2020. április 1., szerda, Hugó, Agád napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
10:37 Kína holdjárója már több mint 424 métert haladt előre a Hold távoli oldalán10:12 Rajzfilmhős lett Puskás Ferencből, íme az első rész09:52 New Yorkban olyan magas a halottak száma, hogy hűtőkamionokban tárolják őket09:48 Újra megnyílt a balassagyarmati határátkelő az ingázók előtt09:37 Türkmenisztánban a torkánál ragadták meg a kérdést: egyszerűen "betiltották" a koronavírust09:17 Egy louisianai szektavezérnek "Isten azt mondta", ne törődjön a járvánnyal09:01 Tizenhárom éves fiú a koronavírus legfiatalabb brit áldozata08:50 Fagyos idővel indult az április Erdélyben08:45 Még a végén a macskák számára is kijárási tilalmat rendelnek el08:31 Mától új menetrend szerint közlekednek a budapesti tömegközlekedés járatai08:04 Trump szerint "nagyon fájdalmas két hét" vár az amerikaiakra07:43 Meghalt négy beteg, 525-re nőtt az azonosított fertőzöttek száma, minden megyében van koronavírusos07:32 Először volt hőhullám az Antarktiszon06:56 Több száz egyeddel ritkítja bölényállományát a Yellowstone Nemzeti Park22:55 Felhívta a mentőket azzal, hogy öngyilkos akar lenni, majd rájuk támadt - az ügyészség felfüggesztettel jutalmazná
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Kulcsár Gergely nagyon rossz lóra tett: azt hitte, a cipős akció után számíthat Auschwitz Peti együttérzésére

Reklám

Etikai eljárást kezdeményez a Jobbik a párt Hajdú-Bihar megyei közgyűlési képviselője, Kulcsár Gergely ellen, miután az nemrég a párt felszólítása ellenére közölte: nem hajlandó visszaadni mandátumát, tudta meg az Azonnali.
Zoom
A nagy antiszemitának persze nem esett nehezére zsidó pártokkal közösen indulni...
Az, hogy Kulcsárt felszólítsák, mondjon le a Hajdú-Bihar megyie közgyűlésbeli mandátumáról, a legelső dolga volt a Jobbik januárban megválasztott, Jakab Péter vezette elnökségnek. „Kulcsár Gergely már évek óta méltatlan arra, hogy képviselőként szolgálja a nemzetet és a közösségünket. Az előző elnökségnek a felelőssége lett volna, hogy megtegye vele kapcsolatban azt, amit az új vezetőség most pótolt” – nyilatkozta akkor erről Jakab.
A Jobbik akkor azt állította a Dehírnek, Kulcsár pénzért hajlandó csak lemondani a mandátumáról. Ezzel kapcsolatban azt írta a lapnak a politikus: „Továbbra is hajlandó vagyok lemondani a mandátumomról, ha a Jakab Péter egyáltalán szóba állna velem, mint munkavállalójával, és meg tudnánk beszélni azt, hogy 16 évnyi szolgálat után mi jár egy öt gyereket nevelő családapának. Tehát, helyretéve a csúsztatásokat: munkavállalóként és családapaként kértem együttérzést és segítséget a párttól, amit 16 évig szolgáltam.” A Jobbik viszont nem volt hajlandó fizetni.
Az ügyben fejlemény kedden este történt, mikor Kulcsár jelezte közleményében: „a képviselői munkámat az egyetlen eskümhöz híven folytatni kívánom. Az engem ért jogtalanságok és igazságtalanságok ellen a párt tagjaként tovább harcolok, de ezt a Jobbik belügyének tekintem, ezért a sajtónak nem kívánok nyilatkozni ez ügyben.”
A Jobbik erre úgy reagált, hogy a Jakab Péter-elnökség egyik első intézkedéseként lemondásra szólította fel Kulcsár Gergelyt. „Miután ennek a képviselő a mai napig nem tett eleget, a Jobbik elnöksége etikai eljárást kezdeményezett Kulcsár Gergely ügyében.”
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready