2020. május 30., szombat, Janka, Zsanett, Vászoly napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
20:26 Észak-Macedóniában az elmaradt választások miatt kellett meghosszabbítani a rendkívüli állapotot19:40 Gázsprére volt szüksége a rabláshoz a pesterzsébeti félszerzetnek19:23 Negyvenhét afrikai Kolumbuszt mentettek ki a Kanári-szigeteknél19:04 Gyöngyöspatai csoda: 11-re már végez a leckével az összes purdé, csak a tanároktól nem tudnak tanulni18:52 Konronavírus-fertőzött lett a belga királyi unokaöcs18:37 Adminisztratív értelemben is véget ért a járvány Szlovéniában18:16 Gyurcsány bizonyult a 2019-es év legbőkezűbb pártmecénásának17:57 Lengyelországban nem kell már maszkot viselni a szabadban és az éttermekben17:38 Rendelőben lopott telefont ez a fiatalember17:21 Tévéseket robbantottak fel Kabulban16:59 Már Bugárnak sem volt bőr a képén tovább ragaszkodni a pártelnöki székéhez16:40 Von der Leyen és Borrell a WHO-ban maradás mellett győzködi Trumpot16:24 Jeruzsálemben egy autista palesztint szabályosan kivégeztek a kiválasztottak16:13 Drogos Tamás kórházba szállítás közben a mentősökre támadt15:54 Az Osztrák Nagydíjjal indulhat a Forma-1-es szezon
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Veszélyhelyzet miatt bezárt iskolába is megpróbáltak betörni

Reklám

A Szegedi Járási Ügyészség indítványára a nyomozási bíró letartóztatott két férfit, akik 2020. március 29. és április 1. között – többek között – egy bezárt iskolába is be akartak törni.
A járási ügyészség indítványa szerint a többszörösen büntetett előéletű, a gyanú tárgyát képező cselekményeket különös visszaesőként elkövető gyanúsítottak az elmúlt héten Szegeden 2 magánszemély lakásába surrantak be. Egy alkalommal éjjel, egyszer pedig a kora délutáni órákban használták ki a sértettek figyelmetlenségét, és lopták el pénztárcáikat a bennük levő okiratokkal és bankkártyákkal együtt.
Ezt követően több boltban cigarettát és más egyebek mellett energiaitalt kíséreltek meg vásárolni a lopott bankkártyákkal, volt, ahol sikerrel is jártak, de előfordult, hogy a terminál elutasította a tranzakciót.
Március 29-én délutánján az egyik belvárosi szegedi iskolába próbáltak meg betörni úgy, hogy a kerítésen átmászva a karbantartó épület ablakát egy betondarabbal betörték, majd az iskola épületében értéktárgyak után kutattak. A riasztó megszólalt, így a férfiak az összekészített konyhai szagelszívókat hátrahagyva a helyszínről elmenekültek.
A szabálysértési értékre, üzletszerűen, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntette és más bűncselekmények miatt indult eljárásban az ügyészség a bűnismétlés, és egyikük esetében a szökés, elrejtőzés veszélye miatt tett indítványt a letartóztatás elrendelésére. Mindkét gyanúsított többszörösen büntetett előéletű, velük szemben vagyon elleni bűncselekmények miatt jelenleg is több eljárás van folyamatban, egyikük állandó lakó- vagy tartózkodási hellyel sem rendelkezik.
A bíróság az ügyészi indítványnak helyt adva mindkét gyanúsított letartóztatását egy hónapi időtartamra elrendelte - közölte honlapján az ügyészség.
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready