Bezár!
2020. október 22., csütörtök, Előd napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
14:33 Ebben a karrierben is nagyon mélyen rejtőzik az erő forrása14:14 Buzeránsaink hétköznapi hősei: a családapa, aki szoknyában és magassarkúban jár munkába13:58 Dunaújváros: "méltó helyet" keresnek a "békéért harcoló" Vörös Hadsereg emlékművének13:40 A 2006-os tankvezető ágyúval ad le díszlövést október 23-án a Mi Hazánk rendezvényén13:33 Őrizetbe vették a szlovák különleges ügyészség vezetőjét13:01 A trükk, amivel autód kisebb horpadásai eltűnnek (x)12:41 Őrizetben a milliárdos üzletembert elégető cigány bűnbanda egyik tagja - társai vígan élik világukat12:20 Intenzív osztályra került Belgium zsidó külügyminisztere12:00 A bűnöző Czeglédy havi 1,4 milliós közmegbízatásának felmondását kezdeményezte a Mi Hazánk11:44 A Decathlon is letiltotta a Kuruc.info elérését11:32 Az ENSZ-tilalom ellenére észak-koreaiak tízezrei dolgoznak feketén Kínában a japán sajtó szerint10:58 December 15-ig elfogadják a diákigazolványokat a BKK járatain10:10 Az eddig ismertnél is súlyosabb a Gyurcsány-Jákob-banda bűne: Hadházyék azzal támadnak vissza, hogy portálunkról idézett az a Bíró László, aki mellett a végsőkig kiálltak09:37 Januártól megkezdődik a 13. havi nyugdíj visszaépítése09:11 Meghalt 46 beteg, 2032-vel nőtt a fertőzöttek száma
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Szoborvédő akciócsoportot szervez a Mi Hazánk

Reklám

Szoborvédő akciócsoportot szervez a Mi Hazánk, és a turulszobor névtelen közterületének a Turul tér név adását kezdeményezi - jelentette be sajtótájékoztatóján Novák Előd.
Világszerte divat lett a kihalófélben lévő fehér ember történelmének átírása, dicső múltja emlékeinek elpusztítása, a Mi Hazánk Mozgalom azonban nem fogja hagyni, hogy Magyarországon is hősi szobrokat döntsenek le a felforgatók - jelentette ki a Mi Hazánk alelnöke.
Pokorni Zoltán uszítása kapcsán emlékeztetett: a fideszes politikus országgyűlési képviselőként bojkottálta az avatóünnepséget, de
pár nappal korábban a néhány száz méterre lévő N+1-edik holoemlékmű avatásán már természetesen részt vett, sőt, most egy újabbat kíván állítani.
Ha kell, a régi turulvédő akciócsoportot újjáalakítva fogjuk megvédeni ezt a szobrot, és ha további emlékhelyeinket fenyegetések érik, akkor azokat is - szögezte le Novák.
A névadási javaslatról elmondta, a területnek amúgy is Turul tér már a közszájon forgó neve, ezért bízik benne, hogy támogatásra talál a kezdeményezésük.
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready