2020. május 30., szombat, Janka, Zsanett, Vászoly napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
17:38 Rendelőben lopott telefont ez a fiatalember17:21 Tévéseket robbantottak fel Kabulban16:59 Már Bugárnak sem volt bőr a képén tovább ragaszkodni a pártelnöki székéhez16:40 Von der Leyen és Borrell a WHO-ban maradás mellett győzködi Trumpot16:24 Jeruzsálemben egy autista palesztint szabályosan kivégeztek a kiválasztottak16:13 Drogos Tamás kórházba szállítás közben a mentősökre támadt15:54 Az Osztrák Nagydíjjal indulhat a Forma-1-es szezon15:37 Babis holdingja szárnyal: háromszorosára hízott az Agrofert profitja15:11 Hongkong Peking-barát igazságügyi minisztere: "szó sincs az autonómia korlátozásáról"14:55 "Akkor is tudnunk kell, hogy az Isten jó, és jót akar népének"14:34 Foggal-körömmel-vascsővel ragaszkodott az autójához egy meglett komáromi férfi13:56 Párizs, Berlin és London is Washington miatt szomorú13:35 Bulgáriából is zökkenőmentesebb a hazatérés, akkor is, ha a tolvajállamon keresztül történik az utazás13:12 Megbüntettek egy hazudozó román magyargyűlölőt, aki tankokat is bevetne a székelyek ellen12:57 Kiengedték a fegyházból Kaiser Edét, a móri mészárlásért tévesen leültetett bűnözőt
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Koronavírus :: :: Hozzászólások

Mi Hazánk: támogatni kellene, nem elvonni az önkormányzatoktól

Reklám

A Mi Hazánk elfogadhatatlannak tartja az önkormányzatokat érintő elvonások tervét. A járványügyi helyzet miatt a már eddig is alulfinanszírozott önkormányzatokra a korábbiaknál nagyobb teher hárul, ezért nem elvonni, hanem támogatni kellene őket - áll a párt közleményében.

Az önkormányzatisággal és a helyi költségvetésből nehezen gazdálkodó településekkel nem kellene trollkodni csak azért, hogy a ballibeket bosszantsák... - Komáromnak például Mária Terézia adományozott komoly jelentőséggel bíró szabad királyi városi rangot (kép: felvidek.ma)
Örömmel nyugtázzuk, hogy a kormány elfogadta a multikra és a bankokra vonatkozó szolidaritási különadóról szóló elképzelésünket, ezt természetesen támogatjuk. Ugyanakkor felhívjuk a kormány figyelmét arra, hogy azokat, akik a legtöbb pénzt keresik most a járványügyi helyzetnek köszönhetően, vagyis a digitális multikat, mint például a Facebook, valamint a távközlési cégeket kifelejtette a javaslatából. Az önkormányzatok csődbe juttatása helyett ugyancsak javasoljuk, hogy a magyar óriáscégek is vegyenek részt a közteherviselésben.
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready