Hatvan ugyanis Sneider Tamás korábbi pártelnök választókerületi székhelye volt. A Facebook-oldalon egykori választókerületi asszistense Rákócziné Lózs Csilla osztotta meg ma a hírt. A közösségi oldalán a borítókép is sokat mondó: Sneider mellett Varga-Damm Andrea "ékesíti".
Alább a "nem vagyunk hajlandók asszisztálni" fordulatot ez alkalommal sem nélkülöző bejegyzés (bár másokkal szemben legalább a gyurcsányosodást nem kifogásolták téli álomból felébredtként 2020-ban):
A múlt héten feloszlott ludasi és nagyúti szervezetek után mi hatvani jobbikosok is úgy döntöttünk, hogy nem toljuk tovább Jakab Péter és pitiáner bandájának a szekerét. A Jobbik hatvani alapszervezete ezennel megszűnt, tagjaink pedig kilépnek a pártból.
Nem vagyunk hajlandóak asszisztálni a párt további rombolásához, nem kérünk a hazug körlevelekből, és nem kérünk az elnökség képmutató viselkedéséből.
Nem kérünk az ávós módszereket megszégyenítő besúgóhálózatból sem, akik hűen szolgálják ki az új jobbikos nagyurak minden vágyát, és távolíttatják el a pártból azokat, akiknek nem tetszik Jakabék rombolása.
Sajnáljuk, hogy a haszonlesők ide juttatták ezt a sokkal szebb napokat megélt közösséget.
Adjon az Isten szebb jövőt!
egykori Jobbik Hatvan
Zoom
A neojobbikos Bundás Andi, aki Vona lélekelvétele közben lehetett valaki a pártban, hozzászólásban panaszkodik a lélekből való jobbikosok hiányára (amiben igaza van, csak ezt éppen ő nem értheti):
Zoom
További érdekesség, hogy néhány napja sneideres-bundás összejövetelt szerveztek, ahol állításuk szerint három megyei Jobbik-alapszervezet is részt vett bizonyos szinten.
Két kép a már nem csak Sneiderért rajongó hölgyről:
Zoom
Zoom
Ironikus, hogy Rákócziné bejelentésével gyakorlatilag egy időben éppen ezt a képet tette közzé a saját magát szeletelő párt központi Facebook-oldala:
Zoom
Jákobék olyan "jól" csinálják, hogy éppen ők tűnhetnek a leginkább szalámizni érkezett ügynöknek...
(Kuruc.info)