Bezár!
2020. augusztus 14., péntek, Marcell napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:38 Összeborultak Gyurcsány körül a ballibek: minden körzetben egy jelöltet indítanak22:14 London 2012 - eddig 139 doppingesetre derült fény21:42 Az Egyesült Arab Emírségek békemegállapodást kötött Izraellel - azt hazudják, ez menti meg Palesztinát21:23 WHO-szakértő: a lazább magatartásnak is köszönhető a járvány újabb előretörése21:05 Vicces jenkik: ők mindenhol beavatkoznak, de ha más teszi, akkor "aggódni" kezdenek19:44 Bejrút: az FBI is részt vesz a nyomozásban19:14 Letartóztatták Azerbajdzsán szerbiai nagykövetét18:52 Moszkva: külső erők próbálják destabilizálni Fehéroroszországot18:31 Horvátországban új rekordot döntött a fertőzöttek száma17:50 Raktárba került jobboldaliság: anarcho-kommunistákat pénzel a kormány17:22 Egymillió alá csökkent az első alkalommal munkanélküli segélyt kérők száma az Egyesült Államokban16:56 Romániában ismét csúcsot döntött a napi megbetegedések és elhalálozások száma16:35 Szükségállapotot vezettek be a libanoni fővárosban16:07 Mindenki megnyugodhat: Biden alelnöke ugyan színes, de a családja zsidó, és támogatja Izrael telepespolitikáját is15:47 Netanjahu: az Egyesült Államok állította le az annektálást
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Ezúttal a sneiderista hatvani Jobbik számolta fel magát a jákobinus besúgóhálózatra hivatkozva

Reklám

Hatvan ugyanis Sneider Tamás korábbi pártelnök választókerületi székhelye volt. A Facebook-oldalon egykori választókerületi asszistense Rákócziné Lózs Csilla osztotta meg ma a hírt. A közösségi oldalán a borítókép is sokat mondó: Sneider mellett Varga-Damm Andrea "ékesíti".
Alább a "nem vagyunk hajlandók asszisztálni" fordulatot ez alkalommal sem nélkülöző bejegyzés (bár másokkal szemben legalább a gyurcsányosodást nem kifogásolták téli álomból felébredtként 2020-ban):
A múlt héten feloszlott ludasi és nagyúti szervezetek után mi hatvani jobbikosok is úgy döntöttünk, hogy nem toljuk tovább Jakab Péter és pitiáner bandájának a szekerét. A Jobbik hatvani alapszervezete ezennel megszűnt, tagjaink pedig kilépnek a pártból.
Nem vagyunk hajlandóak asszisztálni a párt további rombolásához, nem kérünk a hazug körlevelekből, és nem kérünk az elnökség képmutató viselkedéséből.
Nem kérünk az ávós módszereket megszégyenítő besúgóhálózatból sem, akik hűen szolgálják ki az új jobbikos nagyurak minden vágyát, és távolíttatják el a pártból azokat, akiknek nem tetszik Jakabék rombolása.
Sajnáljuk, hogy a haszonlesők ide juttatták ezt a sokkal szebb napokat megélt közösséget.
Adjon az Isten szebb jövőt!
egykori Jobbik Hatvan
Zoom
A neojobbikos Bundás Andi, aki Vona lélekelvétele közben lehetett valaki a pártban, hozzászólásban panaszkodik a lélekből való jobbikosok hiányára (amiben igaza van, csak ezt éppen ő nem értheti):
Zoom
További érdekesség, hogy néhány napja sneideres-bundás összejövetelt szerveztek, ahol állításuk szerint három megyei Jobbik-alapszervezet is részt vett bizonyos szinten.
Két kép a már nem csak Sneiderért rajongó hölgyről:
Zoom
Zoom
Ironikus, hogy Rákócziné bejelentésével gyakorlatilag egy időben éppen ezt a képet tette közzé a saját magát szeletelő párt központi Facebook-oldala:
Zoom
Jákobék olyan "jól" csinálják, hogy éppen ők tűnhetnek a leginkább szalámizni érkezett ügynöknek...
(Kuruc.info)
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready