2020. április 7., kedd, Hermann, Árpád napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
19:50 Belügyminiszteri sci-fi: Pintérék zongora-hangverseny megtekintésére buzdítják a cigányokat19:34 Már a román belügyminiszter is arról beszél, hogy szép számmal van bűnöző a hazatérő "vendégmunkások" között19:20 Tizenhétezer fölött a halottak száma Olaszországban18:58 Nem igaz, hogy járvány van, a koronavírus nem is létezik - híresztelte két borsodi észlény18:28 Kreml: elfogadhatatlan, hogy Amerika "privatizálni akarja" a világűrt17:50 Mégsem tétlenkedik e nehéz helyzetben az Európai Bizottság: elmondták, hogy nem szabad közegészségügyi kockázatként tekinteni a szuperhigiénikus cigányságra17:33 Franciaországban 45 százalékkal visszaesett a bűnözés a karantén hatására17:20 Történelmi csúcsra emelkedett a munkanélküliségi ráta Norvégiában17:13 Olasz statisztikai intézet: lehetetlen a válság következményeit felmérni16:51 FFP2 maszk itt készleten, gyors kiszállítással! Most csak 4990 Ft / 2 darab (x)16:21 Kamatot emelt a jegybank, 3000 milliárd forint értékben szállnak be a gazdaságvédelembe16:00 Olasz színészek szavalják magyarul Reményik Sándor ma is aktuális háborús versét15:51 Szijártó János: Meddig maradunk?15:37 A vörös április - 200215:12 Boris Johnson nem szorul lélegeztetésre, tüdőgyulladása sincs
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

MSZP-elnök: Gyurcsányék tényleg próbálják átcsábítani az embereinket

Reklám

Az MSZP elnöke kijelentette: nem tartja valószínűnek, hogy ő fogja lekapcsolni a lámpát, „mert a Magyar Szocialista Párt volt, van és lesz”. Arra a kérdésre, hogy mitől lesz, a pártvezető az ATV-ben azt mondta, attól a politikától, amit elkezdtek most építeni. Egy új stratégia kidolgozását említette, és azt, hogy ezért országjárásba kezdtek. Szerinte ugyanis nem csak a Facebookon kell kommunikálni az emberekkel, hanem saját szemmel kell látni dolgokat.
A közelmúltban történt átlépésekről elmondta: ez nem róla vagy az átlépőkről szól, hanem a baloldaliságról, a kötődésről. Azt persze nem rejtette véka alá, hogy vannak a szocialista pártban olyan politikusok is, akik egyéni érdekeik mentén hozzák meg a döntéseiket. „Ez egy értékválasztás, azt gondolom, és nyilván engem emberileg nagyon megviselt ez a dolog” – vallott személyes érzelmeiről az MSZP elnöke. Hozzátette: Szaniszlót és Kisst a barátainak tartotta, de már túl van a csalódottságon.
Arról viszont beszélt, hogy tényleg van a sajtóban csak „DK-s csábítás” néven emlegetett jelenség, információi szerint Gyurcsány Ferenc pártjának képviselői tényleg megkeresik pártja tagjait. „Vannak, akik ilyen visszajelzést küldenek, nekem is személyesen, nem csak polgármesterek, képviselők is” – erősítette meg a sajtóban megjelent találgatásokat. Arról, hogy miről beszélnek a DK-s politikusok, Tóth úgy fogalmazott egy válaszában: „Nem tudom, hogy mit ígérnek, és mivel fűzik őket, nekünk ott van a baloldaliságunk, a közösségünk, ami nagyon sok embert összetart ebben a pártban.” Kijelentette: továbbra sem tartja jó ötletnek azt az ellenzéki oldalon, „ha egymástól akarjuk elhalászni a politikus társakat”.
(Mandiner nyomán)
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready