Bezár!
2020. május 27., szerda, Hella, Gyula, Szörényke napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:35 Az Egyesült Államok több tagállamában emelkedett a fertőzöttek száma22:12 Cseh statisztikai hivatal: a járvány áldozatai kétharmadának halálát nem a Covid-19 okozta21:54 LMP (!): a kormány határozottan álljon ki a külhoni magyarok védelme érdekében!21:48 Szijjártó: "Szlovákia" oda-vissza átengedi területén a magyarokat és a cseheket21:37 Cigány jókívánság a megemlékezőknek: ahány mécsest meggyújtotok, a családotokra gyújtsátok!21:07 Az igazságos Trianon - avagy a zsidó, aki szorgalmasan gondoskodik arról, hogy ne feledjük, mennyire nem éreznek sorsközösséget velünk20:38 Az olaszországi tartományok egynegyedében egyetlen új fertőzöttet sem diagnosztizáltak20:16 Francia kutatók szerint a kevésbé fertőzötteknél is kialakul immunitás19:38 Itt tartunk az őszödi beszéd után 14 évvel19:20 Februárban rúgták ki a hódmezővásárhelyi polgármesteri hivatalból a jogászból lett szegedi "postarablót"19:01 A beszéd - Apponyi a magyar ügy védelmében - történelmi dráma a Duna TV-n június 4-én18:51 A Borussia Mönchengladbach sportszerű szurkolótábora18:22 Moszkva lopakodó hadászati bombázó fejlesztésébe kezdett18:05 A "kölcsönös tisztelet": Szijjártó látogatása napján alázták meg újra az erdélyi magyarságot Bukarestben17:45 Akik eddig a világleállítás környezettisztító hatásának örvendeztek, most ismerkedhetnek a koronás szemeteléssel
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Míg a baloldal Erdogan látogatása miatt őrjöngött, a kispesti szocialista polgármester Erdogannével pózolt

Reklám

Közel 10 éves testvérvárosi kapcsolat köt minket a török nagyvároshoz, Isztambul-Pendikhez. Számtalan kulturális és diákcsere programot szerveztünk már a vezetőkkel és a Yunus Emre Intézettel. Így esett Emine Erdoğan asszony választása ma a Kispesti Szivárvány óvodára, ahol kollégáimmal fogadtam. Több mint 10 millió forintot hozott az itt zajló török-magyar programok keretében az intézmény eszközfejlesztéséhez és további felújításához, amit ezúton is köszönünk! – írja büszkén Facebook-oldalán Gajda Péter, Kispest MSZP-s polgármestere.
Zoom
Emine Erdogan véletlenül annak Recep Tayyip Erdogan török elnöknek a felesége, akinek a látogatása miatt sorban állnak az elvtársak szörnyülködni, népirtózni és diktátorozni, de az asszony a gyerekekkel pózolásba belefért.
Az Index például így emlékezett meg az egykor az MSZP-vel és a DK-val is kokettáló, de végül momentumosként kiteljesedő Nagy Blanka délutáni gyerekgyilkosozó Széll Kálmán téri beszédéről:
Az első felszólaló Nagy Blanka, az ellenzéki tüntetések diákfelszólalója volt, aki azt mondta, hogy most nem aktivistaként van jelen, hanem emberként, mert azt a fajta embertelenséget, amit Orbán képvisel Erdogan fogadásával, az elfogadhatatlan. Mint mondja, ma rettenetesen undorító dolog folyik Budapest utcáin, mert itt van Erdogan, akinek minden egyes lépéséhez száz meg száz vércsepp tapad. Szerinte Orbán nézetei nem egyenlőek a magyar emberek nézeteivel. "A nemzeti érdek nem azt jelenti, hogy gyerekeket gyilkolunk le!" A fideszesek sem engedhetik meg maguknak, hogy egy népirtáshoz asszisztáljanak, mondta.
Maga az MSZP ezt írta hivatalos Facebook-oldalán:
A magyar népnek mindig sokba kerül, ha Orbán illiberális államok vezetőivel találkozik. Ma a török elnök érkezik a Budai várba, s az eddigi fegyver és energia üzleteik után, ki tudja még minek az árát fizetteti meg a Fidesz elnöke a magyarokkal.
Az biztos, a volt megszálló országok és azok vezetői jól járnak, a Fideszesek hatalmasat szakítanak, a magyar nép pedig évtizedekig nyögi ezt. El kell zavarni a hazánkat gyarmati sorba taszító Orbánt!
Szerencsére a 10 millió nem taszította gyarmati sorba Kispestet, elvégre Gajda korábbi embere, Lackner Csaba szerint, aki önkormányzati képviselőként nem tesz félre 100 milliót évente, az hülye. Elvekkel pedig éppen annyival rendelkeznek, mint az ellenük (is) létrejött, de velük összeálló pártocskák.
(Kuruc.info)
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready