Bezár!
2020. július 4., szombat, Ulrik napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
14:29 Túl feltűnőek voltak a 12-0-s eredmények az örmény másodosztályban14:12 Budaházy: Július 4.14:03 "Ki a székely himnuszt a Parlamentből, le a székely zászlót a Parlamentről!" - követeli a Horthy-szobor megrongálását vállaló hisztérika13:58 Gyorsul a járvány terjedése Indiában és Japánban13:41 Gaudi: az új rendszer szakított a nemzetellenességre épülő iránnyal, de a gárdisták üldözését folytatta13:25 Több mint 900 új fertőzöttet regisztráltak Ukrajnában13:08 Baleset miatt torlódás van az M7-esen Érdnél12:39 MÁV: a vonat nem játék - közleményben figyelmeztetik a csínytevőket12:21 Így támad az antirasszista kölyökniggerhorda11:57 Többtucatnyi halálos áldozata van az indiai átvizeknek11:36 Országos halünneppé tennék július második szombatját11:05 Rasszista metrómegállót füleltek le Berlinben10:48 Bolsonaro megvétózta a kötelező maszkvislést előíró törvényt, módosításokat kér10:33 Felborult egy román országjelzésű kisbusz az M7-esen - egy halott, 8 sérült10:16 Földcsuszamlások és árvizek pusztítanak Dél-Japánban - tucatnyian eltűntek
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Ezúttal a sneiderista hatvani Jobbik számolta fel magát a jákobinus besúgóhálózatra hivatkozva

Reklám

Hatvan ugyanis Sneider Tamás korábbi pártelnök választókerületi székhelye volt. A Facebook-oldalon egykori választókerületi asszistense Rákócziné Lózs Csilla osztotta meg ma a hírt. A közösségi oldalán a borítókép is sokat mondó: Sneider mellett Varga-Damm Andrea "ékesíti".
Alább a "nem vagyunk hajlandók asszisztálni" fordulatot ez alkalommal sem nélkülöző bejegyzés (bár másokkal szemben legalább a gyurcsányosodást nem kifogásolták téli álomból felébredtként 2020-ban):
A múlt héten feloszlott ludasi és nagyúti szervezetek után mi hatvani jobbikosok is úgy döntöttünk, hogy nem toljuk tovább Jakab Péter és pitiáner bandájának a szekerét. A Jobbik hatvani alapszervezete ezennel megszűnt, tagjaink pedig kilépnek a pártból.
Nem vagyunk hajlandóak asszisztálni a párt további rombolásához, nem kérünk a hazug körlevelekből, és nem kérünk az elnökség képmutató viselkedéséből.
Nem kérünk az ávós módszereket megszégyenítő besúgóhálózatból sem, akik hűen szolgálják ki az új jobbikos nagyurak minden vágyát, és távolíttatják el a pártból azokat, akiknek nem tetszik Jakabék rombolása.
Sajnáljuk, hogy a haszonlesők ide juttatták ezt a sokkal szebb napokat megélt közösséget.
Adjon az Isten szebb jövőt!
egykori Jobbik Hatvan
Zoom
A neojobbikos Bundás Andi, aki Vona lélekelvétele közben lehetett valaki a pártban, hozzászólásban panaszkodik a lélekből való jobbikosok hiányára (amiben igaza van, csak ezt éppen ő nem értheti):
Zoom
További érdekesség, hogy néhány napja sneideres-bundás összejövetelt szerveztek, ahol állításuk szerint három megyei Jobbik-alapszervezet is részt vett bizonyos szinten.
Két kép a már nem csak Sneiderért rajongó hölgyről:
Zoom
Zoom
Ironikus, hogy Rákócziné bejelentésével gyakorlatilag egy időben éppen ezt a képet tette közzé a saját magát szeletelő párt központi Facebook-oldala:
Zoom
Jákobék olyan "jól" csinálják, hogy éppen ők tűnhetnek a leginkább szalámizni érkezett ügynöknek...
(Kuruc.info)
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready