2020. június 2., kedd, Kármen, Anita, Csilla napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
17:02 Mirkóczki "amit 2010 előtt mondtunk, nem volt igaz" Ádám is elhagyja a süllyedő hajót - de nem azért...16:47 Most épp az ún. Szlovákiával dúl a szerelem, még az is kiderült, hogy Pozsonynak szívügye a felvidéki magyarság16:16 Vajon csak a Mi Hazánk megemlékezésétől rendült meg az ORÖ, vagy Rácz László szexuális szokásai is megérintették őket?16:03 "Semlegesítik" Hitler szülőházát a szellemiségétől ma is rettegő demokraták15:46 Egy kis nosztalgia az őszödi beszéd évfordulójának árnyékában: az MSZP frakcióvezetője azt szerette volna, ha újra oszlatják a rendőrök a "rasszistákat"15:31 Találós kérdés: honnan lesz Nike-cipője a niggernek?15:22 Felmérés: nincs olyan magyar, aki ne úgy gondolná, hogy a trianoni diktátum igazságtalan és túlzó volt15:08 Salvini: számunkra Magyarország példakép14:35 Ha nem cigány témáról van szó, még Balognak is vannak értelmes gondolatai14:29 Ausztráliában is beindította a tüntetéshullámot az amerikai néger halála14:13 Száz néptáncos közös előadása emlékeztet a diktátumra a Hősök terén13:54 Rablóink rokonszenve: legkevésbé az oláhok és a rácok kedvelnek minket - az érzés kölcsönös13:34 Lesz Himnusz június 4-én a zsidó/ballib tévékben és rádiókban? Hamarosan kiderül13:22 Országos tisztifőorvos: a járvány egyértelműen lecsengőben van12:45 15 évesen már el volt tiltva a vezetéstől, de hajtotta a vére a "fiút"...
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Cigánybűnözés :: :: Hozzászólások

Íme egy elrettentő büntetés az intézetis terror visszaszorítására: késes támadásért felfüggesztett

Reklám

Az Egri Törvényszék a fiatalkorú "J. R." vádlottat súlyos testi sértés bűntettének kísérlete, társtettesként elkövetett lopás vétsége és lopás vétségének kísérlete miatt nyolc hónap fiatalkorúak fogházában letöltendő büntetésre ítélte, melynek a végrehajtását egy év hat hónap próbaidőre felfüggesztette, és megállapította, hogy a fiatalkorú vádlott a próbaidő alatt pártfogó felügyelet alatt áll.
Zoom
Illusztráció (forrás: Police.hu)
A törvényszék által megállapított tényállás szerint a 16 éves fiatalkorú vádlott 2015. július 13-án a kerecsendi lakásotthonban "szóváltásba keveredett" a kiskorú sértettel, akit először kétszer állon ütött, majd elgáncsolta, és tarkón ütötte őt.
A sértett próbált a bántalmazásból kiszabadulni, és kérte a vádlottat, hogy fejezze be a bántalmazását. A vádlott a sértett bántalmazását abbahagyta, és a közeli konyhába szaladt, ahol felkapott egy 14 centiméter pengehosszúságú hegyes kést, mellyel a sértett után ment, akit a nyakánál fogva a falhoz szorított, míg a jobb kezében tartotta a kést.
A vádlott a kést szúrásra a sértett felé lendítette, ekkor azt az egyik nevelő kicsavarta a vádlott kezéből, és így megakadályozta sérülés keletkezését. Ezt követően a vádlott tovább folytatta a sértett bántalmazását, és a sértettel tovább dulakodtak.
Az ítéletet az ügyész, a vádlott és a védője tudomásul vették. Az ítélet jogerős - közölte honlapján a bíróság.
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready