Milyen érdekes, hogy a balliberálisoknak mindig a keresztény (és magyar, heteroszexuális, tehát normális) emberek hitével, nemzeti öntudatával támad kedve gúnyolódni. Most éppen a ballib ideológiai zászlóshajójában, a Népszavában jelent meg egy - minden jel szerint nem keresztény, és talán nem is heteroszexuális - karikaturista, Pápai Gábor rajza, amelyen a keresztre feszített Jézus és Müller Cecília látható, ahogy utóbbi azt mondja: "Alapbetegsége függőséget okozott" - írja honlapján Toroczkai László Mi Hazánk-elnök. Alább a folytatás.
Zoom
A bátor Pápai Gábor rajza
Függetlenül attól, hogy a Müller Cecília-féle operatív sajtótájékoztatókon néha tényleg látszik és elhangzik olyan is, ami mosolyt csalhat az arcunkra, egy fontos megállapítást muszáj tennünk: Pápai Gábor nem nagyon szokott viccelni muszlimokkal, talán azért sem, mert az elvtársait, a párizsi Charlie Hebdo karikaturistáit ért muszlim terrortámadás után a tévéképernyőn sírásra görbülő szájjal mondta, hogy "nem fél". Pápai valami titokzatos oknál fogva, a zsidók vallásán sem gúnyolódik soha. Ebben az esetben aligha a félelem, inkább valami más tartja vissza. Sőt, a migránsinvázió idején neki a kormány kicsit egybites óriásplakátjai kapcsán is a zsidóüldözés, egyenesen a száz évvel ezelőtti numerus clausus jutott eszébe.
Zoom
Egy korábbi gettóhumor ugyanattól a "művésztől"
Mivel rajzolni nem tudok, a párbajt pedig betiltották, ezért inkább feljelentem ezt a nyomorult karikaturistát a vallásgyalázás miatt.
(Forrás: Toroczkai.info)