: Hozzászólások

Lackner "Évi százmillió" Csaba ragaszkodik a mandátumához, mert továbbra is a kispestieket szeretné szolgálni

Reklám

Tóth Bertalan kezdeményezte a korrupciógyanúba keveredett Lackner Csaba kispesti MSZP-s képviselő pártból való kizárását. A szocialista párt elnöke Facebook-oldalán közölte a döntést tegnap – írja a Magyar Nemzet.
– Lejárt a határidő. Miután az MSZP országos elnökségének felszólítására Lackner Csaba nem nyilatkozott az önkormányzati képviselői mandátuma sorsáról, ezért az országos etikai és fegyelmi ügyek tanácsánál kezdeményeztem Lackner Csaba pártból való kizárását, amely nyolc napon belül hozza meg a döntését – írta a pártelnök. Hozzátette: továbbra is úgy gondolja, hogy meg kell adni a lehetőséget a képviselőnek a védekezésre, de az ellene megfogalmazott vádak a közösségre nézve is súlyos terhet jelentenek, ezért tudnia kellene, mi a kötelessége.
Gajda Péter kispesti MSZP-s polgármester a Magyar Nemzetnek úgy nyilatkozott: a párt korábban megegyezett Lacknerrel, hogy a határidőig beadja párttagságáról való lemondását. Lackner Csaba azonban ügyvédjén keresztül megüzente, hogy nem kívánja visszaadni képviselői megbízatását. – Lackner Csaba a választók által október 13-án ráruházott képviselői mandátumot nem kívánja visszaadni. Tiszteletben tartja a választók akaratát. A képviselői mandátumával a kerületi lakosság érde­keit kívánja szolgálni a továbbiakban is – írta Lackner ügyvédje a kormánylapnak.
Mint ismert, a politikus körül akkor tört ki a botrány, amikor a Hír TV és a Magyar Nemzet nyilvánosságra hozta azokat a felvételeket, amelyeken Lackner Csaba beszél saját és párttársai korrupciógyanús ügyletei­ről. A kép- és hanganyagokon a szocialista politikus szájából botrányos mondatok hangzanak el. – Aki az önkormányzati politikában nem keresi meg az évi százmillió forintot, az hülye – mondta egyebek mellett a képviselő. Saját anyagi helyzetéről azt állította, hogy havi másfél millió forintot keres, párttársa, Kránitz Krisztián vagyonát pedig 200-250 millió forintra becsülte. A politikusok vagyonnyilatkozatai nem tükrözik ezeket a számokat. Lackner szavai szerint egy ügyletből Kránitz 12 millió forintot, míg Gajda Péter polgármester hárommillió forintot kapott.
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready